- 15 Mayıs 2022
- 63
- 77
- 27
Merhaba erkek bizimki :)@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur K kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Hala dinleniyorum, gecen hafta pazartesi buyumemiş ama yerinedd duruyor denildi eskisi gibi yogun değil ama hala kahverengi lekelenmelerim var cok sukur yinede umarım gecer zamanlaSagolun Allah razı olsun. Su an nasılsınız dınlenıyor musunuz kanama alanınız geçti mi
Siz ogretmensiniz galiba, tayt tunik tarzı kıyafetler kurtarmaz mi :) tesettür giyimde de güzel kıyafetler oluyor trendyolda uygun fiyatlı oluyor bazen
GunaydinGünaydın, evet öğretmenim. Eskiden önlük giyerdim hep, şimdi tek parça şeyler giymeye çalışıyorum. İşe giderken kot pantolon giymeyi tercih etmiyorum. Elbise giyince de alttan bir şeyler giymek gerekiyor artık, üşüyorum
Teşekkür ederim canımmmCanım öncelikle renkli ultrasonda herşeyin yolunda olmasına çok sevindimdarısı bizlerin başına inşaAllah
Varikosel meselesi benim eşimde de vardı ama doktor ameliyatlık kadar ilerlememiş dedi ve sperm sayımız, hızımız, spermde anomalilikler vs sıkıntılarımız vardı. Bir süre vitamin takviyesi aldı değerlerde iyileşmeler oldu ama 2,5 yıl çocuk olmadı artık tüp bebek yaptıralım dedik evrakları ve tüm işlemleri halletmişken hamile olduğumu öğrendimVarikoselin derecesine göre farkediyo sanırım bu durum.
Ayrıca eşimin abisinde de aynı problem var ama onun ki ileri derecedeymiş o da ameliyat olmuş ama bi faydasını görmemiş. 8 yıl çocuk olmayınca tüp bebek denemesiyle evladı oldu, kızları 10 yaşında ve hala korunmuyolar ona rağmen hala 2.çocuk olmadı.
Bence başka bi doktor tavsiyesi daha alıp karar verse iyi olur. Bi de ameliyat olup deneseler bi şey kaybetmezler diye düşünüyorum bilemedim. Rabbim tez zaman da çok bekletmeden nasip eder inşaAllah
Vallahi açıkçası o konuyu bilmediğim için hiç Detaylı konuşmadım ama düşük yaptığım zamanlar araştırırken bazılarının de varikosel vardı o yüzden. Düşük olmuştı oradan biliyorum değerlerini sormadm doktor 2 çocuğun var zaten gerek yok ameliyata bence bir zararıda yok bunun demiş.ama çocuk istiyorsan ameliyat olman lazım demiş. Zaten ilerlemiş ki bence doktor elle muayene yaparken bile anlamış dopplerle de netleşmiş. Çokta seviyorum kızı. Üzüldüm biraz kız çocuk kastetti çekiyorlarmış. Ben de ameliyat küçük oluyor öyle büyük değil artık dedim. Olsun bi kaç aya sonuç alırsınız inşallah dedimDeğerlerinde bozulma varsa olması gerekiyor, özellikle geri akım reflü sperm kalitesini çok düşürüyor. Morfolojisi, sayısı, ileri hızı kaç? Dna hasarı testi mutlaka yaptırsınlar.Varikosel dna hasarına sebep olur değerleri iyiyse dahi dna hasarı yüksekse gebelik şansı tüp bebek ile bile çok çok zor. Ameliyat olacaksa da mikro cerrahi olsun. Çok basit bi ameliyat 2 3 güne ayağa kalkıyor kasıktan yapılıyor zaten. Ameliyat sonrası da değerler düzelmeye başlıyor 6 ay-1 yıl içinde baya toparlıyor. İlave takviye de alırsa daha hızlı düzelir. Varikosel olup hamile kalan da var ama uzun ve sıkıcı bi süreç şans biraz o noktada
Yani eğer çocuk istiyorlarsa ameliyat şart gözüküyor canımKızlar bugün hastanede çok sevdiğim bir arkadaşımla denk geldik. Ayaküstü biraz konuştuk bunun 2 tane oğlu var bikaç sene sonra eşinde varikosel oluşmuş hatta doktor usg ile değil elle bakarken anlamış daha sonra usg doppler çektirmiş varikosel netleşmiş. Bunlar sa kızları olsun diyw çocık yapmak istiyorlarmış. Doktor eğer çocık yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım demiş eğer istemiyorsan zaten 2 evladım bar diyorsan gerek yok kalsın çyle sana zararı yok demiş. 2,5/3 senedir korunmuyorlarmış ama olmuyormuş. Aranızda var mı tanıdığınız falan varikosel olan. Ona kadınlar klübünden yaz orada birsürü ortak sıkıntısı olan insanlar var yardımcı olurlar dedim. Sen de senin gruba yazar mısın dedi belki yaşayan vardır dedi bende size söyliyim unutmadan dedim. Doktor öyle dediyse ameliyat olması lazım o zaman yoksa neden olmasın korunmuyorlarmış 2,5/3 senedir dimi kızlar
Günaydın canım, kışa uygun var mı lastikli pantolon varsa link atar mısın benim baktıklarım hep yazlık ince kumaştı. Çalışırken çok zor bu alt giyim işi 2 hamile pantolonu almıştım kot döndüüp döndürüp onları giyiyorum. Triko elbise aldım 2 3 tane de diz altı kışın giyebilir miyim onları hiç bilmiyorum kışın elbise giymeye hiç alışık değilim bacaklarım üşüyor kalın çoraplarla denicem artıkGunaydin
Ben lastikli spor kumaslardan giyiyorum. Uzerine uzun sweatshirt giyiyorum. Onlarin L bedeni suanda beni kamufle ediyor. Ilk gebelikte xxl artik nereye kadar gidersekbelden lastikli pantolonlar her daim oluyor zaten. Gobegin altinda birakinca sorun olmuyor....
