2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah tek isteğim 36ya kadr durması yatıyorum bugünden beri sadece wc kalktım.siz kaç haftalıksınız? İlk doğumunuz normal mi sezeryan mı

Cuma günü 35 hafta dolacak artık.6 saatte bir ilaç kullanıyorum o şekilde sancı kalmadı. İlk doğum normaldi. 37. Haftada doğum olmuştu.
İnşallah tek isteğim 36ya kadr durması yatıyorum bugünden beri sadece wc kalktım.siz kaç haftalıksınız? İlk doğumunuz normal mi sezeryan mı

Kızlar geçen hafta kontrolde doktor bebegin başı cok aşağıda gelişimi de iyi erken doğabilir demişti, pazar günü 36. haftaya girdim ve iki gündür (özellikle ayaktaysam) sol kasıkta batma şeklinde ağrı oluşup geçiyor, doktora haftaya gidecektim acaba önemli birşey mi bilemedim, benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Kizlar ovulasyon pozitfmi sizce yoksa daha varmi

Eklentiler

• 20230417_225411.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 39
Doktor bana 2hafta sonra gel dedi randevu almayı unutmuşum full dolmuş sonrada kendisi izinliymis malesef 24une kaldı arada 3hafta olmuş olcak son kontrolle bende biraz gerildim inşallah sorun olmaz.bende 37+ları göreyim hem hurma yemeye hem yürüyüş merdiven çıkmaya başlıcam haftaya randevuya gideyim sonra her hafta nst baslicak..baktim şimdi videolara plesanta ile yaşam ağacını özeleştirmis ilk kez görüyorum çok ilginç geldi bir sürü yeni doğan videosu var hipnoz oldum :) su dolu kesede bebegin halini ilk kez gördüm heyecanlı Benim 4ncu aydan beri 10gun önden gidiyor diyor doktor aslında o 10gun tam sat a göre olmuş oluyor ama haklısınız geç döllenmeye göre olabilir doktorun dedigi gibide 10gun ileride gidiyordur belkide bebek.ben kendimi hep son adetime göre sartlandirdim ama çok bı sure farkida yok zaten
ben rahim ağzı kısalığını sordum bu ayda rahim ağzı kısalığına bakılmaz dedi 26. haftadan sonra bakılmıyormuş. Bilim tek değil demek ki doktordan doktora değişiyor yahu
Benimde son kontrolde rahim ağzı uzunluguna baktı hemde net olsun diye alttan baktı gerçekten doktordan doktora farkediyor

ben rahim ağzı kısalığını sordum bu ayda rahim ağzı kısalığına bakılmaz dedi 26. haftadan sonra bakılmıyormuş. Bilim tek değil demek ki doktordan doktora değişiyor yahu
Evet hatta ben çok ağrım sancım oluyor baya kötüyüm dedim bi açılma vs mi var dedim hayır onun için bebeğim kafasının baya doğum kanalına doğru girmesi lazım öyle olsa ultrasonda görürüm açılmayı dedi hiç bi sıkıntı yok diyor 38 bitip 39 a girince alacak büyük ihtimalle

Eve yeni geldim kızlar. Dışarı çıktım mı girmek bilmiyorum ya

Bebişim 2800, boyu da 48 cm şu an. Her şey yolunda. Bir daha 1 mayısta gideceğim. Artık sağlıkla doğsunlar valla yarım insan gibiyim.
Kaçıncı haftadasınız bende öyleyim baya yarım gibi benim de sonraki randevum 2 mayıs

Olmaz bişey Allahın izniyle canım dimi gördükçe insan çekeceği acıları unutuyor mutlu oluyo sonucunda böyle bir güzellikle karşılacağı için

Olmaz bişey Allahın izniyle canım dimi gördükçe insan çekeceği acıları unutuyor mutlu oluyo sonucunda böyle bir güzellikle karşılacağı için
Mucizeyi izleyince benimde kızım da böyle mucize şekilde gelcek inşallah sağlıklı diye heyecanlanıyorum kalp atislari hızlanıyor insanın:) tatlı bı doktormus bu arada bide ben videoları izledikçe ağladım çok duygulandım l

