Maşallah Yaa nasılda minikKızlar nasılsınız akşama kadar giremedim işlerimiz vardı. Bugün Detaylı usg çekildi çok şükür sıkıntı çıkmadı her şey normal sonuçlar harika dedi doktor. Birde renkli fotolarını verdi çirkin kızımın :))) yolluyorum size de teyzeleri. Bakın kuzuma tam 40 dakika sürdü başından hariç ayak serçe parmaklarına kadar iç organları da dahil kontrol etti.
İnsallah canımm hepimiz için diliyorum bunu bu akşam beş yil yaslandım resmenCok geçmiş olsun canim, minigin ve senin için herseyin yolunda olmasına sevindim. Yediklerinle alakalı olması yüksek ihtimal. Buarada en doğru tansiyon ölçümü her sabah ve her akşam aç karnına olmalıymış, stresli olduğunda da tansiyon farkli çıkabilir oyuzden sakin kalmaya calis olurmu, inşallah bundan sonra tansiyonla ilgili bir sorun yasamazsin
Canım ben akşamları yemeği fazla kaçırdığımda karnım geriliyor ve sertleşiyorHerkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.
Ah canım 3 saat nedir kız sil süpüre canına acı, evin çok mu büyükSil süpür toz al tuvaleti temizle zaten 3 saat sürüyor eğer yemeğim yoksa çamaşır atılacaksa ütü varsa 5 i buluyor ama her işimin arasına 25 dk dinlenme koyuyorum durmadan yapsam 2 saate biter de
Kolay gelsin kuzum merak ettim yazmayınca iyi olun da inşallahCanım teşekkür ederim öncelikle merakın için.sen bebis iyisiniz inslalah18 aylık cadı bir bebe ile hamilelik çok zormuş arada girip okumaya çalışsamda yetişemiyorum.herkes iyi inşallah bitek @Gulce Ada sonuç beklediğini biliodum dualarım onunlaydi simdi onun icin girip bakim dedim oyle bildirim geldi.sonuc temiz çıkmış çok sevindim baş ağrılarım da olmaya başladı zaman zaman korkutmuyor değil.
Ben yaptırdım canım detaylıda da bakıyolarmış sanırım ikili test gibi bi testKızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Valla bende bulamadım Bi çözüm baktıklarımda içime sinmediValla hiçbir çözüm bulamadımdoğru düzgün kışlık pantolon yok ortalıkta. Olanların da beli lastikli değil. Birkaç triko pantolon buldum trendyolda ama tüylenme vs yaparlar mı diye düşünüyorum. Sanırım yazlıkların içine içlik giyip öyle geçireceğim kışı
Üçlü tarama testinin içinde yapılıyor canım. Normalde ben nipt yaptırdım üçlü test yaptırmayacaktım ama dogum paketinin içinde zaten var ücret ödenmeyeceği için yapalım dedi doktorum özellikle afp 'ye bakmak için istedi. Pzt çıkacak sonucumKızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Omron marka iyi diyorlar canım Bi araştır istersenKızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.
Hala belli değil bizimki@Tuqce_KP @xpamukprensesx @pcfl @Aysemnisa @Gizemavsar B birbaharaksami @Peluspelus @luckynine @HCA25 @muhelif @Akilvar @gebelikyolunda @Deryass
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
@Limonmiski @altnkz @khilall214 @bebisligiller @ftmamstfa @Irmaxxx @oslem_ @Eylulayhan @KELEBEK_2021 @kizasigi @Merbiktt @Gulere @yelken_c @Happyhappybaby @nese03
Kızlar ilk sayfadaki listeyi doldurmak için bilgilerinizi paylaşırsanız misin? Yaş, şehir son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgisi. Eğer belliyse cinsiyet ve bebegin ismini de ekleyelim
Herhangi bir sıkıntın yoksa sorun olmaz bence ama doktoruna danisabilirsin bunun içinben de73 ile hamile kaldım.şu an 75 kiloyum. ilk doğumumda 20 i geçmişti aldığım kilo.şimdi bari 90 ı geçmesem diyorum.leslie nin hamileliğe bi zararı olur mu acaba? ben yürüyüş yapmaya bile korkuyorum. tüp bebek ile hamile kaldım ben bi de
Ben 8. Aya kadar hiç kilo veremedim. Sonra diyet yaparak verebildim tiroitten dolayı kilo vermem çok zor oluyor.Çok değilmiş canım. İdeal bence
Ben de 13-14 almıştım. Memnundum. Hemen değil ama 1 senede 20 kilo kadar gitti. Çok da aşırı kasmadan. Biraz dikkat ederek, üzerine de koşturmacadan, yemek yemeğe zaman bulamamaktan falan da gitti :)
Annemlerde bundan var canım yıllardır kullanıyorlar hiç bozulma vs yapmadı doğru gösteriyorKızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.
