2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben cold mixi yakasina damlatiyorum 2 damla saga 2 damla sola. Benim burnumu bile aciyor ki benimde surekli tikalidir. Bide banyoyu baya isitip dus aldirincada yumusuyor sumukler cikiyor baya. Akilvar Akilvar silikon uclu siringalardan aldim bende baya memnun kaldim hem bebek aglamiyor yaparken hemde baya etkili begendim. Bende hava nemlendiricisi var bi kac saat acik kalsin nem seviyesi hemen yukseliyor cokda onermiyorlar nedense doktorlar surekli calistirmayin diyorlar. Sogan falanda koyan var basucuna onu denedinmi cnm
Ben eline veriyorum burnu akarak yiyor :D :D hiç bir şey açmıyor ama soğan kesin açıyor...

Canım uyku tulumu ile terliyor mu? Bence ondan olabilir. İstersen uyku tulumunu takip et bi...
Her zaman olmasa da oda sıcaklığına göre bazen terliyor. Uyku tulumunun altına kısa kol zıbın giydirirsem kolları ve bacakları soğuk oluyor. Üşüdüğünü düşünüyorum bu defa da.
Zaten eşimi ikna etmem mümkün değil tulumun üstünden bile ayaklarını örtüyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar tarif isterseniz yapabilirsiniz. Diyetisyen verdi kızçem için.

Eklentiler

• IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3616.webp
    IMG_3616.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_3617.webp
    IMG_3617.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 64
Gece emmesini alışkanlık yaptığı için mi kesmeye çalışıyorsunuz peki? Ben her uyanmada emziriyorum 😕
Bir de sabah uyanınca önce emiyor sonra mı kahvaltı yapıyor?

Gece emmesini aslında doktor 7.ayda kesebilirsiniz demişti. Hatta kesmediğiniz sürece giderek daha zor olacak ve uyanmaya devam edecek ama bu açlıktan değil alışkanlık ve meme tiryakiliğinden olacak diyordu. Zaten o sırada da bizim oğlan aşırı çok uyanmaya ve emip sonra emzik gibi memede kalmaya devam etmeye başlamıştı.
Uyku kalitemiz yerlere düşmüşken denedik ve tamamen kesemesek de gece ben yatarken rüya beslemesi gibi emzirdim bir de sabah 5 civarı. Sonra şehir dışındaydık geçen ay düzen bozulunca yine bozdu, şimdi yeniden kesmekteyim. Doğrudan gündüz yemesini arttırıyor geceyi azaltmak. Ve kilo alımını hızlandırmıştı.

Sabah uyanınca da emiyor evet emmeden kaçamadım henüz 😂

Gece emmesini aslında doktor 7.ayda kesebilirsiniz demişti. Hatta kesmediğiniz sürece giderek daha zor olacak ve uyanmaya devam edecek ama bu açlıktan değil alışkanlık ve meme tiryakiliğinden olacak diyordu. Zaten o sırada da bizim oğlan aşırı çok uyanmaya ve emip sonra emzik gibi memede kalmaya devam etmeye başlamıştı.
Uyku kalitemiz yerlere düşmüşken denedik ve tamamen kesemesek de gece ben yatarken rüya beslemesi gibi emzirdim bir de sabah 5 civarı. Sonra şehir dışındaydık geçen ay düzen bozulunca yine bozdu, şimdi yeniden kesmekteyim. Doğrudan gündüz yemesini arttırıyor geceyi azaltmak. Ve kilo alımını hızlandırmıştı.

Hmm aslında abartmadığı sürece emebilir benim için sıkıntı yok ama ben de alışkanlıktan ötürü emdiklerini düşünüyorum. Gerçi mama veren arkadaşlar var onlar da gece mama veriyor bir kez bile olsa.
Senin oğluş memeyi çok seviyor belli ki 😅 benimki ehhh işte 😅 annesinin gönlü kırılmasın diye 😅

Dur usul usul gel... (Fısıltı ile : felaket nasıl bi şey?)
Nasıl kız neler oluyor 😁
2 gündür gündüz uykusu yok maksimum 1 saat 1 defa gece de uyuduktan sonra sabaha kadar kıpırdanma halinde ve söyleniyor asla bir şeyden memnun olmuyor mesela ayaklarini vuruyor pat pat bu mama isteme şekli veriyorum bu defa emziğin çıkardım diye yaygara kopariyor kucakta asla sallandirmiyor ayakta da yatakta yatınca da yatak başlığına tırmanıyor her şeye bağırıyor uykusunda sürekli gel gel ve alkış yapıyor kızlar çok fena ya😤

2 gündür gündüz uykusu yok maksimum 1 saat 1 defa gece de uyuduktan sonra sabaha kadar kıpırdanma halinde ve söyleniyor asla bir şeyden memnun olmuyor mesela ayaklarini vuruyor pat pat bu mama isteme şekli veriyorum bu defa emziğin çıkardım diye yaygara kopariyor kucakta asla sallandirmiyor ayakta da yatakta yatınca da yatak başlığına tırmanıyor her şeye bağırıyor uykusunda sürekli gel gel ve alkış yapıyor kızlar çok fena ya😤
Ne olur kızma bana o kadar tatlı geldi ki :D :D ekin gözümde canlandı :D :D bu kız çok güçlü olacak 💓

Hmm aslında abartmadığı sürece emebilir benim için sıkıntı yok ama ben de alışkanlıktan ötürü emdiklerini düşünüyorum. Gerçi mama veren arkadaşlar var onlar da gece mama veriyor bir kez bile olsa.
Senin oğluş memeyi çok seviyor belli ki 😅 benimki ehhh işte 😅 annesinin gönlü kırılmasın diye 😅
Gece emmesinden en muzdariplerdenim kızlar😂 bende iyi bir uzmana götürdüm bu konuyu danıştım bana da asla böyle yapmamalısın gece emmesini azaltıp 1 yaş sonrası kesmelisin yoksa sana çok bağımlı pısırık olur dedi hatta eğer bağımsız özgür ve başarılı bir birey istiyorsan azaltacaksın dedi yavaş yavaş ama ben gece gerçekten başka türlü zaptedemiyorum yanımda uzanarak meme ağzında dalıyor ama 1 hafta uykusuzluğu göze alıp en azından 4 emzirme falan ile başlayıp azaltmayı deneyeceğim bakalım

Gece emmesinden en muzdariplerdenim kızlar😂 bende iyi bir uzmana götürdüm bu konuyu danıştım bana da asla böyle yapmamalısın gece emmesini azaltıp 1 yaş sonrası kesmelisin yoksa sana çok bağımlı pısırık olur dedi hatta eğer bağımsız özgür ve başarılı bir birey istiyorsan azaltacaksın dedi yavaş yavaş ama ben gece gerçekten başka türlü zaptedemiyorum yanımda uzanarak meme ağzında dalıyor ama 1 hafta uykusuzluğu göze alıp en azından 4 emzirme falan ile başlayıp azaltmayı deneyeceğim bakalım
Emzırmeyı 1 yas sonrası tamamen kesmelısın mı yoksa gece emzırmeyı mı?Suan kucuk ama buyudukce gece sık uyanıp meme ıstemesı gercekten zor olur ınsallah azaltabılırsın canım

E bunlar iki yaş sendromu değil miydi kim kandırdı bizi 😅

Seninki anladığım kadarıyla seni emzik yapmış canım 😕 ama gece iki defa üç defa uyanıp emmesi normal değil mi? Başka emziren anneler kimlerdi ben hep unutuyorum kusura bakmayın 🙏🏻

Back
X