2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben doktor bey istedi dedim aldilar canım bende kanı verince gel demişti doktor ama daha hala çok küçük gözükmez diye cuma için randevu aldım karindan 3500falan olunca gözüküyor ya o yüzden garanti olsun diye cumaya aldım bende çok heyecanlıyım gerckyen 2.olmasina rağmen kızım çok kardeş istiyor çünkü Ekim ayından beri iki kimyasal yaşadım olmicak galiba diye yumurtlama günümü bile hesaplamamistim bu ay ama nasip rabbim nasip etti cumayi iple çekiyorum en çok da kızımın yüzündeki mutluluk icincok istiyordu çünkü

Ben doktor bey istedi dedim aldilar canım bende kanı verince gel demişti doktor ama daha hala çok küçük gözükmez diye cuma için randevu aldım karindan 3500falan olunca gözüküyor ya o yüzden garanti olsun diye cumaya aldım bende çok heyecanlıyım gerckyen 2.olmasina rağmen kızım çok kardeş istiyor çünkü Ekim ayından beri iki kimyasal yaşadım olmicak galiba diye yumurtlama günümü bile hesaplamamistim bu ay ama nasip rabbim nasip etti cumayi iple çekiyorum en çok da kızımın yüzündeki mutluluk icincok istiyordu çünkü
canım hesaplamama göre yüzde yüz artarsa eğer benimde çarşamba 3200 civarı olması gerekiyor inşqallh gözükür

Kızlar 4 önce silik çizgi ile öğrendim hamileligimi bugün bi test daha yapay dedim oda silik çıktı koyu olması gerekmezmiydi

Kızlar 7+6 haftalığım bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını dinledim. Doktor kalbi çok güçlü atıyor dedi. Banada bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 💕

Eklentiler

• IMG_20220919_130745.jpg
    IMG_20220919_130745.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 64
Ya kizlar soya sos yedim ben bugun yedikten sonra aklima geldi baktim internetten genetigi degistirilmis gida sinifinda oldugu icin kesinlikle yenmemesi gerekiyor yaziyodu bi kereden bi sey olmaz dimiiiii :110:

Bugün doktora gittim kalp atışlarını duymak için. Ultrasona göre bugün 8+3 çıktık doktor bebek için gayet sağlıklı görünüyor kalbi atıyor dedi ama şimdi dinletmek iyi değil zararlı dedi internetten araştırdım gerçekten de öyleymiş biraz daha beklemek lazımmış başka bu şekilde bilgilendirilen oldu mu

Bugün doktora gittim kalp atışlarını duymak için. Ultrasona göre bugün 8+3 çıktık doktor bebek için gayet sağlıklı görünüyor kalbi atıyor dedi ama şimdi dinletmek iyi değil zararlı dedi internetten araştırdım gerçekten de öyleymiş biraz daha beklemek lazımmış başka bu şekilde bilgilendirilen oldu mu
Ses dinlemek icin alet isi yayiyormus canim o yuzden cok kucukken acmak istemeyebiliyor doktorlar zarari olmamasi icin :)

Canım sen keseyi kaçıncı haftada görmüştün acaba bende Çarşamba gününe randevu aldım erken mi olur? Çarşamba günü tam 5 hafta oluyor sata göre
Aynen benim de tam 5 hafta olmusken gormustuk. Ama istersen birkac gun daha bekle hem belki karindan bile gorebilir daha iyi olur

Evet kalp atisini dinlemek pek saglikli degilmis cunku cihazdan belli bir akim veriliyormus bu da bebek icin iyi degilmis. Gormek yeterli ben de insallah gormek istiyorum🥰

Tebrik ederim cesaretinizi 🥲 biz de zamanı gelince arkadaşlarla birbirimizi gazlamayı düşünüyoruz 😂 gerçekten unutuluyor mu tüm uykusuzluklar, yorgunluklar?
Gazlanacak biriide burada😂😂 ikincinin vakti zamanı gelecek diye korku içindeyim. Yaş olmuş 30😂 şöyle 25 fln olsaydı 5 sene fln beklerrdm. Şimdi ikinci içinde çok vaktim yok😂😂😂 uykusuzluktan şeşi beş görüyorum vallahi.

İkili tarama testi yaptıran varmi aranizda yasim 32 antidepresan kullanihorum bu hafta yaptircam bakalim endiseliyim bira,

Aynen benim de tam 5 hafta olmusken gormustuk. Ama istersen birkac gun daha bekle hem belki karindan bile gorebilir daha iyi olur
Yaa Çarşamba da gitmezsem pazartesiye kalıcak bi yandanda çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum 🤭 muhtemelen dayanamayıp Çarşamba giderim artık 😅

Evet aynı marka yaptım cuma yaptım aynı silik cumartesi yine aynı bugün yapayım dedim bugünde aynı acana dış gebelik mi fln mi
Bence kan verin kan ile sonucu takip edin bu şekilde yorum yapılması mümkün değil. En doğru sonucu kan ile elde edersiniz

İnşaallah içinizi ferah tutun benim şu icmek için kalkmam yasaktı tuvalate gidip gelmem bile etkiliyordu çok canim sıkılıyordu yatmaktan dışarı çıkıyordum hava almaya gelince akşam hastanelik oluyordum.Her zaman olumlu düşünün zaten gelecek olan geliyor :KK6:

Rabb'im hayırlı evlatlar versin bende olsun olmasın çok düşünmüyordum 3 çocuğumdan sonra (8/5/2) 5 yıl beklemek istedim demekki ruhu varmış ki şimdi geldi olacağına dair hiç şüphem yoktu içinde halen sindirmeye çalışıyorum:olamaz:

Tam düzeni oturtmustum bende şimdi avutuyorum kendimi hepsi birlikte büyüyecek diye.:KK59:
Birlikte büyüyecek sonrası rahatlık 😂 🤝
Gazlanacak biriide burada😂😂 ikincinin vakti zamanı gelecek diye korku içindeyim. Yaş olmuş 30😂 şöyle 25 fln olsaydı 5 sene fln beklerrdm. Şimdi ikinci içinde çok vaktim yok😂😂😂 uykusuzluktan şeşi beş görüyorum vallahi.
Sus deme deme hatırlatma yaşı falan 😂😂

Arkadaslar benim yeni yeni mide bulantilarim basladi ve gun gectikce artarak devam ediyor. Bugun bayaa kotu oldum cubuk kraker iyi geliyormus diye zorladim yedim ama baska bir sey yiyenedim ve yemeye de cesaret edemiyorum😔 afedersiniz cikarma falan yok sadece mide bulantisi ve midemde asiri hassasiyet. Sizce ne yapabilirim? Yiyecek olarak ne iyi gelir

X