2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yok canim hic uyarmadilar.Bende ayni seyleri yasadim canim.Hatta fetal dna sonuc alinmadiginda genetik doktor fetal fraksionla alakali,beden kutle indeksiniz dogru degil,o yuzden cikmadi soylese de doktorum genetik problemden ola bilir soyledi.13 yil sonrasinda tup bebekle 4cu denemede gebe kaldim ben.Hic tadini cikaramadim gebeligin.Ilk ultrasonda keselerden biri bostu o zaman da korkuttular beni.Sonraki ultrasona gittigimde keseler de vardi,kalp atislari da,ama kanamam da baslamisti.Kac kere klinikte yattim lekelenmeden dolayi.Sonrasinda da 13 yilda bir defa bile aramizda tartisma olmadigi halde bu hamilelik doneminde hep kavga ettik esimle.Bir tarafdan ilaclarin,doktorlarin masraflarini karsilayamazken,bir taraftan da kavga bitirdi beni.Neymis neymis benim bi kere bile hal hatrimi sormayan kayinvalidemin ismi konulacakmis kizima.Hep kavga,hep tansiyon,hep problem cok sukur bu gunlere geldik ciktik.Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah

Ödülü çok güzel olcak deyin içinizden. Çok sağlıklı hayırlı bı evlat gelicek inşallah bu arada bende de bı göremediler dış gebelik olabilir dediler sonra geç döllenme dediler sonra kanamalar lekelenmeler yok beyninde kist görünümü var dedi.. ayyy düşündükçe diyorum nasıl geçmiş zaman daha sonra eşim islahiyeli deprem de bir sürü kaybı oldu akrabalarindan inanılmaz etkilendim bir sürü küçük çocuk enkaz da kaldı hele teyzesinin torunu küçük çocuk malesef uzun süre ekipler gelemedigi için donarak vefat etti günlerce kendimize gelemedik hep ama hep kara haberlerle geçti göz yaşı oldu. Ama diyorum ki güzel bir ödül geliyor. Fetal a gelince de kan sulandırıcı kullanırken verenlerde sonuç çıkmıyor diye beni en başından uyardılar hatta doktorum balık yağı bile içme ikinci kere kan vermek zorunda kalma dedi hatta ve hatta limon suyu bile içme dediler burada sizi uyarmadiklarindan olmuş kan sulandırıcı kullanmışsniz sonrasında balık yağı onlar etkilemiştir zaten yeterince büyüdü bebek çok ciddi şeyler ultrasonda da görülür artık Allah'a emanetler görün bakın sağlıcakla gelicek. Eş le kavgaya gelince de hamilelik döneminde bazı erkekler normalden daha agresif alıngan olabiliyorlarmis hızlıca parlama düşüncesiz hareketler aslında iste o da bu süreçte farkli ruh haline girdiklerindnmis kolay değil 13yil diyorsunuz çok güzel başlangıç olcak inşallah doğumla birlikte . Az kaldı sabır.

InsaAllah oyle dediginiz gibi olur.Cok uzulduk evet deprem her kesi cok yipratti.Allah yardimciniz olsun.Biz de azerbeycanli olarak cok uzulduk sizin adiniza,sizlerle beraber biz de cok agladik.Allah bi daha yasatmasin insaAllah.Uyarmadilar evet ve bi de genetik problem ola bilir soylediler dunya yikildi,altinda kaldim sanki.Yalniz detayli ultrasona girince ultrasonda bakan doktor bakmamistan fetal dna icin "ikizmi bebek?" "o yuzden cikmamistir belki" dedi.Evet dedim,icim rahatladi bir az.InsaAllah dediginiz gibi olur,saglikla aliriz kucagimiza hepimizDetayli ultrason resimleri var 29 haftalik,ben benzetmiyorum down sendromuna.Yuklerim bi de siz bakarsiniz benzettinizmi

Kızlar ben üşütmüşüm ya. Öksürük vücut agrısı burun tıkanıklığı var ne Önerirsiniz
Nazal yıkama şişelerinden kullanın burnunuzu genzinizi açmak için günde 1 kere yatmadan. Günde iki kere 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığına yakın toz zencefil bikaç damla limon damlatıp karıştırıp için arkasından bişey içmeyin boğazınızı yaksın, boğazınızı yumuşatır. Sıcak bişeyler için ama kaynar olmasın tabikii.

