Merhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsiniz
inşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız
Ayy be
ne denir hiç bilemedim çok gecmis olsun ben inanıyordum bebek olduğuna umarım en yakın zamanda istediğim bebeğe kavuşursun her zaman dua edeceğim ve ben zaten burda tanistigim herkes için dua ediyorum gerçekten Allah dualarımızı kabuk edecek sadece beklemek gerekiyormus demek ki
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim edersen çok sevinirim ben cok dua ediyorum kız bebeğimi kaybettim aklıma geldikçe gözlerim doluyor karnımın büyümesi onu içimde hissetmem hayal gibi geliyor bana sadece bir kez kalp atışını duyabilmiştim sonra gittiğimde çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 ünü de
Ben çocuk 2 senedir istiyorum ve olmadi hicbir şekilde bende artık dedim benim çocuğum olmayacak bundan sonra sanirim Allah bana bir kız vardı o da benim gibi yalniz kalacak kardeşi olmayacak ama umutsuzluga hic kapilmadan dua ettim cok tespih cektim sonunda oldu
simdi sizler icin tespih cekecegim inşallah en kısa zamanda sizin mucizeleriniz de sizi bulur
Herkese merhaba,ben de bugğn öğrendim hamileliğimi.4.5 - 5 haftalık dedi doktor.Sadece kese var,kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi.Her şey yolunda giderse 18 martta doğum günü görünüyor:)))
Vallahi bende şimdi yazıyorum ilk gebelik tecrübemden yanlış yazmayayım diye aldım resimlere baktım 5+5te girmişim ilk ultrasona ve kese varmis bebek yokmuş icin de doktor not yazmış geç döllenme olabilir kese yaşi 5+0 diye ondan sonra da 8+0da gitmisim baska bir doktora bebegi gormus kalp atislarini duymus ve bebek yasi 7+1 gec dollenme yazmis
yani geç dollenmede çocuk geç görünebiliyor diye düşünüyorum umarım siz de görürsünüz meleginizi
Bu arada son adet tarihim 10 hazirandı,normalde bugün kese içerisinde embriyonun görünmesi gerekiyor mu
Yukarıda kendi tecrübemi yazdım bence biraz bekleyebilirsin geç dollenmede geç gözüküyor bebekler
8 haftalıktı amin Allah kimseye yaşatmasın benim kanama alanım vardı ama kanamam yoktu doktor buna rağmen ilaçları kesti sağlıklıysa düşmez zaten diye genetiğe gönderdik bir hastalığının olmadığı anlaşıldı sağlıklıydı en cokta onu düşündükçe gözlerim doluyor
Yaa burada duyduğum doktorlara gerçekten inanamiyorum ben
ben 5 kere doktor değiştirerek bu doktorumu buldum ama diğerleri de böyle insanlar degillerdi enerjim tutması hiçbiri ile güven vermediler bana ama boyle umursamaz da hic olmadılar şimdi Allah var yukarıda. Bence doktor dediğin vicdan sahibi olacak başka şansı yok
Bak benim şuan kanamam yok ama nasıl olsa düşmeyecek olan düşmez progestan içme demedi doktorum geç kalınca tedavi olmaz şimdiden kullan ilaçları kanama vs. Olmasın dedi ki senin kanama alanın varken ilacı nasıl keser aklım almadı benim nasıl insan bunlar
Daha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa
Bende bu gebeligimde boş olacak diye düşündüm hep çünkü belirtim yoktu pek ama Allah'ın mucizesi işte benim keseler dolu cıktı umarım senin ve tüm isteyenlerin bebişleri kendilerine göbüste yer açıyordur
Ayy sinir oluyorum böyle drlara Allah bildiği gibi yapsın benmde bir buçuk sene önce 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu gerizekalı dra hareketleri çok az dedim kaç kere son haftadasin kız bebek erkek kadar hareketli değil dedi onu Allah'a havale ettim dedim rabbim böyle uygun gördü 9 ay onun sevincini mutluluğunu yaşattı bunada şükür dedim rabbim şimdiki bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
acısı çok büyük içimde ölene kadar da unutmam
Gerçekten sözün bittiği yerdeyim ben ya nasıl az olurmuş acaba hareketi benimki karnımı ortadan ikiye ayırıyordu sürekli bir gün hareket etmedi biraz hemen aradim dedi gel riske atmayalım bakalım eğer bir durum varsa artık doğabilir 38 haftayı doldurdu nasılsa sağlıklı olsun da sezeryan yaparız bir durum varsa dedi ve sonuçta bir sey çıkmadı yer daralınca çok hareket edememiş ama duruyordu orada iyiydi 39+4te de saatlerce sancı çektim ama kendini ne kanala soktu ne bir şey yaptı sonuçta sezeryan yaptım ama eve sağlıkla getirdim kuzumu
Doktor o tedbirli olmak zorunda
bu durumlara hiç dayanamıyorum ya ben Allah sizlere sabrini versin