• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugün kontrol olduk hanımlar. 36+2 deyiz. Bebiş gayet sağlıklı, gelişimi normal şükürler olsun 🤲🏻🧿
İlk kez nst girdim. İlk bebiş uyuyordu, hiç hareket olmadı. Hemşire çikolata yiyin dedi. Çikolata yiyince uyandı 🤣😂
Sonuçlara göre doktor magnezyum başlattı. Çok hafif sancı ve kasılma çıktı. Karnım sağ tarafta toplanıyor. O kasılma dedi.
On gün sonra kontrol randevusu verdi. Doğum şekli hakkında henüz konuşmadık.

Doğum yapan arkadaşımıza Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🧿 @sutlaacc
Masallah 37. Haftanin icindesiniz bu haftada magnezyum veriyorlarmi benim kizimda 36. Haftada kesmisti doktorum magnezyumu acaba normal dogummu yapacaksiniz 40 haftayi bekleyecekmiki doktprunuz

Bugün kontrol olduk hanımlar. 36+2 deyiz. Bebiş gayet sağlıklı, gelişimi normal şükürler olsun 🤲🏻🧿
İlk kez nst girdim. İlk bebiş uyuyordu, hiç hareket olmadı. Hemşire çikolata yiyin dedi. Çikolata yiyince uyandı 🤣😂
Sonuçlara göre doktor magnezyum başlattı. Çok hafif sancı ve kasılma çıktı. Karnım sağ tarafta toplanıyor. O kasılma dedi.

Maşallah 🧿 ben de 36+1im ve hiç nstye girmedim 37 de çağırdı kontrole ve planli sezeryan olcam ama gün vermedi hiç her gidişimde acaba doğuma alir mı telaşıyla gidiyorum.acikcasi. bende de tek tarafa toplanma sertleşme çok oluyor

Gebelikte sık büyük tuvalete çıkmak normal mi 😔😔😔
Ben gebelikte kabızlıktan çok çektim;( bende de hiç çıkamama sorunu oldu şanslısınız bu konuda sorununuz yoksa çünkü doktorum en son kontrolde kabız olmamaya çalış dedi🙄

🙏😍 Tatlı biseyler yiyince gerçekten hemen hareketleniyorlar☺️ hafif sancı kasılma nst de ki değeri kaç olarak çıkıyor acaba ona dikkat ettiniz mi .benim bu karın sertlesmesi toplanması çok uzun zamandır olan bir durum doktorum boyle durumlarda mutlaka gel dedi ama nerdeyse 7haftadir yaşıyorum bu durumu artık benim normalim bu diyorum;) azıcık yurusem toplanıyor sertleşiyor gece desen Allah'ın emri zaten her gece sertleşme yemekten sonra özellikle maden suyundan sonra patlıcak gibi oluyorum

Benim demir ilacı kullanmaya başladıktan sonra günde 2-3 kereyi buluyor onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum
Olabilir mi? Bir gün içmeyi unuttum o gün çok geldi içince yine aynıydı ama tabii bi gün unutmaktan nolacak ki vücutta duruyordur aldığım demir 🤭 ne bileyim bebek baskı yapıyodur aşağı inmiştir biraz diyolar da o yüzden buraya da bir sorayım dedim ya çok sık oluyor hatta dün gece 2 kere uykumdan uyandım normalde gece uyanacak kadar olmuyordu ama her sabah muhakkak tuvalete çıkıyordum. İlacı da genelde sabaha karşı içiyorum. Dediğiniz gibi olabilir.

