2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Degerin kotu degil dedigim 20 -30 larda artış olursa o zaman korkabilirsin ama seninki gayet iyi hic telas yapma Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi

Ay benimde öyle oğlumda 36+2 de planlı sezaryen oldu. Tansiyon sıkıntımdan dolayı o da nisan olacak kesin ama mayısla paralel gidiyorum diye buralardayım

Burada bir arkadaşımız vardı Gebze hakkında konuşuldu ama kimdi hatırlayamadım sibel mutlu Çayırova tıp merkezinde akşamları çalışıyormuş üstelik muayenesi 280₺ mişş, foto ekliyorummm benim aşırı işime geldi bu durum paylaşmak istedim hem Kocaeli gebze çayırova civarı oturan varsa bilgi olur yüzyılda 400₺ muayenesi çünkü

Yaaa inanılmaz mutlu oldum ilac gibi geldi bu bilgi bana gebzedeki doktor hakkında konuşan bendim ama bi arkadaşta sibel mutlu hanımı önermişti gercekten cok tesekkur ederim Allah razı olsunmuayene ücretide digerlerine göre cok iyiymiş ben 415 tl muayene ücreti verdim üstüne birde sağlam bebegi kürtajla almak istemişlerdi sabah tekrar gidicem bakalım yine alalım dicekmi

Günaydın Kızlar, Sibel hanım benim doktorumdu
Umarım sizde seversiniz kendisini eğer gidecek olursanız
Hatta giden olursa bana yazsın selamımı göndermek isterim

2’şer saat çalışıyormuş randevu sıkıntısı olmaz inşallah
Bende hala göz kararması hariç bir belirti yok akşamları daha erken uyuyorum biraz.
Yattığım gibi dalıyorum ki normalde uyuyamazdım.1den önce. Şimdi saat 12yi görmüyorum bile
Sata göre 5+4 olduk

Günaydın Kızlar, Sibel hanım benim doktorumdu
Umarım sizde seversiniz kendisini eğer gidecek olursanız
Hatta giden olursa bana yazsın selamımı göndermek isterim
Günaydınnn.. Bebişin kalp atışını vs. Duyarsam hayırlısıyla sibel hanımla devam etmek istiyorum gittiğimde habeer ederim seve seve iletirim selamınızı insallah

düşük yaptığım zaman ikiser gün arayla beta verdiğimde 200 de takılı kalmıştı ultrasonda görülmemişti ve 6+3 de kendiliğinden düşük olmuştu o yüzden henüz beta baktırmadım korkuyorum yine artmaz diye 1 hafta daha bekleyip gidicem sanırım kan vermeye

Merhaba nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz benim biraz kahverengi leke şeklinde akıntım oldu dün beta 69 çıktığından beri çok heyecanlıyım

Bugün pek bi sakin ya borrlarr
Ben pek giremiyorum bebeyle girsem vakit bulup yazamıyorum
herkese merhaba 29 yaş 54 kg sat 26 temmuz 3 ay önce düşük yaptım onu saymazsak 1. gebelik

Merhaba nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz benim biraz kahverengi leke şeklinde akıntım oldu dün beta 69 çıktığından beri çok heyecanlıyım
Hoşgeldiniz hayırlı olsun

Kızlar merhaba hepinize sağlıklı gebelikler dilerim sat a göre 5+1 haftalık hamileyim geçen Çarşamba beta 1020 idi Cuma günü de 2440 çıktı bu hafta kese için gideceğim hayırlısı olsun. İki evladım bir tane de düşüğüm var, yaş 33 Muğla'da yaşıyorum listeye eklerseniz çok sevinirim.

aa muğlanın neresinden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…