DönebilirKızlar mrb nasılsınız biz bugün kontrole gittik 14+0 kıza benzetti dönmez artık dmidönmesin yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DönebilirKızlar mrb nasılsınız biz bugün kontrole gittik 14+0 kıza benzetti dönmez artık dmidönmesin yani
Sizinki icin hangi haftalarda tahminde bulunmuslardi? Hangi hafta kesinlesti?Dönebilirbenimkini de kıza benzetmişlerdi erkekmiş
çok kaptırma kendini 16.haftaya kadar canım
Geçmiş olsun umarım ikiniz de iyisinizdirkızlar bi anda kanamam oldu, kırmızı. hastaneye gidiyorum nolursunuz dua edin .
12.haftada kıza benzetti doktorum bi dahaki kontrolüm 16.haftadaydı o zaman netleşti erkek olduğuSizinki icin hangi haftalarda tahminde bulunmuslardi? Hangi hafta kesinlesti?
Benim kontrol 14+2 ye denk geldi. Sonraki de 17+2 de. Benimki de insallah o zaman netlesir12.haftada kıza benzetti doktorum bi dahaki kontrolüm 16.haftadaydı o zaman netleşti erkek olduğu
Merhaba geçmiş olsun ben de aynı şekilde kanama yaşadım. İki hafta sonra kanama alanı kalmadı denildiği halde koyu kahverengi akıntı kanama devam ettiği için başka bir doktora daha göründüm. Ultrrasonda kanama alanı göründü yine. Doktorun açıklaması beni rahatlattı aslında. Kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yoksa - ki bende yoktu çok şükür - bu durumu sıkıntı etmeyiz dedi. Rahim içerisinde milyonlarca kılcal damar var bunlar ara ara kanama yapabilir ama bu haftadan sonra düşüğe kolay kolay sebep olmaz demişti.Beneğin gelişimi cok iyi 1 hafta önde gidiyor son adet tarihime göre bebekte plasentada bir sorun görmuyorlar ve bebegın yukarı yerleşimli oldugumu soyluyorlar ama ben bu kanama alanlarından cok korkuyorum gecen cuma gittiğimde sorun yok kucuk bir kanama alanı var eski kanamadan kalma leke seklınde gelebılır denilmişti dün gittimde 3.5 cm oldugunu buyuk sayılamayacgını rahim agzımda biriktiğini öğrendim rahim agzında birikmesi daha mi iyi atılması için anlayamadım rahim agzım 38 ölcü bu sefer alttan cok korkuyorum
Şuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.Merhaba geçmiş olsun ben de aynı şekilde kanama yaşadım. İki hafta sonra kanama alanı kalmadı denildiği halde koyu kahverengi akıntı kanama devam ettiği için başka bir doktora daha göründüm. Ultrrasonda kanama alanı göründü yine. Doktorun açıklaması beni rahatlattı aslında. Kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yoksa - ki bende yoktu çok şükür - bu durumu sıkıntı etmeyiz dedi. Rahim içerisinde milyonlarca kılcal damar var bunlar ara ara kanama yapabilir ama bu haftadan sonra düşüğe kolay kolay sebep olmaz demişti.
Rahim ağzında bir sıkıntı gördüler mi?
Merhaba, gebeliğinizde tansiyon problemi yaşamışsınız, şu an ben de yaşıyorum. İdrarım normal, ödemlerim ilk aylarda vardı geçti, ama şimdi tansiyonum yükseliyor, başımda basınçla beraber kusuyorum, öyle düşüyor. İlaca da başladık ama çok korkuyorum. Sizin normal tansiyonunuz kaçtı ve en fazla ne kadar çıkıyordu?Cok tesekkur ederim detayli bilgi icin,hastaneyi arayip bilgi alayim.Bir de Bilge hoca diye birini de cok ovdu kendi doktorum.Sanirim Uludag universitesinde.Ordan randevu almak zor olabilir.