Ben de hele o baba bebek kavuşmalarında fena oluyorum bide anne bebek kavuşma anında

Benim ağrılarım hala geçmedi kızlar bütün gün dinlendim ama bana mısın demedi. Ara ara geliyor şüphelenmeli miyim? Bel ağrısı ve kasık ağrısı şeklinde oluyo ve kasıktan vuruyo önce takip edeceğim. Uyuyabilir miyim bilmiyorum heyecan yaptım biraz koca gün ağrı geçmeyince

Yaa ben de kivraniorm sabahtan beri sadece wcye gidiorm.onda bile çok ağrım var ama başka belirti bekliorm.sanki. kaç haftalikti sizin hayırlısı olsun ya ben de agliorm hem heyecan hem.korku bastırdı

Yanlıs yönlendirmek istemem ama bana doktorum son kontrolde ağrın sizin dinlenince geçmezse geliyorsun demişti

Yaa ben de kivraniorm sabahtan beri sadece wcye gidiorm.onda bile çok ağrım var ama başka belirti bekliorm.sanki. kaç haftalikti sizin hayırlısı olsun ya ben de agliorm hem heyecan hem.korku bastırdı
Bir ara geçer gibi oldu ama bir 2 saat sonra tekrar geldi ama başka da hiçbir belirtim yok. Adet sancısı gibi ağrı var sadece oda düzensiz gidip gidip geliyor çoğalmıyor da azalmıyor da şiddeti. Anlamadım bişey.valla uyusam içime dert olur bişey olur diye uyumasam da hepten dinlenemiycem. 36+3 sizin kaç
Yanlıs yönlendirmek istemem ama bana doktorum son kontrolde ağrın sizin dinlenince geçmezse geliyorsun demişti

Ağrım sızım geçmedi ama artmadı da aynı şiddette ve düzensiz takip etmedim ama uzunnsüre yattım bugün arada kalktım ama çok değil kalkınca baktım ki çatı kemiklerim ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor.

Bir arkadaş yazmıştı buraya göğsünün ucu değilde kenarlarında koyu kahverengi olan yer kabuk kabuk dökülüyor diye bugün bende farkettim resmen kurumuş dokununca dökülüyor gibi.Bi öneriniz varmı ? Bebe vazeliini sürsem bişey olurmu orası en hassas yer hindistan cevizi yağında kalmamış. Bide elimde mustela çatlak kremi var .

Bir arkadaş yazmıştı buraya göğsünün ucu değilde kenarlarında koyu kahverengi olan yer kabuk kabuk dökülüyor diye bugün bende farkettim resmen kurumuş dokununca dökülüyor gibi.Bi öneriniz varmı ? Bebe vazeliini sürsem bişey olurmu orası en hassas yer hindistan cevizi yağında kalmamış. Bide elimde mustela çatlak kremi var .

Benim bebişin de kafasi 2 hafta önden gidiyor bu şekilde giderse normal doğum biraz zor olabilir dedi henuz kesin bişi yok ama size de öyle bişi dediler mi acaba
Bana dediler. 1 hafta 10 gün karın kafa çevresi önden kilo boy 2 hafta önden gidiyor bebeğin iriliğini gösterir buda normal doğumu zorlar dediler. Sondaki duruma göre karar değişebilir ama büyük sorun olmazsa normal doğum istiyorum.

Benim bebişin de kafasi 2 hafta önden gidiyor bu şekilde giderse normal doğum biraz zor olabilir dedi henuz kesin bişi yok ama size de öyle bişi dediler mi acaba
Benimde kızımın kafası 2 hafta ilerde hatta koca kafalı mi olcak diye sacmalamistim;( ama çevremdekilere de sormustum onlarada kafası önde gidiyor demis doktorlari .normal doğum yaptılar.bilmiyorum bir ölçüsü varmı bunun ama pek çok doktor en küçük bı şeyde sezeryana yönlendiriyor onu net görüyorum bir arkadaşıma çatın normal doğuma uygun değil birde kafası büyük demişti kız aynı gün başka hastane doktoruna gidip muayene oldu ve normal doğuma uygun olduğunu söyledi valla normal doğum yaptı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…