Ben gebelikte kabızlıktan çok çektim;( bende de hiç çıkamama sorunu oldu şanslısınız bu konuda sorununuz yoksa çünkü doktorum en son kontrolde kabız olmamaya çalış dedi🙄
🙏😍 Tatlı biseyler yiyince gerçekten hemen hareketleniyorlar☺️ hafif sancı kasılma nst de ki değeri kaç olarak çıkıyor acaba ona dikkat ettiniz mi .benim bu karın sertlesmesi toplanması çok uzun zamandır olan bir durum doktorum boyle durumlarda mutlaka gel dedi ama nerdeyse 7haftadir yaşıyorum bu durumu artık benim normalim bu diyorum:KK66: azıcık yurusem toplanıyor sertleşiyor gece desen Allah'ın emri zaten her gece sertleşme yemekten sonra özellikle maden suyundan sonra patlıcak gibi oluyorum
Herkesten kabızlık şikayetini duyuyorum maleseff. ben muz falan yersem kabızlık yapıyor onun dışında iyiyim. Çok fazla süt ürünleri tüketirsem ishal oluyor o yüzden ona dikkat ediyorum sadece.

Olabilir mi? Bir gün içmeyi unuttum o gün çok geldi içince yine aynıydı ama tabii bi gün unutmaktan nolacak ki vücutta duruyordur aldığım demir 🤭 ne bileyim bebek baskı yapıyodur aşağı inmiştir biraz diyolar da o yüzden buraya da bir sorayım dedim ya çok sık oluyor hatta dün gece 2 kere uykumdan uyandım normalde gece uyanacak kadar olmuyordu ama her sabah muhakkak tuvalete çıkıyordum. İlacı da genelde sabaha karşı içiyorum. Dediğiniz gibi olabilir.
Yani doğuma yakın da ishal falan oluyor diyolar ama tecrübeli olmadığım için ben demir ilacından diye düşündüm😄

İçimi rahatlattın çok teşekkür ederiiiiim. Bana sigara mi içiyorsun dedi direk doktor , sanırım sigara içenlerde daha çok görülüyormuş sen kullanıyor muydun ?
Evet kullanıyodum hamileliğimin başlarında da kullandım maalesef. Ama sigara içmeyenlerde de oluyor. Benim doktorum da cok abartıyor herşeyi. Dediğim gibi gayet normalmiş yaşlanması.çoğu zaman bir sorun olmuyormuş. Sende içini rahat tut 1-2 hafta sonra zaten riskli zamanları baya atlatmış oluyoruz

Canim onun ustune ortu falan seriyor musun? Nasil kullanimi
Yok direkt bebeği yatırıyorsun üstündeki kılıfı yıkanıyor zaten çok kullanışlı ben kızımı yatırırken altına ince bi müslin atıyordum o kadar tutma kulpu var kayınvalideme falan bile her yere götürüyorduk biz o reflü yatağımızı her gittiğimiz yerde onda uyuyordu beşiğinin içine de 4 ay hep onunla koydum sığmayınca normale geçtik sevibebe reflü yatağı bizimki hem eğimli hem de kafa boşluğu var

Masallah 37. Haftanin icindesiniz bu haftada magnezyum veriyorlarmi benim kizimda 36. Haftada kesmisti doktorum magnezyumu acaba normal dogummu yapacaksiniz 40 haftayi bekleyecekmiki doktprunuz
Kalbimden normal doğum geçiyor. Ancak bebeğin gelişimi benim sağlığım her türlü duruma göre normal ya da Sezer yan düşünebilirim. Önümüz bayram sanırım kasılmalar sıklaşmasın diye doktorum önlem almak istedi. Bugüne kadar magnezyum kullanmamıştım.

Merhaba herkese 32+1 de kasıklarda ağrı normalmi bacaklarımı kapatamıyorım ağrıdan canım çok acıyor.hatta bazen kalçamda bebek oturuyor gibi hissediyorum hatta sanırım kabız olmadığım halde basur olacak gibiyim.sizlerede oldu mu

🙏😍 Tatlı biseyler yiyince gerçekten hemen hareketleniyorlar☺️ hafif sancı kasılma nst de ki değeri kaç olarak çıkıyor acaba ona dikkat ettiniz mi .benim bu karın sertlesmesi toplanması çok uzun zamandır olan bir durum doktorum boyle durumlarda mutlaka gel dedi ama nerdeyse 7haftadir yaşıyorum bu durumu artık benim normalim bu diyorum;) azıcık yurusem toplanıyor sertleşiyor gece desen Allah'ın emri zaten her gece sertleşme yemekten sonra özellikle maden suyundan sonra patlıcak gibi oluyorum
Sayı kaç çıktı dikkat etmedim. Kağıdına bakınca tekrar yazarım size. Benim de iki haftadır oldukça yoğun bu şekilde hep aynı noktada toplanıyor. Ancak ağrı sızı hissetyorum. Sanki içeriden dizleriyle ittiriyor, oyun yapıyor gibi geliyor. Nst de kasılma olarak çıktı.