Kendi tercihleri tabi. Biz çok faydasını gördük ameliyatın şuan hamile isem sebebi ameliyattır. Değerler ve kalite düzelince çok farkediyor ki biz doktor mağduruyuz biraz da. Ameliyata gerek yok sıkıntı yok diyen dr lar yüzünden zaman kaybettik. Sonra benim çabam ve araştırmalarım ile bişeyler ortaya çıkınca hemen bi prof a gittik ve dr direk ameliyat dedi eşim ameliyat olduVallahi açıkçası o konuyu bilmediğim için hiç Detaylı konuşmadım ama düşük yaptığım zamanlar araştırırken bazılarının de varikosel vardı o yüzden. Düşük olmuştı oradan biliyorum değerlerini sormadm doktor 2 çocuğun var zaten gerek yok ameliyata bence bir zararıda yok bunun demiş.ama çocuk istiyorsan ameliyat olman lazım demiş. Zaten ilerlemiş ki bence doktor elle muayene yaparken bile anlamış dopplerle de netleşmiş. Çokta seviyorum kızı. Üzüldüm biraz kız çocuk kastetti çekiyorlarmış. Ben de ameliyat küçük oluyor öyle büyük değil artık dedim. Olsun bi kaç aya sonuç alırsınız inşallah dedim
Varikosel de sperm sayisi iyi de olsa sper kalitesi ve hizi yeterli degilse hamile kalmasi baya zorlasir. Ve tek bir sefer de verilen testle olmaz. Çok degisken oluyor. Bazen degerler iyi gozukuyor bazen aniden dusus. Evlendigimiz sene esim de de cikmisti. Esim hic agri sizi hissetmedi ama baya da vardi yani dereceleri var 1. 2. 3. seklinde sanirim esimin 2 diye hatirliyorum. Ameliyat oldu uzerinden 6 ay gecti ve hamile kaldim.Keciboynuzu.özu, çakşir suyu ve doktorun verdigi vitaminleri bir sure kullandi. Bu 2. hamileligim de de korunuyordum. 1 defa şupheli bir seyler.oldu hemen hamile kaldim.Vallahi açıkçası o konuyu bilmediğim için hiç Detaylı konuşmadım ama düşük yaptığım zamanlar araştırırken bazılarının de varikosel vardı o yüzden. Düşük olmuştı oradan biliyorum değerlerini sormadm doktor 2 çocuğun var zaten gerek yok ameliyata bence bir zararıda yok bunun demiş.ama çocuk istiyorsan ameliyat olman lazım demiş. Zaten ilerlemiş ki bence doktor elle muayene yaparken bile anlamış dopplerle de netleşmiş. Çokta seviyorum kızı. Üzüldüm biraz kız çocuk kastetti çekiyorlarmış. Ben de ameliyat küçük oluyor öyle büyük değil artık dedim. Olsun bi kaç aya sonuç alırsınız inşallah dedim
Canim ben 3 yil once falan almistim bolca yazlik kislik... Hala onlari giyiyorum. Ama denk gelirsem yazarim sanaGünaydın canım, kışa uygun var mı lastikli pantolon varsa link atar mısın benim baktıklarım hep yazlık ince kumaştı. Çalışırken çok zor bu alt giyim işi 2 hamile pantolonu almıştım kot döndüüp döndürüp onları giyiyorum. Triko elbise aldım 2 3 tane de diz altı kışın giyebilir miyim onları hiç bilmiyorum kışın elbise giymeye hiç alışık değilim bacaklarım üşüyor kalın çoraplarla denicem artıkRande
Kendi tercihleri tabi. Biz çok faydasını gördük ameliyatın şuan hamile isem sebebi ameliyattır. Değerler ve kalite düzelince çok farkediyor ki biz doktor mağduruyuz biraz da. Ameliyata gerek yok sıkıntı yok diyen dr lar yüzünden zaman kaybettik. Sonra benim çabam ve araştırmalarım ile bişeyler ortaya çıkınca hemen bi prof a gittik ve dr direk ameliyat dedi eşim ameliyat old
