2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Mrb ishal ne durumda. Benim kızımda 1 hftadir ishaldi geçti şükür ama asla yemiyor birşey, sadece emiyor ama sütumde az doymuyor eminim.kilo kaybı oldu çok.
Neler verdiniz siz acaba. Şuan durumlar nasıl?
Çok şükür gecti patates havuç elma muz vermeye çalıştım ne kadar yediyse artık 3 gün sürdü sonra bitti

Ben sebzeleri buharda pisirip veriyordum hep ama bilemedim aslinda güzel kilo aldi bence. 6 aylikken 7.5 kiloydu 9 aylikken 9.2 ben ayni şekil mi devam etsem bilemedim 🫠
Kilosu çok güzelmiş 🧿 Gün içinde her çeşitten yediyse (sebze, et veya yumurta, yoğurt, meyve gibi) doğru gidiyorsundur aslında 🤔
Ben bazı çeşitleri her gün veremiyorum uyku sıkıştırınca düzeni kaçıyor o yüzden üç ana öğüne geçeyim diye düşündüm.

Kahvaltı-Öğle ve Akşam öğün saatleriniz neler kızlar? Ben de artık üç ana öğüne geçmek istiyorum dokuz aylık olacak bir hafta sonra
Uyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor

Uyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor
Benim oğlan çok erken uyuyup çok erken uyanıyor saatlerini ileri çekmem lazım 😕

Kahvaltıdan sonra mama ıcıyor mu canım öğlen uykusu kacta kahvaltı ıle yemek arası uzun ya ondan sordum

Kahvaltıdan sonra mama ıcıyor mu canım öğlen uykusu kacta kahvaltı ıle yemek arası uzun ya ondan sordum
canım kahvaltı yapıyor ya 1,5 saat sonra uyucak mesela 12,30 gibi o zaman biraz mama veriyoruz 90 cc kadar içip uyuyor ama hemen uyumak isterse tok oluyor zaten içmek istemiyor. Öğle uykusunu 2 saat yapıyor uyanınca öğle yemeğini yiyor. 2. uykusu 1 saat bazen 1,5 saat oluyor ondan uyanınca da ara öğününü yapıyor. Ekin kahvaltıyı pek sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla öğlen daha iyi yiyor ama ben beslenmeden önce mama vermiyorum önce katı gıda iyi yemediyse üstüne mama takviyesi fakat gündüz çok gerek kalmıyor öğleden sonra özellikle hiç mama içmiyor, gece içiyor ama

Kahvaltı-Öğle ve Akşam öğün saatleriniz neler kızlar? Ben de artık üç ana öğüne geçmek istiyorum dokuz aylık olacak bir hafta sonra

Bizim neredeyse birebir aynı. Sabahları uyanınca emziriyorum, uykudan önce ya da sonra emziriyorum bi de bu kadar.

Kızlar bebisler diş çıkarırken ateş oldu mu? Alin dün gece uyandığında ateşi 38 di calpol verdim düştü sabah 38.5 oldu şimdi düşürdüm 37.5. Doktoru 39 olursa veya ek şikayetler olursa görüşelim dedi. Ek bir sıkıntısı yok o yüzden diş ateşi olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum da. Üst damağı şişmiş azı dişinin ucu çıkmış biraz :(

kaçta uyuyor akşam Ekin 8 den 9 a çekti tamamen kendi insiyatifiyle :KK70: ama iyi oldu benim için daha fazla vakit geçirebiliyoruz işten gelince çokta erken uyanmamış oluyor
Tam da senin gibi düşünüyorum aslında. Gidince biraz zaman geçirelim ama saat 6 dedi mi huysuzluğu başlıyor. Şanslıysam 7’ye kadar tutabiliyorum.
Tabi sabah 6.30 deyince de uyanış 😕
Bizim neredeyse birebir aynı. Sabahları uyanınca emziriyorum, uykudan önce ya da sonra emziriyorum bi de bu kadar.
Bizimkinin uykuları çok dengesiz bazen uzun gündüz uykusu yapıyor bazen kısa kısa 🤷🏼‍♀️
Düzen oturtayım diyorum çalıştığım için ama bazen oluyor bazen olmuyor işte.

