2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende Çayırovada oturuyorum:) doktor araştırmasında birbirimize destek olabilirizz

Merhabaa herkese bende 4+4 teyim 5. Hafta belirtileriniz var basladi mi merak ediyorum :) herkes mide bulantisindan yakiniyor korkuyorum bende olur diye

Merhabaa herkese bende 4+4 teyim 5. Hafta belirtileriniz var basladi mi merak ediyorum :) herkes mide bulantisindan yakiniyor korkuyorum bende olur diye
Valla ben 3+6 çok mu küçük farkettim bilmiyorum ama reglime 5 gün kala testte çok net çıktı ve hcg 76 çıktı. Üstelik reglime 10 gün varken iki parça bir şey gelmişti. Yerleşme kanamasına benzemese de demek ki öyleymiş sizin hcg kaçtı? Bende şu an net bi bulantı var diyemeyeceğim kasıklarım ağrıyor, aşırı halsizim

Kasiklarim benimde batiyor hep ozellikle yuruyunce ve yorgunluk basladi bugun dus alirken uyuyakaldim kimseyi inandiramiyorum buna ben gecen pazartesi ogrendim hamile oldugumu :) tam bat gunumde test yaptim.. ilk gun 113 tu 2 gun sonra 516 ya cikti doktorum onumuzdeki persembe gelmemi istedi ultrasonda bakilacak umarim gozukur kese

Ben nası bu kadar erken farkettim hala anlamadım ahahha ama bel ağrımda var benim, çok tuhaf. Mesela 1 saat iyiyim bi sıkıntım yok, 20 dklık bir halsizlik bi anda bi çöküyor ben perişan. Sonra bi bakıyosun hoop iyiyim inşallah sapasağlam geçiririzzzz

Bende ayniyim bi cok iyiyim enerji patlamasi sonra bi anda uyuklamaya basliyorum.. sabahtan beri hic kasik agrim yoktu sonra bi anda girmeye basladi :) ilk 3 ay boyle gecicek sanirim.. ilk gebelik mi senin de

Yaaa sibel mutludan memnun musunuz gerçekten :)
Evet ilk 2 hamileliğimde kendisine gittim ama doğum yapma şansımız olmadı
İlkinde riskli gebelikten dolayı Ankara’da doğum yaptım, ikincisinde ise özelde doğum yapmak istedim çünkü ilk doğumum çok travmatik ve yalnız geçmişti. Sibel hanım araştırma hastanesinde olduğu için onunla doğum yapamadım sonrasında ise Gebze’ye gittiğini öğrendim Burada olsa dediğim gibi yine kendisine giderdim
Merhabaa herkese kizlar nasilsiniz? Belirtileriniz basladi mi bulanti vs herkes cok korkutuyor beni :) umarim saglikli bi hamilelik geciririz
Merhaba hoşgeldiniz.
Benim şimdilik hiç bir belirtim yok 5+1 haftalık gözüküyor.
İnşallah sağlıkla geçer

Diğer gruba da yaz istersen orda bi kaç belirtiden bahsetmiştik biz:) ben inanılmaz perişan yorgunum, bi bakıyosun enerji tavan bi bakıyosun dayak yemişim gibii ve kasık ağrılarım var sancı gibi giriyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…