-
- Konu Sahibi NurseCelline
Merhaba yorumunuz ve öneriniz icin, cok teşekkür ederim. Memnun kaldıysanız tabiki birde ona giderim insallah cok sağolun tekrardanBen Gebze’de oturmuyorum ama Sibel mutlu eski doktorum karabkte görev yapıyordu. şimdi oradaymış yeni yüzyıl hastanesinde, çok üzüldüm hatta gittiğine. Çok erken haftalarda bebeğimde olan sorunu bilmişti, bilgisine de çok güvendiğim bir doktordur. Arayıştaysanız şans verebilirsiniz diye yazmak istedim
Burada olsaydı yine kendisine giderdim ben çünkü.
Tabiki olalım ben gebze de yeniyim ama olsun yinede cevreden arkadaslardan öneri alıyorum. Devlet hastanesinde ayhan Türkmen var ona gidiyorum aslında cok begendigim bi doktor ama cok kalabalık oluyor o yüzden özelde arastırıyorum. Hatta bugün gebeliğimde bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi cok sükür. Sizde paylaşabilirsiniz benimleBende Çayırovada oturuyorum:) doktor araştırmasında birbirimize destek olabilirizz
kanı nerde verdin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:) doktorun ne dediğini de paylaşma şansın olur mu rica etsem:)
Canim kalp atisi icin bir sey dedi mi ne zaman duyulurmus :)Merhaba arkadaslar daha önce yazmıstım özel hastanedeki doktor kist nedeniyle kürtaj olmam gerektigini söylüyor diye. Bugün devlete randevum, vardı gittim ve cok sükür bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi 5haftalık olmuşu keseyi gördük tekrar 9eylülde gidicem inşallah hepinize cok tesekkür ediyorum desteğiniz yorumlarınız icin sağolunhepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Size de hayırlı olsunnTabiki olalım ben gebze de yeniyim ama olsun yinede cevreden arkadaslardan öneri alıyorum. Devlet hastanesinde ayhan Türkmen var ona gidiyorum aslında cok begendigim bi doktor ama cok kalabalık oluyor o yüzden özelde arastırıyorum. Hatta bugün gebeliğimde bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi cok sükür. Sizde paylaşabilirsiniz benimlehayırlı olsun bu arada
İnşallahAramizda en tecrübeli sensin sanırım A April windtecrübelerinden faydalanmak isterim inşallah sağlıkla sıhhatle 9 ay geçiririz sağlıkla alırız kucağımıza bebislerimizi
Doktorumuz kabul ederse aynı tahliller sağlık ocağında da yapılıyor bu arada genel bilgi olarak yazayım. Ben sağlık ocağında yaptırıp doktoruma götürmüştümEvet ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum teminatı yaptırdım Allahtan bu sene tekrar yenilemiş eşim tahliller doktor muayeneleri aşırı pahalı
Sağlıkla artmıştır umarım. Çıktı mı?Bende değerim artmış mı diye bugün kan verdim. Dualarınızı eksik etmeyinSonucu doktoruma göndereceğim kese için gün söyleyecek inşallah hersey sorunsuz ilerler hepimiz için
Hayırlı olsun sende hoşgeldinMerhabaaaaaa bende geldim kizlarrr... Dun idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum bugün kan testim 293.33 cikti . Haftaya pazartesi yine gidip kan vericem
İnşallah
Doktorumuz kabul ederse aynı tahliller sağlık ocağında da yapılıyor bu arada genel bilgi olarak yazayım. Ben sağlık ocağında yaptırıp doktoruma götürmüştüm
Sağlıkla artmıştır umarım. Çıktı mı?
Hayırlı olsun sende hoşgeldin
Size de hayırlı olsunnben 2 senedir çayırovadayım ama doktorlar hakkında bilgim yok, bir sürü yer aradım vs ama hastanelerin yorumları çok kötü, güvenemiyosum ki
kanı nerde verdin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:) doktorun ne dediğini de paylaşma şansın olur mu rica etsem:)
Ayy hadi süper kuzum çok sevindim daha önce kan vermiş miydinSonucum 392 çıktı çook şükürdoktorum sonuç güzel tebrikler, tüm ilaçlara devam dedi pazartesi ultrason için çağırdı. Sağlıkla ilerler inşallah şimdi de pazartesiyi bekleyeceğim
Az ve sık yemek olabilir. Çünkü aç kaldıkça da mide kötü oluyor.Midesi çok bulanan ve aşırı halsiz olan var mı aranızda arkadaşlarrr?Ya da öneriniz var mı benim midem per perişan durumda üşütmüşte olabilirim diyorum bi yandan da o yüzden soruyorum size de
Çok sevindimEvettt az önce çıktı sonucum 392ilk 37 6 gün sonra da bu değer çıktı sanırım güzel gidiyor. Doktoruma ilettim bakayım ne zaman çağıracak kese için
Ayy hadi süper kuzum çok sevindim daha önce kan vermiş miydin
Ben de pazartesi vermiştim 41 çıkmıştı aynıyız demek kiEvet salı günü verdiğimde 37 idi. 6 gün sonra yani bugün de 392 çıktı
Ben de pazartesi vermiştim 41 çıkmıştı aynıyız demek ki
Oyy sağlıkla kucağına al canım benimOlabilirizama benim aşılama olduğu için haftası nasıl hesaplanıyor hiç bilmiyorum