- 22 Ocak 2017
- 5.231
- 9.253
- 198
Dur usul usul gel... (Fısıltı ile : felaket nasıl bi şey?)Kızlar size 7. Sıçramadan haber getirdim.
(41-47.hafta)
Kısa ve net; Felaket![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur usul usul gel... (Fısıltı ile : felaket nasıl bi şey?)Kızlar size 7. Sıçramadan haber getirdim.
(41-47.hafta)
Canım uyku tulumu ile terliyor mu? Bence ondan olabilir. İstersen uyku tulumunu takip et bi...Bir de sümük formunda iken temizleniyor açılıyor ama şu an su gibi akıyor burnu. Katı formda değil. Neyse bakalım bunu da atlatırız![]()
Bizim doktor ağır olur dedi, sonraki ay yapacak...Kızlar bu ay menenjit ve kızamık var bizim aynı anda yaptıran var mıı
Ben eline veriyorum burnu akarak yiyorBen cold mixi yakasina damlatiyorum 2 damla saga 2 damla sola. Benim burnumu bile aciyor ki benimde surekli tikalidir. Bide banyoyu baya isitip dus aldirincada yumusuyor sumukler cikiyor baya.Akilvar silikon uclu siringalardan aldim bende baya memnun kaldim hem bebek aglamiyor yaparken hemde baya etkili begendim. Bende hava nemlendiricisi var bi kac saat acik kalsin nem seviyesi hemen yukseliyor cokda onermiyorlar nedense doktorlar surekli calistirmayin diyorlar. Sogan falanda koyan var basucuna onu denedinmi cnm
Her zaman olmasa da oda sıcaklığına göre bazen terliyor. Uyku tulumunun altına kısa kol zıbın giydirirsem kolları ve bacakları soğuk oluyor. Üşüdüğünü düşünüyorum bu defa da.Canım uyku tulumu ile terliyor mu? Bence ondan olabilir. İstersen uyku tulumunu takip et bi...
Nasıl kız neler oluyorKızlar size 7. Sıçramadan haber getirdim.
(41-47.hafta)
Gece emmesini alışkanlık yaptığı için mi kesmeye çalışıyorsunuz peki? Ben her uyanmada emziriyorum
Bir de sabah uyanınca önce emiyor sonra mı kahvaltı yapıyor?
Hmm aslında abartmadığı sürece emebilir benim için sıkıntı yok ama ben de alışkanlıktan ötürü emdiklerini düşünüyorum. Gerçi mama veren arkadaşlar var onlar da gece mama veriyor bir kez bile olsa.Gece emmesini aslında doktor 7.ayda kesebilirsiniz demişti. Hatta kesmediğiniz sürece giderek daha zor olacak ve uyanmaya devam edecek ama bu açlıktan değil alışkanlık ve meme tiryakiliğinden olacak diyordu. Zaten o sırada da bizim oğlan aşırı çok uyanmaya ve emip sonra emzik gibi memede kalmaya devam etmeye başlamıştı.
Uyku kalitemiz yerlere düşmüşken denedik ve tamamen kesemesek de gece ben yatarken rüya beslemesi gibi emzirdim bir de sabah 5 civarı. Sonra şehir dışındaydık geçen ay düzen bozulunca yine bozdu, şimdi yeniden kesmekteyim. Doğrudan gündüz yemesini arttırıyor geceyi azaltmak. Ve kilo alımını hızlandırmıştı.
Sabah uyanınca da emiyor evet emmeden kaçamadım henüz![]()
Vıcks hıc kullanmadım bılmıyorum canım. Fayda gorursun ınsallah
Dur usul usul gel... (Fısıltı ile : felaket nasıl bi şey?)
