- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Haftaya salı günüMaşallah çok iyi artmış değerin. Senin randevun ne zaman ?
Az kişiyiz zaten niye böyle olduAçarsanız haber edinBırakmayın bizi burda
Gebelikten gebeliğe o kadar değişiyor kiGerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarına
Hastaneye geldim o kadar kötüydüm kiiii, kan sonucu bekliyoruz. Bu gebelik belirtilerinin ötesinde ağrı sancı kusma ve ishal vardı. Belki salgın vardır aman sizde dikkat edin perperişan oldum vallahiGebelikten gebeliğe o kadar değişiyor ki
Benim hiç belirtim yok bir öncekinde öğrendiğim an koku hassasiyeti ve kusma tiksinme başlamıştıuzun sürmez inşallah
Arkadaşlar acilden geldim sizlere de doktorun dediğini diyeyim. Bebişler bu dönemde anneyi sömürüyormuş, birazda vitaminsizseniz böyle rahatsız olabiliyormuşuz. Bide kusma ve ishalden dolayı iyice susuz kalmışım, bir dünya serum yedim. Doktor ne olursa olsun bol su dedi. Lütfen sizde dikkat edinsağlıkla gelsinlerrr. Bu arada 2 günde 2 katına çıkmış hcg sorun yok dedi doktor
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok geçmiş olsun
Yaa çok geçmiş olsunH
Hastaneye geldim o kadar kötüydüm kiiii, kan sonucu bekliyoruz. Bu gebelik belirtilerinin ötesinde ağrı sancı kusma ve ishal vardı. Belki salgın vardır aman sizde dikkat edin perperişan oldum vallahi
Tamam canım çok sağolYöneticiye yazayım ben canım bunu devretsin o zaman
Yaş 23 Ankara 2. Gebelik başlangıç kilo 67Günaydın kızlarBilgileri yazarsınız
Şehir yaş kilo kaçıncı gebelik olduğunu. bilgisayar açınca tablo oluşturup ekleyeyim
Günaydın kızlarBilgileri yazarsınız
Şehir yaş kilo kaçıncı gebelik olduğunu. bilgisayar açınca tablo oluşturup ekleyeyim
Kuzum tabloya göre yazabilir misin eksik olanları.Kocaeli , yaş 32, kilom 51. 2 düştüğüm var 3. Gebeliğim
Canım kötü düşünme lütfen. doktora git mutlakaBen sanırım erken sevindim sabah biraz ağrım olmustu gecti sonradan ama adet agrısı gibi değildi alt taraf doğru baskı gibiydi. Oturdum biraz agrım gecti ayağa kalkınca kan geldi birazsuan devam etmiyor gibi ama inşallah kesilir çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan beni hiç eklemeyin tabloya her an her şey olabilir
Size de hayırlı olsun hoşgeldinizKızlar hayırlı olsun inşallah hepimize. Benimde 4. Hamileliğim 2. Bebeğim olacak nasipse. 2 kaybım var.
Nasılsın iyi misiinnnBen sanırım erken sevindim sabah biraz ağrım olmustu gecti sonradan ama adet agrısı gibi değildi alt taraf doğru baskı gibiydi. Oturdum biraz agrım gecti ayağa kalkınca kan geldi birazsuan devam etmiyor gibi ama inşallah kesilir çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan beni hiç eklemeyin tabloya her an her şey olabilir
Kocaeli, 27, 61, ilk bebişşşşGünaydın kızlarBilgileri yazarsınız
Cok geçmiş olsun benimde aşırı ishalim var ama su icerek onu destekliyorum ne yesem dokunuyor resmenArkadaşlar acilden geldim sizlere de doktorun dediğini diyeyim. Bebişler bu dönemde anneyi sömürüyormuş, birazda vitaminsizseniz böyle rahatsız olabiliyormuşuz. Bide kusma ve ishalden dolayı iyice susuz kalmışım, bir dünya serum yedim. Doktor ne olursa olsun bol su dedi. Lütfen sizde dikkat edinsağlıkla gelsinlerrr. Bu arada 2 günde 2 katına çıkmış hcg sorun yok dedi doktor