2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet şuan tahmin ediyoruz hayırlı vakitte gelsinler ne zaman gelecekleri hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter

Benim sat 18 temmuz ama yumurtlama zamanımı bildiğim için 1 ağustostan itibaren girdiğim zaman mayıs annesi oluyorum ama 18den girersem Nisan Amiin inşallah canım benim sizde inşallah
Hayırlı olsun inşallah. Benim 22 agustosta beta hcg 1724tü 24 agustosta 2024cıktı özel hastanede bi doktora gittim saglıklı gebelik olmadıgını degerin iki katına cıkmadıgını ve 8cm kist oldugunu bebegin gelisimine engel oldugunu kürtaj olmam gerektigini söyledi 4+2 haftalık kese görüldü. Beni çok korkuttu pazartesi devlet hastanesinde randevum var inşallah kötü seyler söylemez sag saglim alırım kucağıma

Kesinlikle başka doktorlara çıkın 1 doktorla kalmayın umarım öyle birşey olmaz sağ sağlim kucağınıza alırsınız

Devlet hastanesinden randevu aldım pazartesi gidicem inşallah
Güzel haberlerle gel inşallah çook dua edicem haber verin merak ederim pazartesi günü benimde randevum var ne durumda hiç bilmiyorum 2 kere beta yaptırdım sadece ilki 90dı ikincisi 331

Güzel haberlerle gel inşallah çook dua edicem haber verin merak ederim pazartesi günü benimde randevum var ne durumda hiç bilmiyorum 2 kere beta yaptırdım sadece ilki 90dı ikincisi 331
Cok sağolun Allah razı olsun sizede hayırlı olsun inşallah pazartesi güzel haberler alalım hayırlısıyla kac gün arayla bakıldı beta ya benimki birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım

Benim 4 gün arayla bakıldı doktorun 1 günde 2 kat artmasını beklemesi aşırı saçma geldi başka bir doktora görünün maalesef çok popüler olan doktorlar iyi olmuyor sadece popüler para basıp kötü yorumları sildirenler var. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle bebeğiniz sizinle olucak

Malesef öyle oluyormuş devlete gitmeyi düşünüyorum şu süreci bi atlatsam daha sonra doktor arayışına geçicem tekrar cok sağolun insallah bebişler bizimle olur

Malesef öyle oluyormuş devlete gitmeyi düşünüyorum şu süreci bi atlatsam daha sonra doktor arayışına geçicem tekrar cok sağolun insallah bebişler bizimle olur
Şimdiden ara ve hemen git canım inşallah olurlar ama hep pozitif düşün tamam mı negatif düşünme benimle kalcaksın diye sev karnını hep ve muz badem, ceviz, fındık, süt, yumurta bunları tüket

Şimdiden ara ve hemen git canım inşallah olurlar ama hep pozitif düşün tamam mı negatif düşünme benimle kalcaksın diye sev karnını hep ve muz badem, ceviz, fındık, süt, yumurta bunları tüket
Cok sağolun desteginiz icin hep öyle düşünüyorum hiç inanmadım zaten doktora nedense ama yinede korkmuyor değilim acıkcası inşallah güzel olur hersey hakkımızda hayırlısı olsun

Ben Gebze’de oturmuyorum ama Sibel mutlu eski doktorum karabkte görev yapıyordu. şimdi oradaymış yeni yüzyıl hastanesinde, çok üzüldüm hatta gittiğine. Çok erken haftalarda bebeğimde olan sorunu bilmişti, bilgisine de çok güvendiğim bir doktordur. Arayıştaysanız şans verebilirsiniz diye yazmak istedim
Burada olsaydı yine kendisine giderdim ben çünkü.

Merhabalarr r bende geldim internetteki hesaplamalara göre 8 mayıs diyor doğum için dün öğrendim, 76 çıktı hcg. 3 hafta 5 gün oluyomuş sanırsam ama benim reglim daha çarşamba günü. Hatta reglime 10 gün kala benden bir parça gibi bi şey geldi sanırsam yerleşme kanamasıydı o yani hesaplamaları nası yapmalıyız, son adet tarihi mii

Yaaa sibel mutludan memnun musunuz gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…