canım kahvaltı yapıyor ya 1,5 saat sonra uyucak mesela 12,30 gibi o zaman biraz mama veriyoruz 90 cc kadar içip uyuyor ama hemen uyumak isterse tok oluyor zaten içmek istemiyor. Öğle uykusunu 2 saat yapıyor uyanınca öğle yemeğini yiyor. 2. uykusu 1 saat bazen 1,5 saat oluyor ondan uyanınca da ara öğününü yapıyor. Ekin kahvaltıyı pek sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla öğlen daha iyi yiyor ama ben beslenmeden önce mama vermiyorum önce katı gıda iyi yemediyse üstüne mama takviyesi fakat gündüz çok gerek kalmıyor öğleden sonra özellikle hiç mama içmiyor, gece içiyor ama
Cok gyzel ayarlamıssın canım ben de senın gıbı yapıyorum. Bebekler genel oyleler canım kahvaltı pek sevmiyorlarlar. Ama bız soyle peynır, zeytin, yumurta tatlarına az da olsa alıstıralım alısık olsunlar 3 4 yasalarında tam oturuyor her seylerı rahatlıyoruz bızde.

Çok güzel maşallah 🧿 Nasıl oldu? Ben de şubat tatilinde deneyeyim diyorum şu an denesem babası pes eder eminim
Canım eşimi işin içine 3.gün soktum. Alıştı sonra o uyutmaya başladı. Ama son hafta eşim de kızmaya başlamıştı, bu emzik yüzünden az emiyor az kilo alıyor diye :KK70:

Bir gün akşam eşim emziği istemiyor dedi. Takip ettim, gece ve ertesi gün de istemedi. Ben de bir daha vermedim :KK70: :KK70: kendi bırakmış gibi oldu ☺

Son düzenleme:
Tam da senin gibi düşünüyorum aslında. Gidince biraz zaman geçirelim ama saat 6 dedi mi huysuzluğu başlıyor. Şanslıysam 7’ye kadar tutabiliyorum.
Tabi sabah 6.30 deyince de uyanış 😕
yaa çok erken uyuyormuş cidden :KK51:
Cok gyzel ayarlamıssın canım ben de senın gıbı yapıyorum. Bebekler genel oyleler canım kahvaltı pek sevmiyorlarlar. Ama bız soyle peynır, zeytin, yumurta tatlarına az da olsa alıstıralım alısık olsunlar 3 4 yasalarında tam oturuyor her seylerı rahatlıyoruz bızde.
aynen canım yediği kadar artık öğün alışkanlığı olsun en azından

Ben sebzeleri buharda pisirip veriyordum hep ama bilemedim aslinda güzel kilo aldi bence. 6 aylikken 7.5 kiloydu 9 aylikken 9.2 ben ayni şekil mi devam etsem bilemedim 🫠
Benimki de seninki gibi ilerliyor ama doğum kilosu yüksek diye doktor eksik diyor sürekli 😕

Ekin'e hayranım. Örnek 👶🧿 bizde öğün falan kalmadı ne zaman ne yiyeceği belli değil🤷‍♀️

Kızlar bebisler diş çıkarırken ateş oldu mu? Alin dün gece uyandığında ateşi 38 di calpol verdim düştü sabah 38.5 oldu şimdi düşürdüm 37.5. Doktoru 39 olursa veya ek şikayetler olursa görüşelim dedi. Ek bir sıkıntısı yok o yüzden diş ateşi olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum da. Üst damağı şişmiş azı dişinin ucu çıkmış biraz :KK43:
Canım bizim üstlerde de böyle oldu. Doktor dedi ki diş çıkarken her şeyi ağzına attığı için boğazı kızarmış o yüzden ateşi dedi. 3 gün 39 olunca antibiyotik yazmıştı. İlk antibiyotik o üst dişler yüzünden kullandık😕

Kızlar sizin için migrostan çektim, organik kısmında varmış. Ben normal kullanıyorum gerçi z.yağını.

Eklentiler

• IMG_20231213_105552.webp
    IMG_20231213_105552.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 42
Canım bizim üstlerde de böyle oldu. Doktor dedi ki diş çıkarken her şeyi ağzına attığı için boğazı kızarmış o yüzden ateşi dedi. 3 gün 39 olunca antibiyotik yazmıştı. İlk antibiyotik o üst dişler yüzünden kullandık😕
Yaa çok geçmiş olsun canım size de. Umarım 39 u görmeyiz ya :(

Back
X