• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Beneğin gelişimi cok iyi 1 hafta önde gidiyor son adet tarihime göre bebekte plasentada bir sorun görmuyorlar ve bebegın yukarı yerleşimli oldugumu soyluyorlar ama ben bu kanama alanlarından cok korkuyorum gecen cuma gittiğimde sorun yok kucuk bir kanama alanı var eski kanamadan kalma leke seklınde gelebılır denilmişti dün gittimde 3.5 cm oldugunu buyuk sayılamayacgını rahim agzımda biriktiğini öğrendim rahim agzında birikmesi daha mi iyi atılması için anlayamadım rahim agzım 38 ölcü bu sefer alttan cok korkuyorum
Merhaba geçmiş olsun ben de aynı şekilde kanama yaşadım. İki hafta sonra kanama alanı kalmadı denildiği halde koyu kahverengi akıntı kanama devam ettiği için başka bir doktora daha göründüm. Ultrrasonda kanama alanı göründü yine. Doktorun açıklaması beni rahatlattı aslında. Kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yoksa - ki bende yoktu çok şükür - bu durumu sıkıntı etmeyiz dedi. Rahim içerisinde milyonlarca kılcal damar var bunlar ara ara kanama yapabilir ama bu haftadan sonra düşüğe kolay kolay sebep olmaz demişti.
Rahim ağzında bir sıkıntı gördüler mi?

Merhaba geçmiş olsun ben de aynı şekilde kanama yaşadım. İki hafta sonra kanama alanı kalmadı denildiği halde koyu kahverengi akıntı kanama devam ettiği için başka bir doktora daha göründüm. Ultrrasonda kanama alanı göründü yine. Doktorun açıklaması beni rahatlattı aslında. Kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yoksa - ki bende yoktu çok şükür - bu durumu sıkıntı etmeyiz dedi. Rahim içerisinde milyonlarca kılcal damar var bunlar ara ara kanama yapabilir ama bu haftadan sonra düşüğe kolay kolay sebep olmaz demişti.
Şuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.

Cok tesekkur ederim detayli bilgi icin,hastaneyi arayip bilgi alayim.Bir de Bilge hoca diye birini de cok ovdu kendi doktorum.Sanirim Uludag universitesinde.Ordan randevu almak zor olabilir.

İlk kizimda preklamsi gecirdim,cok sukur kizim saglikli dogdu ama riskli gebeyim😒 kendi kadin dogum doktorumdan da cok memnunum ama perinatolog takibi daha iyi olur,bakalim hayirlisi artik
Merhaba, gebeliğinizde tansiyon problemi yaşamışsınız, şu an ben de yaşıyorum. İdrarım normal, ödemlerim ilk aylarda vardı geçti, ama şimdi tansiyonum yükseliyor, başımda basınçla beraber kusuyorum, öyle düşüyor. İlaca da başladık ama çok korkuyorum. Sizin normal tansiyonunuz kaçtı ve en fazla ne kadar çıkıyordu?

İçimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun,hayır rahim agzım alttan ultrasonla 38mm olculdu gayet iyi denildi, kanama alanıım canımı sıkıyor cuma gittiğimde kucuk denildi sonra büyümüş oldugu ve rahim agzında kan biriktiği soylendi kanama alanım tam rahim agzında oldugu için dolgunluk hissedıyorsun dedi kahverengi lekelerim gelıyor , bebek gelişimi 1 hafta onde plasentası yerlesmi kesesi yukarda denildi sorun olmaz inşallah değil mi

Şuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.
Kanama alanınız nerede gozlendi boyutu nasıl dendi kucuk buyuk orta cok geckıs olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah yavrularımızı💘

Aaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaay😅😅😅
14+3tüm %100 kız herkese soylebılırsın degişmez dendi 4 sonra gittim kanama nedeniyle erkek oldugunu soylemısmıydım dedi ben şok oldum 🤣kızım diye sevıyordum bebegimi erkekmiş

Aaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaay😅😅😅
Bana 12+3 te perinatolog emin bir sekilde erkek dedi. 14 +2 de kendi doktorum kiz dedi. Sonra detaylida ne dedi Dr dedi, Ben de erkek demisti dedim. Aslinda cikinti da var. Cihazim onunki kadar iyi degil, sonraki gelisinde net goruruz dedi. Ben cinsiyetini sormadim. Diger doktor boyle demisti ama da demedim. Ilki tahmini de doktorum ne demisti diye sordugu icin dedim.

Kizimda kiz istiyorduk. Erkek demisti cok uzulmustum. Sonra 4.5 aylikken gittigimizde aaa kizmis dedi ve ben gene soka girmistim. Aynisini yasamiyalim diye hic sormadim ama aynisini yasiyorum 😩 hic umrumda degilken doktorlar yuzunden merak eder oldum🤷 neyse ne dogacak sonucta soglikli olsun diyorum ama aklimdan da gitmiyor 🤭

Kanama alanınız nerede gozlendi boyutu nasıl dendi kucuk buyuk orta cok geckıs olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah yavrularımızı💘
Bebegin kesesine yakin degilmis. Rahimdeydi. Bakalim haftaya kontrolum var. Alistim artik o kahverengi lekeye kirmizi olmadikça kafama pek takmiyorum. Her seyin hayirlisi diyorum.

Bebegin kesesine yakin degilmis. Rahimdeydi. Bakalim haftaya kontrolum var. Alistim artik o kahverengi lekeye kirmizi olmadikça kafama pek takmiyorum. Her seyin hayirlisi diyorum.
benımde keseye uzak cok sukur ,en hayırlısı saglıkla kucagınıza alın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💖💖

Bana 12+3 te perinatolog emin bir sekilde erkek dedi. 14 +2 de kendi doktorum kiz dedi. Sonra detaylida ne dedi Dr dedi, Ben de erkek demisti dedim. Aslinda cikinti da var. Cihazim onunki kadar iyi degil, sonraki gelisinde net goruruz dedi. Ben cinsiyetini sormadim. Diger doktor boyle demisti ama da demedim. Ilki tahmini de doktorum ne demisti diye sordugu icin dedim.

Kizimda kiz istiyorduk. Erkek demisti cok uzulmustum. Sonra 4.5 aylikken gittigimizde aaa kizmis dedi ve ben gene soka girmistim. Aynisini yasamiyalim diye hic sormadim ama aynisini yasiyorum 😩 hic umrumda degilken doktorlar yuzunden merak eder oldum🤷 neyse ne dogacak sonucta soglikli olsun diyorum ama aklimdan da gitmiyor 🤭
Bana 11 haftalikken erkege benziyor dedi ve artik kabullendim baya da uzulmustum😂 çunku oglum var bir de kiz.duygusu tatmak istedim. Siz boyle yazdikca belki bu gidisimde kiz mi acaba diye.umutlanmaya baslasam mi😂 Zaten dun gece ruyamda babam kuran okuyordu yaninda da kundaklanmis bir.kiz bebek vardi oğlum kucaklayip seviyordu acaba kizim mi olacak😂

Back
X