- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Evet şuan tahmin ediyoruz hayırlı vakitte gelsinler ne zaman gelecekleri hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeterBenimde aslında 23 Temmuz sat tarihi ama ben doktorun +5 gün ekleyeceğini düşünüyorum geç döllenme olmuş ilişki tarihini ben de biliyorum
2 mayısa sarkıyor o zaman tahmini doğum ^^
İlerleyen haftalarda hepimizinki netleşir bakalımmm
Hayırlı olsun inşallah. Benim 22 agustosta beta hcg 1724tü 24 agustosta 2024cıktı özel hastanede bi doktora gittim saglıklı gebelik olmadıgını degerin iki katına cıkmadıgını ve 8cm kist oldugunu bebegin gelisimine engel oldugunu kürtaj olmam gerektigini söyledi 4+2 haftalık kese görüldü. Beni çok korkuttu pazartesi devlet hastanesinde randevum var inşallah kötü seyler söylemez sag saglim alırım kucağımaBenim sat 18 temmuz ama yumurtlama zamanımı bildiğim için 1 ağustostan itibaren girdiğim zaman mayıs annesi oluyorum ama 18den girersem NisanAmiin inşallah canım benim sizde inşallah
Kesinlikle başka doktorlara çıkın 1 doktorla kalmayın umarım öyle birşey olmaz sağ sağlim kucağınıza alırsınızHayırlı olsun inşallah. Benim 22 agustosta beta hcg 1724tü 24 agustosta 2024cıktı özel hastanede bi doktora gittim saglıklı gebelik olmadıgını degerin iki katına cıkmadıgını ve 8cm kist oldugunu bebegin gelisimine engel oldugunu kürtaj olmam gerektigini söyledi 4+2 haftalık kese görüldü. Beni çok korkuttu pazartesi devlet hastanesinde randevum var inşallah kötü seyler söylemez sag saglim alırım kucağıma
İnanın kürtajı düşünmekten bebegin varlığına bile seviinemedim iki gündürKesinlikle başka doktorlara çıkın 1 doktorla kalmayın umarım öyle birşey olmaz sağ sağlim kucağınıza alırsınız
Haklısınız çok zor olmalıİnanın kürtajı düşünmekten bebegin varlığına bile seviinemedim iki gündür
Devlet hastanesinden randevu aldım pazartesi gidicem inşallahHaklısınız çok zor olmalıbaşka doktora randevu aldınız mı inşallah diğer doktor yanılır
Güzel haberlerle gel inşallah çook dua edicem haber verin merak ederimDevlet hastanesinden randevu aldım pazartesi gidicem inşallah
Cok sağolun Allah razı olsun sizede hayırlı olsun inşallah pazartesi güzel haberler alalım hayırlısıylaGüzel haberlerle gel inşallah çook dua edicem haber verin merak ederimpazartesi günü benimde randevum var ne durumda hiç bilmiyorum 2 kere beta yaptırdım sadece ilki 90dı ikincisi 331
Benim 4 gün arayla bakıldı doktorun 1 günde 2 kat artmasını beklemesi aşırı saçma geldi başka bir doktora görünün maalesef çok popüler olan doktorlar iyi olmuyor sadece popüler para basıp kötü yorumları sildirenler var. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle bebeğiniz sizinle olucakCok sağolun Allah razı olsun sizede hayırlı olsun inşallah pazartesi güzel haberler alalım hayırlısıylakac gün arayla bakıldı beta ya benimki birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım
Malesef öyle oluyormuş devlete gitmeyi düşünüyorum şu süreci bi atlatsam daha sonra doktor arayışına geçicem tekrar cok sağolun insallah bebişler bizimle olurBenim 4 gün arayla bakıldı doktorun 1 günde 2 kat artmasını beklemesi aşırı saçma geldi başka bir doktora görünün maalesef çok popüler olan doktorlar iyi olmuyor sadece popüler para basıp kötü yorumları sildirenler var. İçinizi ferah tutun Allahın izniyle bebeğiniz sizinle olucak
Şimdiden ara ve hemen git canım inşallah olurlarMalesef öyle oluyormuş devlete gitmeyi düşünüyorum şu süreci bi atlatsam daha sonra doktor arayışına geçicem tekrar cok sağolun insallah bebişler bizimle olur
Cok sağolun desteginiz icin hep öyle düşünüyorum hiç inanmadım zaten doktora nedense ama yinede korkmuyor değilim acıkcası inşallah güzel olur hersey hakkımızda hayırlısı olsunŞimdiden ara ve hemen git canım inşallah olurlarama hep pozitif düşün tamam mı negatif düşünme benimle kalcaksın diye sev karnını hep ve muz badem, ceviz, fındık, süt, yumurta bunları tüket
Gözünüz aydın saglıkla alın kucagınza inşallahHerkese merhaba adım enise bende 4hafta 5 günlük hamileyim insallah Mayıs annesi olacağım
Ben Gebze’de oturmuyorum ama Sibel mutlu eski doktorum karabkte görev yapıyordu. şimdi oradaymış yeni yüzyıl hastanesinde, çok üzüldüm hatta gittiğine. Çok erken haftalarda bebeğimde olan sorunu bilmişti, bilgisine de çok güvendiğim bir doktordur. Arayıştaysanız şans verebilirsiniz diye yazmak istedimCok sağolun Allah razı olsun sizede hayırlı olsun inşallah pazartesi güzel haberler alalım hayırlısıylakac gün arayla bakıldı beta ya benimki birgün arayla bakıldıgı halde doktor iki katı olması lazım vs dedi sonucta artmıs ama kafamı cok karıstırdı birde öyle birşeyki gebzede oturuyorum ben gebzenin en cok begenilen herkes tarafından önerilen bi doktoruydu bana ters tepti sanırım
Herkese merhaba adım enise bende 4hafta 5 günlük hamileyim insallah Mayıs annesi olacağım
Hayırlı olsun hoşgeldinizBen dee geldimmm
Yaaa sibel mutludan memnun musunuz gerçekten :)Ben Gebze’de oturmuyorum ama Sibel mutlu eski doktorum karabkte görev yapıyordu. şimdi oradaymış yeni yüzyıl hastanesinde, çok üzüldüm hatta gittiğine. Çok erken haftalarda bebeğimde olan sorunu bilmişti, bilgisine de çok güvendiğim bir doktordur. Arayıştaysanız şans verebilirsiniz diye yazmak istedim
Burada olsaydı yine kendisine giderdim ben çünkü.