2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah Yaa nasılda minik

İnsallah canımm hepimiz için diliyorum bunu bu akşam beş yil yaslandım resmen

Kızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus

Canım ben akşamları yemeği fazla kaçırdığımda karnım geriliyor ve sertleşiyor

Sil süpür toz al tuvaleti temizle zaten 3 saat sürüyor eğer yemeğim yoksa çamaşır atılacaksa ütü varsa 5 i buluyor ama her işimin arasına 25 dk dinlenme koyuyorum durmadan yapsam 2 saate biter de
Ah canım 3 saat nedir kız sil süpüre canına acı, evin çok mu büyük 1 gün yap 1 gün yapma mesela kendini biraz frenlemeye çalış çok yorulursun
Kolay gelsin kuzum merak ettim yazmayınca iyi olun da inşallah

Kızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Ben yaptırdım canım detaylıda da bakıyolarmış sanırım ikili test gibi bi test

Valla bende bulamadım Bi çözüm baktıklarımda içime sinmedi Kışın tayt falan giyeriz yazlıkların içine artık napalım

Üçlü tarama testinin içinde yapılıyor canım. Normalde ben nipt yaptırdım üçlü test yaptırmayacaktım ama dogum paketinin içinde zaten var ücret ödenmeyeceği için yapalım dedi doktorum özellikle afp 'ye bakmak için istedi. Pzt çıkacak sonucum

Omron marka iyi diyorlar canım Bi araştır istersen

Hala belli değil bizimki hafta içi kontrolümüz var inşaallah öğreniriz

Herhangi bir sıkıntın yoksa sorun olmaz bence ama doktoruna danisabilirsin bunun için
Ben 8. Aya kadar hiç kilo veremedim. Sonra diyet yaparak verebildim tiroitten dolayı kilo vermem çok zor oluyor.

Annemlerde bundan var canım yıllardır kullanıyorlar hiç bozulma vs yapmadı doğru gösteriyor

Eklentiler

• Screenshot_20221015_000611_com.android.chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 34
Ben yaptırdım canım 16.haftada. 3lü tarama yerine sadece bu testi istedi doktorum

Ay canım tadilat vardı evde bakıp okuyamadım sayfalar çok birikmişti hatta okuyamadığımı yazmıştım çok ama çok sevindim bitanem

Kızlar bugün hastanede çok sevdiğim bir arkadaşımla denk geldik. Ayaküstü biraz konuştuk bunun 2 tane oğlu var bikaç sene sonra eşinde varikosel oluşmuş hatta doktor usg ile değil elle bakarken anlamış daha sonra usg doppler çektirmiş varikosel netleşmiş. Bunlar sa kızları olsun diyw çocık yapmak istiyorlarmış. Doktor eğer çocık yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım demiş eğer istemiyorsan zaten 2 evladım bar diyorsan gerek yok kalsın çyle sana zararı yok demiş. 2,5/3 senedir korunmuyorlarmış ama olmuyormuş. Aranızda var mı tanıdığınız falan varikosel olan. Ona kadınlar klübünden yaz orada birsürü ortak sıkıntısı olan insanlar var yardımcı olurlar dedim. Sen de senin gruba yazar mısın dedi belki yaşayan vardır dedi bende size söyliyim unutmadan dedim. Doktor öyle dediyse ameliyat olması lazım o zaman yoksa neden olmasın korunmuyorlarmış 2,5/3 senedir dimi kızlar

Beslenmeye bağlı olabilir tabi.idrar protein olmamasi iyi.tansiyon aleti omron ve Nexus kullanıyorum ben.memnunum.

Canım öncelikle renkli ultrasonda herşeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı bizlerin başına inşaAllah
Varikosel meselesi benim eşimde de vardı ama doktor ameliyatlık kadar ilerlememiş dedi ve sperm sayımız, hızımız, spermde anomalilikler vs sıkıntılarımız vardı. Bir süre vitamin takviyesi aldı değerlerde iyileşmeler oldu ama 2,5 yıl çocuk olmadı artık tüp bebek yaptıralım dedik evrakları ve tüm işlemleri halletmişken hamile olduğumu öğrendim Varikoselin derecesine göre farkediyo sanırım bu durum.
Ayrıca eşimin abisinde de aynı problem var ama onun ki ileri derecedeymiş o da ameliyat olmuş ama bi faydasını görmemiş. 8 yıl çocuk olmayınca tüp bebek denemesiyle evladı oldu, kızları 10 yaşında ve hala korunmuyolar ona rağmen hala 2.çocuk olmadı.
Bence başka bi doktor tavsiyesi daha alıp karar verse iyi olur. Bi de ameliyat olup deneseler bi şey kaybetmezler diye düşünüyorum bilemedim. Rabbim tez zaman da çok bekletmeden nasip eder inşaAllah

Normal 130 mt kare ama işte strese girince o şekilde rahatlıyorum yanlış bişey frenlerm inşallah

Bana Dr um AFP testi yaptırdı, AFP mom la aynı şey mi bilmiyorum ama bana bebeğin beyin gelişimiyle ilgili sonuç verecek demisti.

Değerlerinde bozulma varsa olması gerekiyor, özellikle geri akım reflü sperm kalitesini çok düşürüyor. Morfolojisi, sayısı, ileri hızı kaç? Dna hasarı testi mutlaka yaptırsınlar.Varikosel dna hasarına sebep olur değerleri iyiyse dahi dna hasarı yüksekse gebelik şansı tüp bebek ile bile çok çok zor. Ameliyat olacaksa da mikro cerrahi olsun. Çok basit bi ameliyat 2 3 güne ayağa kalkıyor kasıktan yapılıyor zaten. Ameliyat sonrası da değerler düzelmeye başlıyor 6 ay-1 yıl içinde baya toparlıyor. İlave takviye de alırsa daha hızlı düzelir. Varikosel olup hamile kalan da var ama uzun ve sıkıcı bi süreç şans biraz o noktada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…