2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar selam, bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin Rabbim… kese görüp kalp atışı duyan var mı aramızda

ya ben de acele mi ettim diyorum ama dayanamıyorum sen de güzel haberlerle gel canımm:)
Benim 3. Gebeliğim biraz daha relaksım
İlk ikisinde bende kese için hemen gitmiştim. İlk gebelikse sizin bence erken gitmekte fayda var. Ne olur ne olmaz..
Şimdi ikisi bir aradan çıksın istiyorum ben. Sata göre 6+3 olacağım. Bana göre 5+5 bence yine bile erken ama erken öğrenmenin bedeli beklemek oluyor napalım
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz

Ayy benimde 6 Eylül çok heyecanlıyım hiç belirtimde yok insan bi belirti arıyor resmen
Benimde hiç yok neredeyse
Arada sadece başım dönüyor tansiyon düşüklüğünden olsa gerek
Kaçta gideceksiniz? 9:30 benim randevum yanlış hatırlamıyorsam bakmam gerek sanırım yeniden

aynen kuzum ben de mecbur özele gideceğim 550 diyor benim doktor da
Ooff daha kan tahlili falan isterler yandık desene ben şu an sigortalar falan araştırıyorum belki dha mantıklı indirimli olurs diye devlete randevu bulsam bi taa 14üne veriyor, e bu çocuk dış gebelikse mesela napcam ben? Allahım yardım etsin

Benimde hiç yok neredeyse
Arada sadece başım dönüyor tansiyon düşüklüğünden olsa gerek
Kaçta gideceksiniz? 9:30 benim randevum yanlış hatırlamıyorsam bakmam gerek sanırım yeniden
Benim 14:00 te doktorumun sabah saatlerinde ameliyatı vardı ogleden sonra gel dedi bakalım hayırlısı ilk kese görüyoruz sonra kalp atışı degil mi

Ayy benimde 6 Eylül çok heyecanlıyım hiç belirtimde yok insan bi belirti arıyor resmen
Bence belirtilere takıla kişiden kişiye değişir :) bende belirtiler var ama ben zaten tansiyonu düşük biriyim iyice düşürdüğü için inanılmaz halsizlik modum var.

Bence belirtilere takıla kişiden kişiye değişir :) bende belirtiler var ama ben zaten tansiyonu düşük biriyim iyice düşürdüğü için inanılmaz halsizlik modum var.
Bende bir tek alt karinda saniyelik sancilar geliyor onun dışında mide eksimesi ama zaten reflüm var o hep oluyordu onun dışında hiçbir şey yok evet kişiden kişiye değişiyormuş

Benim 14:00 te doktorumun sabah saatlerinde ameliyatı vardı ogleden sonra gel dedi bakalım hayırlısı ilk kese görüyoruz sonra kalp atışı degil mi
Evet inşallah önce kese genelde 10 gün sonrası gibi kalp atışı için çağırırlar ama yumurtlama dönemi ve beta değerine göre kişiden kişiye değişebiliyor.
Ben ilkinde kalp atışını 7. Haftada duyabildim.
İkincisinde 5. Haftamın sonunda kalp atışı duymuştuk Tecrübe ederek göreceğiz bakalım

Aramizda en tecrübeli sensin sanırım A April wind tecrübelerinden faydalanmak isterim inşallah sağlıkla sıhhatle 9 ay geçiririz sağlıkla alırız kucağımıza bebislerimizi

İkinci gebeliğim canım benim de ilkinde 8 haftalıkken fark etmiştik

Özel sigortalar karşılamıyor gebelikten sonra bildiğim kadarıyla

Özel sigortalar karşılamıyor gebelikten sonra bildiğim kadarıyla
Evet ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum teminatı yaptırdım Allahtan bu sene tekrar yenilemiş eşim tahliller doktor muayeneleri aşırı pahalı

Bende değerim artmış mı diye bugün kan verdim. Dualarınızı eksik etmeyin Sonucu doktoruma göndereceğim kese için gün söyleyecek inşallah hersey sorunsuz ilerler hepimiz için

Bende değerim artmış mı diye bugün kan verdim. Dualarınızı eksik etmeyin Sonucu doktoruma göndereceğim kese için gün söyleyecek inşallah hersey sorunsuz ilerler hepimiz için
kanı nerde verdin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:) doktorun ne dediğini de paylaşma şansın olur mu rica etsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…