2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşaallah içinizi ferah tutun benim şu icmek için kalkmam yasaktı tuvalate gidip gelmem bile etkiliyordu çok canim sıkılıyordu yatmaktan dışarı çıkıyordum hava almaya gelince akşam hastanelik oluyordum.Her zaman olumlu düşünün zaten gelecek olan geliyor :KK6:

Rabb'im hayırlı evlatlar versin bende olsun olmasın çok düşünmüyordum 3 çocuğumdan sonra (8/5/2) 5 yıl beklemek istedim demekki ruhu varmış ki şimdi geldi olacağına dair hiç şüphem yoktu içinde halen sindirmeye çalışıyorum:olamaz:

Tam düzeni oturtmustum bende şimdi avutuyorum kendimi hepsi birlikte büyüyecek diye.:KK59:
Bu dördüncü çocuğunuzmu? Bu kadar çocuk allahmmm nasıl bakıyorsunuz? İşin formlülünü paylaşın acil😂

Hanımlar merhaba ben de 6 haftalık gebeyim bugün randevumuz vardı kese var bebek çok minik gözüküyor ama kalp atışı duyamadık ne yazık ki haftaya bir daha gideceğiz sizde var mı kalp atışı ya da bu evrede duyulmamasi normal mi

Hanımlar merhaba ben de 6 haftalık gebeyim bugün randevumuz vardı kese var bebek çok minik gözüküyor ama kalp atışı duyamadık ne yazık ki haftaya bir daha gideceğiz sizde var mı kalp atışı ya da bu evrede duyulmamasi normal mi
Evet bugun bende kontrole gittim çok ufaktı daha yeni oluşmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı en garanti 8 haftadan sonra duyuluyor şuan daha erken. Kese görünmesi yeterli ☺️

Arkadaslar benim yeni yeni mide bulantilarim basladi ve gun gectikce artarak devam ediyor. Bugun bayaa kotu oldum cubuk kraker iyi geliyormus diye zorladim yedim ama baska bir sey yiyenedim ve yemeye de cesaret edemiyorum😔 afedersiniz cikarma falan yok sadece mide bulantisi ve midemde asiri hassasiyet. Sizce ne yapabilirim? Yiyecek olarak ne iyi gelir
Bende ayni durumdayim canim sürekli bi bulantı hali var ama cikarma yok yemek yiyebiliorum ama midedeki o his yesemde yemesemde var sari beyaz leplebi cubuk kraker tuzlu seyler yemeye calis canim

Merhaba. Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla devam etsin. Benim bu gebelikte belirtilerim çok erken başladı 5.haftadan itibaren hafif bulantı baş dönmesi vs yaşıyorum şimdi 7.haftanın içindeyim tek dileğim en azından bu şekilde devam etmesi. Dilerim sizin de kolay geçer.
Benim öğrendiğim günden itibaren mide bulantısı istiğfar dis ağrıları baş dönmesi ne varsa yaşıyorum şuan qllah yardımcımız olsun umarım geçer.

Bana da ilginç geldi doktor 6 dan sonra duyulması zor yine görelim 7. Haftada dedi açıkçası modum düştü baya çok sagolun 😊
Ciddimisiniz yalnış anlamış olmayasınız eğer doğru anladığınıza eminseniz doktorunuzu değiştirin derim çünkü 6. Haftada kalp atışı duymak nadrdır erken döllenme durumlarında oluyor diye biliyorum bence 2 hafta daha bekleyin ☺️

Merhabalar
Ben 2023 Nisan grup yöneticisiyim
Grubunuz şuan editörde.
Kaazen veya editörü etiketleyip birinizin grubu alması gerekiyor sanırım
Banlanan arkadaş 30 gün pasif oluyor
Geldiğinde verirler mi sayfayı geri bilmiyorum.

Bende ayni durumdayim canim sürekli bi bulantı hali var ama cikarma yok yemek yiyebiliorum ama midedeki o his yesemde yemesemde var sari beyaz leplebi cubuk kraker tuzlu seyler yemeye calis canim
Evet tuzlu seyler daha iyi geliyor. Ama leblebi cok onerilmesine ragmen ben dusununce bile midem bulaniyor leblebiden😫 cubuk kraker de tam iyi gelmedi ve bir poseti bitirdim zorladim kendimi ona ragmen. Napicaz boyle bilmiyorum😔 allah sana da kolaylik versin kuzum

Evet tuzlu seyler daha iyi geliyor. Ama leblebi cok onerilmesine ragmen ben dusununce bile midem bulaniyor leblebiden😫 cubuk kraker de tam iyi gelmedi ve bir poseti bitirdim zorladim kendimi ona ragmen. Napicaz boyle bilmiyorum😔 allah sana da kolaylik versin kuzum
Amin insAllah canim oyle böyle gececek gidecek insAllah

Bende şaşırdım hatta tekrar sordum kendisi de meşhur bir doktor bu arada memnun kalmadım zaten kendisinden içim buruk ayrıldım mutlu olmam gerekirken ama sizden Allah razı olsun içime su serptiniz

KKIZLARRRR!!!!!! 😢😢😢😢😢😢😢😢☹️😢😢😢mrb bitik durumdayım ben 11 ağustos son adet tarihim. Cumadan beri hastanede yatıyorum kanama yüzünden. Kanamam durdu kese gözüktü ama beta hcg değeri in az artış gösterdiğini sağlıksız gebelik olduğu büyük ihtimal. Kürtaj olacağımı söylediler doktorlar evde beklıyorum şu an napacağımı bilmıyorum anlayanlar beta değerime Bi bakabilir mi ya da bu durumu yaşayan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20220919_125359_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20220919_125359_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 105
KKIZLARRRR!!!!!! 😢😢😢😢😢😢😢😢☹️😢😢😢mrb bitik durumdayım ben 11 ağustos son adet tarihim. Cumadan beri hastanede yatıyorum kanama yüzünden. Kanamam durdu kese gözüktü ama beta hcg değeri in az artış gösterdiğini sağlıksız gebelik olduğu büyük ihtimal. Kürtaj olacağımı söylediler doktorlar evde beklıyorum şu an napacağımı bilmıyorum anlayanlar beta değerime Bi bakabilir mi ya da bu durumu yaşayan var mı
Beta değerinin artışı gayet normal, 5 binlerden sonra iki katı artış olmaz zaten betaya neden bakıyorlar keseyi gördükten sonra o da ayrı saçma. Bu değerle bebeğin gözükmesi lazımdı yalnızca, bebek oluşmamış mı boş gebelik mi acaba

Beta değerinin artışı gayet normal, 5 binlerden sonra iki katı artış olmaz zaten betaya neden bakıyorlar keseyi gördükten sonra o da ayrı saçma. Bu değerle bebeğin gözükmesi lazımdı yalnızca, bebek oluşmamış mı boş gebelik mi acaba
Bebek yok kalp atışı yok 5 haftalık diyor doktor sadece kese var. 🥺 1 kaç gün daha bekleyelim gelişme görmesek düşürecez dediler 😢

Gecen hafta ben de 6 haftalıktım . Henüz bebek oluşmamisti ama kese vardi. 7. Haftada bulantilarim arttı tekrar gittim çok şükür bebege can gelmiş kalbi atıyordu. Bulantilar da bu yüzden artmış. Normal bence duyulmamasi . Bebek henüz olusmamis bile olabiliyor

X