Allah yardımcınız olsun havalar çok değişik gerçekten giysek terleyip hastalanıyoruz giymesek üşütüp hastalanıyoruz. Umarım ben de tekrar hastalanmam

Ultrason resminden ben anlayamam ama doktorlar ilerleyen haftalarda anlıyorlar şimdiye uyarirlardi içiniz rahat olsun inşallah iyi olcak herşey evet İkiz bebek de de çıkmayabilirmis. Bol bol dua edicez biraz da nasip işi herşey 4 4luk giderken de sorun çıkabiliyor artık Allah'a emanet edip sürecin dolmasını beklicez,

Kızlar ben üşütmüşüm ya. Öksürük vücut agrısı burun tıkanıklığı var ne Önerirsiniz
Kimse mide agrısı çekme miş sanırım
Mide yanma bi çözüm bulamadım ben rennie çiğneme tableti kullanıyorum o hafifletiyo ama geçmiyo naparsam yapayım bende yazmıştım hatta geçen gün bol bol tuzlu suyla gargara yap bal zencefil limon çayı iç bendede öksürük vardı tuzlu gargara bal zencefil limon çayıyla geçirdim

Herkese hayırlı bayramlar kızlar bugün bebek hareket ettikçe belim ve kuyruk sokumuma sancı giriyo ayaklarım ağrıyo buda bi ilk genelde sadece karnım acırdı

İkiniz için de zorlu bir süreç olmuş sona yaklaşırken gerginlikler artıyor. Kadın da erkek de ayrı stres altında. İsim koyma önceliğinin anneye bırakılmasını düşünüyorum. Tabiki eşle ortak karar vermek en güzeli ama 9 ay yaşadıklarımız düşünülünce birinin çıkıp şunu koy demesi adil olmaz umarım eşiniz de fark eder.
Herkes kendi ismiyle güzel hayatlar yaşasın ancak bunu başka bebeğe verme arzusunu anlamıyorum. Benim çocuğum da kendi ismiyle güzel bir ömür yaşasın. Niye sürekli dede nine isimleri gündeme geliyor. Anne-baba koymak isterse o başka ama baskı asla olmaz anne istemediği bir ismi bebeğine koymaz

Doktorlar da bi problem var soylemediler zaten,insaAllah ki olmaz da.Allah hepimize yardimci olsun

Evet canim oyle ama onun hic stresi olmadi bana gore.Zaten butun masraflari benim anne babam karsiladi.Az bir kismini kendi karsiladi ve annesi babasi hicmi hicccc ilgilenmediler.Benim 13 yilda cekdiklerim problemler,defalarla olumsuz tup bebek hikayelerim,icdigim ilaclar,tavan yapmis gebelik hormonlarim ve onun israrla yok annemin ismi konulacaq demesi cok uzdu beni.Hatta defalarca tansiyonum 190-200 cikmasina ragmen vaz gecmedi.Onlar benle ilgilenmedikleri icin,beni adam yerine koymadiklari icin istemedim zaten o ismi koymak.Cok israr ettiler,cok kavga cikardilar

Kıyamam niye üzüyorlar seni stresini almaları lazım şu dönemde. Bir çözümü vardır elbet. Senin aklında isim var mı? Bebeğe şimdiden o isimle seslensen belki alışırlar ya da 2 isim koysanız sen istediğinle seslenirsin kızına.
Bana da çok isim soruyorlar inan daha odaklanamadım 35-36 yı görelim hayırlısıyla düşünürüz diyorum. Hatta doğduğunda bile koyabilirim. Kuzucuk derim isim bulana kadar yeterki sağlıkla gelsin tatlı bebişim.

Teşekkür ederim evet dikkat etmek lazım

Amin insaAllah canim,saglikla gelsinler yeter kiBen Ayla istiyorum adini,cok hosuma gidiyor,onu koyucam insaAllah bakalim.Onlar israr ettikce ben de ettim,cunki benim hakkim diye dusundum.Onlar hic bir sey yapmadilar sonucta bir omur boyu o ismi cagiracagim.Hosuma gitmeyen insanin ismini bir omur boyu dilime getiremem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…