- 3 Temmuz 2022
- 4.455
- 12.826
- 138
- 27
Hepsi üst üste gelmiş çok gecmis olsun tekrardanGitmez miyiz canım.
Burda şebeke suyunda 2 hafta sorun oldu. Sular kesildi , geri geldiğinde çamur aktı vs. O süreçte çocukları yıkamakta dahil hep hazır su kullandim. Sorun çözülüp sular temiz geldikten 3 gün sonra çocukları aksam yıkadım. Hay yıkamaz olaydım resmen. Yıkadıktan 8 saat sonra yüksek ateş başladı.39° civarı. Ertesi gün sabah ishal başladı. Öğlenden sonra saat 4 gibi hemen fakülte çocuk acile goturduk. Ordaki doktor şaka gibiydi resmen. Ateş ve ishal belirti değilmiş, ilaç kullanmaya gerek yok, ishal diyeti yapın, probiyotik kullanın ateşini düşürün. Düşmeyen 39 üstü atesi olduğunda yediği veya içtiği her şeyi kustuğunda acile gelin dedi ve gönderdi. Eve geldikten 2 saat geçmedi ishalde kan başladı. Hemen kendi çocuk doktorumuzla konuştuk. Sabaha kadar bez takibi yapın sürekli irtibatta kalalım geçmezse yarın getirin dedi. Tabikide geçmedi. Ertesi gün doğru gittik. Rota ya benziyor bezini bırakın elinde test kiti varmış test yapicam dedi. Akşam üstü konuştuk pozitif çıkmış, yani rota.ishal için şurup verdi ama ishal devam ediyor. Aşıları tam olduğu için hafif atlatacak dedi ama bu bile bana yetti. Adama sürekli kakalı bez göndermekten sıkılmaya başladım resmen.
Birde ateşin olduğu gün 2 alt Disi de aynı gün patlattı.