- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
- #13.861
Bende korkumdan herşeyi hazırladım ayarladım bitek bebek bezi almak kaldı onu da sürekli rüyamda görüyorum eşim hep elinde bebek beziyle geliyo eve bi o kaldı çünkü onuda kafama taktım alınmayacak bişeymiş gibi midem benim o kadar kötü olmuyo rennie kullanıyorum normalde de mide sorunum olduğu için ilk 2 hamileliğimde de 6 7şer şişe gaviscon bitirmiştim doğuma kadar bu sefer rennie çiğneme tableti kullanıyorum o kadar büyük mide sıkıntılarım olmadı şükür en büyük sıkıntım yalancı sancılar öyle bi kıvrandırıyo ki naparsam geçmiyo kendimi sıkmaktan heryerim ağrımış hala hafif hafif ağrım var yürürken altıma kaçıracak gibi basınç hissediyorumBen bugün sahura kadar uyumadım sahurda da kızartma yapmışlar canınız çekmesin azıcık yiyim dedim ama sabah 9a kadar hayatımda böyle bir mide yanması böyle bir reflü atağı yaşamadım gözümden yaş geldi artık;( son haftalarda midemden çok çektim ağzımın içine kadar acı sular doluyor gece dayanamayıp biseyler yediğim için iyice kötü oluyorum.
Beni gören herkes lohusalık çökmüş diyor o ne demek bilmiyorum ama dün ananem yüzüme baktı senin doğumun yakın haberin olsun dedi;( ben hala çocuğun eşyalarını yıkamadim inşallah zamansız erken gelmez diye dua ediyoeum