İlk kizimda preklamsi gecirdim,cok sukur kizim saglikli dogdu ama riskli gebeyimkendi kadin dogum doktorumdan da cok memnunum ama perinatolog takibi daha iyi olur,bakalim hayirlisi artik
İçimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun,hayır rahim agzım alttan ultrasonla 38mm olculdu gayet iyi denildi, kanama alanıım canımı sıkıyor cuma gittiğimde kucuk denildi sonra büyümüş oldugu ve rahim agzında kan biriktiği soylendi kanama alanım tam rahim agzında oldugu için dolgunluk hissedıyorsun dedi kahverengi lekelerim gelıyor , bebek gelişimi 1 hafta onde plasentası yerlesmi kesesi yukarda denildi sorun olmaz inşallah değil miMerhaba geçmiş olsun ben de aynı şekilde kanama yaşadım. İki hafta sonra kanama alanı kalmadı denildiği halde koyu kahverengi akıntı kanama devam ettiği için başka bir doktora daha göründüm. Ultrrasonda kanama alanı göründü yine. Doktorun açıklaması beni rahatlattı aslında. Kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yoksa - ki bende yoktu çok şükür - bu durumu sıkıntı etmeyiz dedi. Rahim içerisinde milyonlarca kılcal damar var bunlar ara ara kanama yapabilir ama bu haftadan sonra düşüğe kolay kolay sebep olmaz demişti.
Rahim ağzında bir sıkıntı gördüler mi?
Kanama alanınız nerede gozlendi boyutu nasıl dendi kucuk buyuk orta cok geckıs olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah yavrularımızıŞuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.
Bana 12. Haftada tahmını kız 14. haftada %100 kız dendi 15. Haftada ve 16 haftadaki 2 ultrasonda erkek dendi dönüyor vallaKızlar mrb nasılsınız biz bugün kontrole gittik 14+0 kıza benzetti dönmez artık dmidönmesin yani
Aaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaayBana 12. Haftada tahmını kız 14. haftada %100 kız dendi 15. Haftada ve 16 haftadaki 2 ultrasonda erkek dendi dönüyor valla![]()
14+3tüm %100 kız herkese soylebılırsın degişmez dendi 4 sonra gittim kanama nedeniyle erkek oldugunu soylemısmıydım dedi ben şok oldumAaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaay![]()
ben gözlerimle gördüm vajinasını dudak klitoris hepsini gösterdi dr, kabak gibi ortadaydıAaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaay![]()
Bana 12+3 te perinatolog emin bir sekilde erkek dedi. 14 +2 de kendi doktorum kiz dedi. Sonra detaylida ne dedi Dr dedi, Ben de erkek demisti dedim. Aslinda cikinti da var. Cihazim onunki kadar iyi degil, sonraki gelisinde net goruruz dedi. Ben cinsiyetini sormadim. Diger doktor boyle demisti ama da demedim. Ilki tahmini de doktorum ne demisti diye sordugu icin dedim.Aaaa ama böyle dediniz korku saldı beniiii 11,13 ve 15+0 da kesin kız dendi değişmesin sonra aaay![]()
Bebegin kesesine yakin degilmis. Rahimdeydi. Bakalim haftaya kontrolum var. Alistim artik o kahverengi lekeye kirmizi olmadikça kafama pek takmiyorum. Her seyin hayirlisi diyorum.Kanama alanınız nerede gozlendi boyutu nasıl dendi kucuk buyuk orta cok geckıs olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah yavrularımızı![]()
benımde keseye uzak cok sukur ,en hayırlısı saglıkla kucagınıza alın inşallahBebegin kesesine yakin degilmis. Rahimdeydi. Bakalim haftaya kontrolum var. Alistim artik o kahverengi lekeye kirmizi olmadikça kafama pek takmiyorum. Her seyin hayirlisi diyorum.
Bana 11 haftalikken erkege benziyor dedi ve artik kabullendim baya da uzulmustumBana 12+3 te perinatolog emin bir sekilde erkek dedi. 14 +2 de kendi doktorum kiz dedi. Sonra detaylida ne dedi Dr dedi, Ben de erkek demisti dedim. Aslinda cikinti da var. Cihazim onunki kadar iyi degil, sonraki gelisinde net goruruz dedi. Ben cinsiyetini sormadim. Diger doktor boyle demisti ama da demedim. Ilki tahmini de doktorum ne demisti diye sordugu icin dedim.
Kizimda kiz istiyorduk. Erkek demisti cok uzulmustum. Sonra 4.5 aylikken gittigimizde aaa kizmis dedi ve ben gene soka girmistim. Aynisini yasamiyalim diye hic sormadim ama aynisini yasiyorumhic umrumda degilken doktorlar yuzunden merak eder oldum
neyse ne dogacak sonucta soglikli olsun diyorum ama aklimdan da gitmiyor
![]()
Bana göstermedi de pozisyonu uygundu cihazda baya iyiydi , kesin mi dedik evet kız dediben gözlerimle gördüm vajinasını dudak klitoris hepsini gösterdi dr, kabak gibi ortadaydı![]()