Ben yaptırdım canım 16.haftada. 3lü tarama yerine sadece bu testi istedi doktorumKızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Ay canım tadilat vardı evde bakıp okuyamadım sayfalar çok birikmişti hatta okuyamadığımı yazmıştım çok ama çok sevindim bitanemBen ayın 10unda girdim detaylıya canım yazdım gruba görmemişsin sanırımHer şey yolunda çok şükür Sadece hafif böbrek genişlemesi var ama doktor çoğu erkek bebekte görüyoruz bunu endişelenme dedi
Beslenmeye bağlı olabilir tabi.idrar protein olmamasi iyi.tansiyon aleti omron ve Nexus kullanıyorum ben.memnunum.Kızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.
Canım öncelikle renkli ultrasonda herşeyin yolunda olmasına çok sevindimKızlar bugün hastanede çok sevdiğim bir arkadaşımla denk geldik. Ayaküstü biraz konuştuk bunun 2 tane oğlu var bikaç sene sonra eşinde varikosel oluşmuş hatta doktor usg ile değil elle bakarken anlamış daha sonra usg doppler çektirmiş varikosel netleşmiş. Bunlar sa kızları olsun diyw çocık yapmak istiyorlarmış. Doktor eğer çocık yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım demiş eğer istemiyorsan zaten 2 evladım bar diyorsan gerek yok kalsın çyle sana zararı yok demiş. 2,5/3 senedir korunmuyorlarmış ama olmuyormuş. Aranızda var mı tanıdığınız falan varikosel olan. Ona kadınlar klübünden yaz orada birsürü ortak sıkıntısı olan insanlar var yardımcı olurlar dedim. Sen de senin gruba yazar mısın dedi belki yaşayan vardır dedi bende size söyliyim unutmadan dedim. Doktor öyle dediyse ameliyat olması lazım o zaman yoksa neden olmasın korunmuyorlarmış 2,5/3 senedir dimi kızlar
Normal 130 mt kare ama işte strese girince o şekilde rahatlıyorum yanlış bişey frenlerm inşallahAh canım 3 saat nedir kız sil süpüre canına acı, evin çok mu büyük1 gün yap 1 gün yapma mesela kendini biraz frenlemeye çalış çok yorulursun
Kolay gelsin kuzum merak ettim yazmayınca iyi olun da inşallah
Bana Dr um AFP testi yaptırdı, AFP mom la aynı şey mi bilmiyorumKızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Değerlerinde bozulma varsa olması gerekiyor, özellikle geri akım reflü sperm kalitesini çok düşürüyor. Morfolojisi, sayısı, ileri hızı kaç? Dna hasarı testi mutlaka yaptırsınlar.Varikosel dna hasarına sebep olur değerleri iyiyse dahi dna hasarı yüksekse gebelik şansı tüp bebek ile bile çok çok zor. Ameliyat olacaksa da mikro cerrahi olsun. Çok basit bi ameliyat 2 3 güne ayağa kalkıyor kasıktan yapılıyor zaten. Ameliyat sonrası da değerler düzelmeye başlıyor 6 ay-1 yıl içinde baya toparlıyor. İlave takviye de alırsa daha hızlı düzelir. Varikosel olup hamile kalan da var ama uzun ve sıkıcı bi süreç şans biraz o noktadaKızlar bugün hastanede çok sevdiğim bir arkadaşımla denk geldik. Ayaküstü biraz konuştuk bunun 2 tane oğlu var bikaç sene sonra eşinde varikosel oluşmuş hatta doktor usg ile değil elle bakarken anlamış daha sonra usg doppler çektirmiş varikosel netleşmiş. Bunlar sa kızları olsun diyw çocık yapmak istiyorlarmış. Doktor eğer çocık yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım demiş eğer istemiyorsan zaten 2 evladım bar diyorsan gerek yok kalsın çyle sana zararı yok demiş. 2,5/3 senedir korunmuyorlarmış ama olmuyormuş. Aranızda var mı tanıdığınız falan varikosel olan. Ona kadınlar klübünden yaz orada birsürü ortak sıkıntısı olan insanlar var yardımcı olurlar dedim. Sen de senin gruba yazar mısın dedi belki yaşayan vardır dedi bende size söyliyim unutmadan dedim. Doktor öyle dediyse ameliyat olması lazım o zaman yoksa neden olmasın korunmuyorlarmış 2,5/3 senedir dimi kızlar