- 9 Nisan 2021
- 646
- 671
- 38
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Degerin kotu degil dedigim 20 -30 larda artış olursa o zaman korkabilirsin ama seninki gayet iyi hic telas yapmaBöyle çok stresli oldu evetben de %66 biliyorum canım ama benimkilerin artışı %53 %59 civarına denk geliyor o yüzden panikledim.
Evet kişiden kişiye değişiyormuş ne kadar zor böyle belirsizlikler içinde beklemek Allahım bi görseydim kalp atışını o kadar rahatlayacağım kiİnşallah hepimiz miniklerinizi sağlıkla alırız kucağımıza
Bu arada bende arada kaldım
Doğumum nisanda olacak ama nisan anneleri her şeyi görüp duydu(bebeleri) ben sona kaldım heyecanımı yaşayamadım
Hamileliğim Mayıs’la daha paralel geçecek diye burada aktifim daha çok her iki grubu da takipteyim ama
Ay benimde öyle oğlumda 36+2 de planlı sezaryen oldu. Tansiyon sıkıntımdan dolayı o da nisan olacak kesin ama mayısla paralel gidiyorum diye buralardayımBu arada bende arada kaldım
Doğumum nisanda olacak ama nisan anneleri her şeyi görüp duydu(bebeleri) ben sona kaldım heyecanımı yaşayamadım
Hamileliğim Mayıs’la daha paralel geçecek diye burada aktifim daha çok her iki grubu da takipteyim ama
Yaaa inanılmaz mutlu oldum ilac gibi geldi bu bilgi bana gebzedeki doktor hakkında konuşan bendim ama bi arkadaşta sibel mutlu hanımı önermişti gercekten cok tesekkur ederim Allah razı olsunBurada bir arkadaşımız vardı Gebze hakkında konuşuldu ama kimdi hatırlayamadımsibel mutlu Çayırova tıp merkezinde akşamları çalışıyormuş üstelik muayenesi 280₺ mişş, foto ekliyorummm benim aşırı işime geldi bu durum paylaşmak istedim hem Kocaeli gebze çayırova civarı oturan varsa bilgi olur yüzyılda 400₺ muayenesi çünküEki Görüntüle 3121779
Bugün sordum canım doktora bazen böyle yavaş başlayıp sonradan hızlanabilir arttığı sürece sıkıntı yok yarın bakalım dedi. Yarın daha da artmış olur inşallah keseyi de görürüzİnşllah canım cinsiyet tahmini yapacağımız günleri de nasip etsinNe zaman kontrolün kuzum peki
Günaydınnn.. Bebişin kalp atışını vs. Duyarsam hayırlısıyla sibel hanımla devam etmek istiyorum gittiğimde habeer ederim seve seve iletirim selamınızı insallahGünaydın Kızlar, Sibel hanım benim doktorumdu
Umarım sizde seversiniz kendisini eğer gidecek olursanız
Hatta giden olursa bana yazsın selamımı göndermek isterim
Ben pek giremiyorum bebeyle girsem vakit bulup yazamıyorumBugün pek bi sakin ya borrlarr
herkese merhaba 29 yaş 54 kg sat 26 temmuz 3 ay önce düşük yaptım onu saymazsak 1. gebelik
Hoşgeldiniz hayırlı olsunMerhaba nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuzbenim biraz kahverengi leke şeklinde akıntım oldu dün beta 69 çıktığından beri çok heyecanlıyım
oyy kaç açylık senin bebe benimki 4.5 yaşında:)Ben pek giremiyorum bebeyle girsem vakit bulup yazamıyorum
Hoşgeldiniz hayırlı olsun
hayırlısı olsun canım:) sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuzbenim biraz kahverengi leke şeklinde akıntım oldu dün beta 69 çıktığından beri çok heyecanlıyım
aa muğlanın neresinden:)Kızlar merhaba hepinize sağlıklı gebelikler dilerim sat a göre 5+1 haftalık hamileyim geçen Çarşamba beta 1020 idi Cuma günü de 2440 çıktı bu hafta kese için gideceğim hayırlısı olsun. İki evladım bir tane de düşüğüm var, yaş 33 Muğla'da yaşıyorum listeye eklerseniz çok sevinirim.