- 13 Şubat 2022
- 295
- 201
- 24
- Konu Sahibi NurseCelline
Diğer forumda bana yorum yapmıştı artur şimdi hatırladım@Artur arkadaşımız güzel yorumluyoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer forumda bana yorum yapmıştı artur şimdi hatırladım@Artur arkadaşımız güzel yorumluyoru
6+4 canım şimdilik son adet tarihiyle uyumlu gidiyor.Ne kadarlıktı duydun canım
Cokk aminnnnRabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin inşallah
Öyle tabiki Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahNe kusuru olurmu öyle şey nasip değilmiş Rabbim böyle uygun görmüş
Karından ise erkek gibiKızlar bana da yorum yapar mısınız? 6+4 günlük minnakım. Eki Görüntüle 3128202
Benim bebis sol yumurtalikta oluşmuş karından bakınca kesenin sağında cinsiyet tahmini yapar mısınız bana dAKarından ise erkek gibi
Evet canım karından baktı. Teşekkür ederim yorumladığın için iki kızım var bakalım bu bebiş ne olacak sağlıklısı hayrlısı olsun herşeyden önce.Karından ise erkek gibi
Usg resmi varmi kesenin sağında ise kız olabilir birde karından mi bakıldıBenim bebis sol yumurtalikta oluşmuş karından bakınca kesenin sağında cinsiyet tahmini yapar mısınız bana dA
Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin iki çiçeğin yanına birde böcek olsunEvet canım karından baktı. Teşekkür ederim yorumladığın için iki kızım var bakalım bu bebiş ne olacak sağlıklısı hayrlısı olsun herşeyden önce.
Amin canım hayırlısı bakalımHayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin iki çiçeğin yanına birde böcek olsun
İnşallah cnm hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim kendinize ve bebişlere cok cok iyi bakın dualarım sizlerleCokk aminnnn
Öyle tabiki Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
Resmi var da yanımda değil. Çekince atarım insallah evet karından bakıldı kesenin sağında oluşma aşamasında. Sol yumurtalikta oluşmuş. Oğlum sağ yumirtalikta olusmustuUsg resmi varmi kesenin sağında ise kız olabilir birde karından mi bakıldı
Merhaba hangi hastaneye gidiyorsun? memnunmusun? bende kayseri deyim deResmi var da yanımda değil. Çekince atarım insallah evet karından bakıldı kesenin sağında oluşma aşamasında. Sol yumurtalikta oluşmuş. Oğlum sağ yumirtalikta olusmustu
Merhaba hayırlı olsun:) benimde sizinle aynı tarihte doktora gitmedim henüz siz gittiniz miMerhaba
Erken yumurtlama oldu sanırım, hamilesiniz bence :))Adetime 11 gün var sizce hamile miyim
Çok normal canım 7. haftaya kadarÖzele gidiyorum evet o zaman öyle yapayım ben çok sağol. Kalp atışının duyulmaması normal mi acaba şuan 6+1 im doktora gittiğimde 5+4 tu
Beta hcg verdim sadece aile hekimliğinden Salı günü tekrar vereceğim. Değere göre randevumu alacağım.Merhaba hayırlı olsun:) benimde sizinle aynı tarihte doktora gitmedim henüz siz gittiniz mi
Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun:)Merhaba hayırlı olsun:) benimde sizinle aynı tarihte doktora gitmedim henüz siz gittiniz mi