Sayı kaç çıktı dikkat etmedim. Kağıdına bakınca tekrar yazarım size. Benim de iki haftadır oldukça yoğun bu şekilde hep aynı noktada toplanıyor. Ancak ağrı sızı hissetyorum. Sanki içeriden dizleriyle ittiriyor, oyun yapıyor gibi geliyor. Nst de kasılma olarak çıktı.
Ben de iki kere 60i gördü doktor hiç bir sorun yok dedi nst de. Ama benim bu toplanma sertleşme çok uzun zamandır oluyor dediğim gibi bakalım hafta içi nasıl çıkacak nst artık sonlara geliyoruz kasılmalarda doğuma hazırlık için diyorlar. Allah kolaylık versin hepimize

Yok direkt bebeği yatırıyorsun üstündeki kılıfı yıkanıyor zaten çok kullanışlı ben kızımı yatırırken altına ince bi müslin atıyordum o kadar tutma kulpu var kayınvalideme falan bile her yere götürüyorduk biz o reflü yatağımızı her gittiğimiz yerde onda uyuyordu beşiğinin içine de 4 ay hep onunla koydum sığmayınca normale geçtik sevibebe reflü yatağı bizimki hem eğimli hem de kafa boşluğu var
Evet benim de aynisindan. O zaman alezini yikayayim dedigin gibi kullanirim muslinle. Sag olasin 🥰

Bu göbek ve alt karın ağrılarından bayramı çıkaramayacak gibi hissediyorum artık sabah 5tem 9a kadar çektim bu sancıları düzensiz azalıp çoğalan mahvoldum hala karnım sertleşiyo bebek kıpırdayınca göbeğim acıyo ama şiddetli değil baş geliş pozisyonda sürekli midemi tekmeliyo karnım sert aşağı doğru zorluyo artık hareketleri iyice aşağı indi sanki biyere girmeye çalışıyo gibi hareket ediyo canım yanıyo merakla bekliyorum sezeryan günü alamadan apar topar gidicem gibi bu gidişle sanırım 🙄

Bu göbek ve alt karın ağrılarından bayramı çıkaramayacak gibi hissediyorum artık sabah 5tem 9a kadar çektim bu sancıları düzensiz azalıp çoğalan mahvoldum hala karnım sertleşiyo bebek kıpırdayınca göbeğim acıyo ama şiddetli değil baş geliş pozisyonda sürekli midemi tekmeliyo karnım sert aşağı doğru zorluyo artık hareketleri iyice aşağı indi sanki biyere girmeye çalışıyo gibi hareket ediyo canım yanıyo merakla bekliyorum sezeryan günü alamadan apar topar gidicem gibi bu gidişle sanırım 🙄
Ben bugün sahura kadar uyumadım sahurda da kızartma yapmışlar canınız çekmesin azıcık yiyim dedim ama sabah 9a kadar hayatımda böyle bir mide yanması böyle bir reflü atağı yaşamadım gözümden yaş geldi artık;( son haftalarda midemden çok çektim ağzımın içine kadar acı sular doluyor gece dayanamayıp biseyler yediğim için iyice kötü oluyorum.
Beni gören herkes lohusalık çökmüş diyor o ne demek bilmiyorum ama dün ananem yüzüme baktı senin doğumun yakın haberin olsun dedi;( ben hala çocuğun eşyalarını yıkamadim inşallah zamansız erken gelmez diye dua ediyoeum

Back
X