-
- Konu Sahibi NurseCelline
Bende Çayırovada oturuyorum:) doktor araştırmasında birbirimize destek olabilirizzCok sağolun Allah razı olsun sizede hayırlı olsun inşallah pazartesi güzel haberler alalım hayırlısıylakac gün arayla bakıldı beta ya benimki birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım
Valla ben 3+6Merhabaa herkese bende 4+4 teyim 5. Hafta belirtileriniz var basladi mi merak ediyorum :) herkes mide bulantisindan yakiniyor korkuyorum bende olur diye
Kasiklarim benimde batiyor hep ozellikle yuruyunceValla ben 3+6çok mu küçük farkettim bilmiyorum ama reglime 5 gün kala testte çok net çıktı ve hcg 76 çıktı. Üstelik reglime 10 gün varken iki parça bir şey gelmişti. Yerleşme kanamasına benzemese de demek ki öyleymiş sizin hcg kaçtı? Bende şu an net bi bulantı var diyemeyeceğim kasıklarım ağrıyor, aşırı halsizim
Ben nası bu kadar erken farkettim hala anlamadım ahahhaKasiklarim benimde batiyor hep ozellikle yuruyunceve yorgunluk basladi bugun dus alirken uyuyakaldim kimseyi inandiramiyorum buna ben gecen pazartesi ogrendim hamile oldugumu :) tam bat gunumde test yaptim.. ilk gun 113 tu 2 gun sonra 516 ya cikti doktorum onumuzdeki persembe gelmemi istedi ultrasonda bakilacak umarim gozukur kese
Bende ayniyimBen nası bu kadar erken farkettim hala anlamadım ahahhaama bel ağrımda var benim, çok tuhaf. Mesela 1 saat iyiyim bi sıkıntım yok, 20 dklık bir halsizlik bi anda bi çöküyor ben perişan. Sonra bi bakıyosun hoop iyiyim inşallah sapasağlam geçiririzzzz
Evet ilk 2 hamileliğimde kendisine gittim ama doğum yapma şansımız olmadıYaaa sibel mutludan memnun musunuz gerçekten :)
Merhaba hoşgeldiniz.Merhabaa herkese kizlar nasilsiniz? Belirtileriniz basladi mi bulanti vs herkes cok korkutuyor beni :) umarim saglikli bi hamilelik geciririz
Evet canım ilkBende ayniyimbi cok iyiyim enerji patlamasi sonra bi anda uyuklamaya basliyorum.. sabahtan beri hic kasik agrim yoktu sonra bi anda girmeye basladi :) ilk 3 ay boyle gecicek sanirim.. ilk gebelik mi senin de
Diğer gruba da yaz istersen orda bi kaç belirtiden bahsetmiştik biz:) ben inanılmaz perişan yorgunum, bi bakıyosun enerji tavan bi bakıyosun dayak yemişim gibii ve kasık ağrılarım var sancı gibi giriyor ara araEvet ilk 2 hamileliğimde kendisine gittim ama doğum yapma şansımız olmadı
İlkinde riskli gebelikten dolayı Ankara’da doğum yaptım, ikincisinde ise özelde doğum yapmak istedim çünkü ilk doğumum çok travmatik ve yalnız geçmişti. Sibel hanım araştırma hastanesinde olduğu için onunla doğum yapamadım sonrasında ise Gebze’ye gittiğini öğrendimBurada olsa dediğim gibi yine kendisine giderdim
Merhaba hoşgeldiniz.
Benim şimdilik hiç bir belirtim yok 5+1 haftalık gözüküyor.
İnşallah sağlıkla geçer
Ben de 4+6 dayım canım benim ilk gebeliğimde 7. Haftada falan başlamıştı bulantı kusmalarMerhabaa herkese bende 4+4 teyim 5. Hafta belirtileriniz var basladi mi merak ediyorum :) herkes mide bulantisindan yakiniyor korkuyorum bende olur diye
Yaa umarim yasamayiizBen de 4+6 dayım canım benim ilk gebeliğimde 7. Haftada falan başlamıştı bulantı kusmalar
Merhaba bende daha hicbirsey yok olmamasi korkutuyor acaba diyor insanMerhabaa herkese kizlar nasilsiniz? Belirtileriniz basladi mi bulanti vs herkes cok korkutuyor beni :) umarim saglikli bi hamilelik geciririz
Hic oyle dusunme daha yeni ve hic olmayadabilir bir belirtiMerhaba bende daha hicbirsey yok olmamasi korkutuyor acaba diyor insan
inşallah canım ilkinde kafamı kaldıramamıştım sonra doktor bi ilaç vermişti o da bi iştahımı açtı sağolsun 24 kilo aldımYaa umarim yasamayiiz
Teşekkür ederim içimi rahatlattın ister istemez telaşlanıyorsunHic oyle dusunme daha yeni ve hic olmayadabilir bir belirti
Yaaaa güzel haberlerle gelllKızlarr yarın ilk kontrolüme gideceğim şans dileyin :)))
aynen kuzum ben de mecbur özele gideceğim 550 diyor benim doktor daYaaaa güzel haberlerle gelll
Bende gitmek istiyorum lakin doktor bulamıyorum. Devlet randevu vermiyor, özeller diyor 400₺ ver