Ne güzel araştırmışsın insanlar bilmiyor tek doktorla kabulleniyorlar her şeyi zaten hep diyorum bir sıkıntı Varsa eğer tek doktor değil de en az 2 doktora gözükmek lazım. Ne güzel bak senin çaban bilgin sayesinde şimdi güzel güzel bebişinizi kucağınıza alacaksınız. Sağlıkla geldin kuzucukkkGünaydın canım, kışa uygun var mı lastikli pantolon varsa link atar mısın benim baktıklarım hep yazlık ince kumaştı. Çalışırken çok zor bu alt giyim işi 2 hamile pantolonu almıştım kot döndüüp döndürüp onları giyiyorum. Triko elbise aldım 2 3 tane de diz altı kışın giyebilir miyim onları hiç bilmiyorum kışın elbise giymeye hiç alışık değilim bacaklarım üşüyor kalın çoraplarla denicem artıkRande
Kendi tercihleri tabi. Biz çok faydasını gördük ameliyatın şuan hamile isem sebebi ameliyattır. Değerler ve kalite düzelince çok farkediyor ki biz doktor mağduruyuz biraz da. Ameliyata gerek yok sıkıntı yok diyen dr lar yüzünden zaman kaybettik. Sonra benim çabam ve araştırmalarım ile bişeyler ortaya çıkınca hemen bi prof a gittik ve dr direk ameliyat dedi eşim ameliyat oldu
Baya yaygınmış varikosel sanırım. Ama en azından tedavisi olan bişey o yüzden ben de kesinlikle ameliyatı tavsiye ederim. Çocuk düşünmeyenler için ameliyat ettirmenin bir sakıncası yokmuş. Kendi kendiliğinden korunmuş oluyorlar işte kadının hap kullanıp spiral taktırmasına da gerek kalmıyor artık:) ama galiba sonradan oluşuyormuş baksana 2 çocuktan sonra çıkmış ortaya demekki vardı belkş de ilerledi bunlar anlamadı yoksa pat diye neden çocukları olmasın her denemede olmuşken. 2,5/3 sene yapmışlarkorunmadan olmamış.ileri zamanlarda kontrol ettirmek gerekiyormuş onu anladım.Varikosel de sperm sayisi iyi de olsa sper kalitesi ve hizi yeterli degilse hamile kalmasi baya zorlasir. Ve tek bir sefer de verilen testle olmaz. Çok degisken oluyor. Bazen degerler iyi gozukuyor bazen aniden dusus. Evlendigimiz sene esim de de cikmisti. Esim hic agri sizi hissetmedi ama baya da vardi yani dereceleri var 1. 2. 3. seklinde sanirim esimin 2 diye hatirliyorum. Ameliyat oldu uzerinden 6 ay gecti ve hamile kaldim.Keciboynuzu.özu, çakşir suyu ve doktorun verdigi vitaminleri bir sure kullandi. Bu 2. hamileligim de de korunuyordum. 1 defa şupheli bir seyler.oldu hemen hamile kaldim.
Valla ben olsam gerçek duymazdım üşüncüyw ameliyatta ettirmezdim eşimi madem bir sakıncası zararı yok onun. En azından doğal yollardan korunmuş olurdukYani eğer çocuk istiyorlarsa ameliyat şart gözüküyor canım
Aynen kuzum ben de oyleyim iste. Hatta hep kirmizi/bordo surdugum icin, ojesiz tirnaklarim sari bile degil de sanki kinali gibi gorunuyorAnlıyorum seni çünkü ben de son 10 senedir ojesiz kaldığım bir gün hatırlamıyorum, hatta bırakınca tırnaklarım havasızlıktan sapsarı olmuştu utanarak gezdim iki hafta neyseki sonra düzeldiler :) bakayım o markaya da teşekkürler.
Kız herkes öyle düşünmüyor baksana arkadaşın üçüncüyü istiyormuş demekkiValla ben olsam gerçek duymazdım üşüncüyw ameliyatta ettirmezdim eşimi madem bir sakıncası zararı yok onun. En azından doğal yollardan korunmuş olurduk
Sanırım yok ben hep açık renk boya ve üstüne yapıstırmalar görüyorum ben de öyle yaptırıcam insallahKızlar kız odasını pembe boyatma modası hala var mı