2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım😍

Eklentiler

• IMG_20220831_192056.jpg
    IMG_20220831_192056.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba bende yeniyim dün öğrendim😊 Umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz 🌺
İnşallah 🌷♥️
Kızlar merhaba hepinize sağlıklı gebelikler dilerim sat a göre 5+1 haftalık hamileyim geçen Çarşamba beta 1020 idi Cuma günü de 2440 çıktı bu hafta kese için gideceğim hayırlısı olsun. İki evladım bir tane de düşüğüm var, yaş 33 Muğla'da yaşıyorum listeye eklerseniz çok sevinirim.
Hayırlı olsun hoşgeldiniz 🌷
Son adet tarihi ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız 🙏
Merhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım😍
Erkek bence ♥☺️

Önceki hamileliğimde ilk 6 ay ekmek yiyemedim. Dışarı çıktığımda pastane, fırın önünden geçerken burnumu tıkıyordum ya da ola ki yanlışlıkla nefes aldım öğürüyordum aşırı kokuyordu 😬😬
Bugün ekmek almaya çıktım 🥹
Poşetten buraaam buraam ekmek kokusu geldi çok kötü oldum. Umarım bu da öyle olmaz hem hamur işi türüne hasret kalmıştım hem ekmek yiyemedim pff..

Doktora giden arkadaşlar ultrason resimlerini atsın tahminde bulunalım. Ben kese uzun fasulye gibi ise kız, yuvarlak su damlası gibi ise erkek diye biliyordum kime yorumladıysam tuttu şuana kadar kendimede kız diyorum sizlerde atarsanız bakmış oluruz tutuyormu tutmuyor mu diye😂😂tabiki öncelik saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olmaları ama merak etmeden de duramıyoruz eglencesine bakalım😂😂❣️🧿

Yaaa inanılmaz mutlu oldum ilac gibi geldi bu bilgi bana gebzedeki doktor hakkında konuşan bendim ama bi arkadaşta sibel mutlu hanımı önermişti gercekten cok tesekkur ederim Allah razı olsun😍😍😍😍😍😍😍😍😍muayene ücretide digerlerine göre cok iyiymiş ben 415 tl muayene ücreti verdim üstüne birde sağlam bebegi kürtajla almak istemişlerdi sabah tekrar gidicem bakalım yine alalım dicekmi🙈
Aaa sibel hanım mı öyle dedi sanaa 🤔 ayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti 🤭 arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm

X