2 gündür gündüz uykusu yok maksimum 1 saat 1 defa gece de uyuduktan sonra sabaha kadar kıpırdanma halinde ve söyleniyor asla bir şeyden memnun olmuyor mesela ayaklarini vuruyor pat pat bu mama isteme şekli veriyorum bu defa emziğin çıkardım diye yaygara kopariyor kucakta asla sallandirmiyor ayakta da yatakta yatınca da yatak başlığına tırmanıyor her şeye bağırıyor uykusunda sürekli gel gel ve alkış yapıyor kızlar çok fena yaNasıl kız neler oluyor![]()
Ucuz olani tabiki deKizlar aralarinda 1000 tl var tek farki 70x120 cm digeri 70x110 cm kucuk olan daha pahali sizce hangisi alayimEki Görüntüle 3352040 Eki Görüntüle 3352041
1 tl cok aralarında ucuzund yorumları ıyı ıse ucuzu al canımKizlar aralarinda 1000 tl var tek farki 70x120 cm digeri 70x110 cm kucuk olan daha pahali sizce hangisi alayimEki Görüntüle 3352040 Eki Görüntüle 3352041
Ne olur kızma bana o kadar tatlı geldi ki2 gündür gündüz uykusu yok maksimum 1 saat 1 defa gece de uyuduktan sonra sabaha kadar kıpırdanma halinde ve söyleniyor asla bir şeyden memnun olmuyor mesela ayaklarini vuruyor pat pat bu mama isteme şekli veriyorum bu defa emziğin çıkardım diye yaygara kopariyor kucakta asla sallandirmiyor ayakta da yatakta yatınca da yatak başlığına tırmanıyor her şeye bağırıyor uykusunda sürekli gel gel ve alkış yapıyor kızlar çok fena ya![]()
Gece emmesini aslında doktor 7.ayda kesebilirsiniz demişti. Hatta kesmediğiniz sürece giderek daha zor olacak ve uyanmaya devam edecek ama bu açlıktan değil alışkanlık ve meme tiryakiliğinden olacak diyordu. Zaten o sırada da bizim oğlan aşırı çok uyanmaya ve emip sonra emzik gibi memede kalmaya devam etmeye başlamıştı.
Uyku kalitemiz yerlere düşmüşken denedik ve tamamen kesemesek de gece ben yatarken rüya beslemesi gibi emzirdim bir de sabah 5 civarı. Sonra şehir dışındaydık geçen ay düzen bozulunca yine bozdu, şimdi yeniden kesmekteyim. Doğrudan gündüz yemesini arttırıyor geceyi azaltmak. Ve kilo alımını hızlandırmıştı.
Sabah uyanınca da emiyor evet emmeden kaçamadım henüz![]()
Gece emmesinden en muzdariplerdenim kızlarHmm aslında abartmadığı sürece emebilir benim için sıkıntı yok ama ben de alışkanlıktan ötürü emdiklerini düşünüyorum. Gerçi mama veren arkadaşlar var onlar da gece mama veriyor bir kez bile olsa.
Senin oğluş memeyi çok seviyor belli kibenimki ehhh işte
annesinin gönlü kırılmasın diye
![]()
Emzırmeyı 1 yas sonrası tamamen kesmelısın mı yoksa gece emzırmeyı mı?Suan kucuk ama buyudukce gece sık uyanıp meme ıstemesı gercekten zor olur ınsallah azaltabılırsın canımGece emmesinden en muzdariplerdenim kızlarbende iyi bir uzmana götürdüm bu konuyu danıştım bana da asla böyle yapmamalısın gece emmesini azaltıp 1 yaş sonrası kesmelisin yoksa sana çok bağımlı pısırık olur dedi hatta eğer bağımsız özgür ve başarılı bir birey istiyorsan azaltacaksın dedi yavaş yavaş ama ben gece gerçekten başka türlü zaptedemiyorum yanımda uzanarak meme ağzında dalıyor ama 1 hafta uykusuzluğu göze alıp en azından 4 emzirme falan ile başlayıp azaltmayı deneyeceğim bakalım
E bunlar iki yaş sendromu değil miydi kim kandırdı bizi2 gündür gündüz uykusu yok maksimum 1 saat 1 defa gece de uyuduktan sonra sabaha kadar kıpırdanma halinde ve söyleniyor asla bir şeyden memnun olmuyor mesela ayaklarini vuruyor pat pat bu mama isteme şekli veriyorum bu defa emziğin çıkardım diye yaygara kopariyor kucakta asla sallandirmiyor ayakta da yatakta yatınca da yatak başlığına tırmanıyor her şeye bağırıyor uykusunda sürekli gel gel ve alkış yapıyor kızlar çok fena ya![]()
Seninki anladığım kadarıyla seni emzik yapmış canımGece emmesinden en muzdariplerdenim kızlarbende iyi bir uzmana götürdüm bu konuyu danıştım bana da asla böyle yapmamalısın gece emmesini azaltıp 1 yaş sonrası kesmelisin yoksa sana çok bağımlı pısırık olur dedi hatta eğer bağımsız özgür ve başarılı bir birey istiyorsan azaltacaksın dedi yavaş yavaş ama ben gece gerçekten başka türlü zaptedemiyorum yanımda uzanarak meme ağzında dalıyor ama 1 hafta uykusuzluğu göze alıp en azından 4 emzirme falan ile başlayıp azaltmayı deneyeceğim bakalım