2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
benımde keseye uzak cok sukur ,en hayırlısı saglıkla kucagınıza alın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💖💖
Oglumda da 5 aylikken ufak lekelenmelerim oluyordu. Ama bunda 10 haftalikken yogun bir kanama oldu. Saglikli sihatli ise hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah. Kanamam oldugu gun de hayirlisini hep diledim dua ettim.

Teşekkürler ☺️
Gözün aydın canım çok sevindim Allah tüm diğer bekleyenlerin başına nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏻
Yaaa nasıl sevindim 🥰😍🙏 Şimdi derin bi nefes alabilirsin işte 🤭 darısı @Gulce Ada nın başına inşallah 🙏
Çok şükür canım sonucu görünce derin bi nefes aldım ama perinatolog a göründüm size yazdıktan sonra bağırsak da parlaklık var dedi kesin sonuçla gel iki hafta sonra takip edelim dedi içime kurt düşürdü.2haftada bunu düşün şimdi 🙁

Oglumda da 5 aylikken ufak lekelenmelerim oluyordu. Ama bunda 10 haftalikken yogun bir kanama oldu. Saglikli sihatli ise hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah. Kanamam oldugu gun de hayirlisini hep diledim dua ettim.
herşeyde vardır hayır kötü dusunmeyelim dua edelim inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben de balık yiyemiyorum. Doktorum ceviz, fındık, badem yemeye çalış en azından dedi. Stresli bir işim vardı. Gebe olduğumu öğrenince ayrıldım. Yurtdışı bağlantılıydı ve bu yüzden biraz zaman kavramı yoktu. 12 yıldır çalışıyorum zaten. Biraz ara verdim , süper oldu ☺️

Benim ilk çocuğum ve kız. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Burayı takip etmeyi seviyorum. Kızların güzel paylaşımları umut oluyor.
benim 2. canım, ne güzel ara verme şansın olmuş çok iyi bence biraz dinlenir belli bir süreye kadar bebeğini büyütürsün, ben belki 40 günlükken işe başlayacağım ilk 40 günde nasıl geçecek hiç bilmiyorum, pek bırakamayacağım bir işim var yönetici de olunca idare etmezler, nasıl olacak nasıl ypacağız ben de göreceğim, biraz oluruna bıraktım.

Herkese slmm iş o kadar yoruyor ki beni günlük foruma bakamıyorum umarim herkes iyidir bi kac sayfa okuyabildim sorun yaşayan arkadaslarima cok çok geçmiş olsun bebeklerimiz Allah a emanet iyi olacak ve sağlıkla gelecekler inşallah. 🧿🤲🍀
Benim göbek hala net bi şekilde büyümedi ya erkek diye mi belli olmuyo acaba fazla kilo da almadim verdim gerçi belki ondandir 😇 haftaya kontrole gideceğim çok uzun zaman oldu bebisi görmeyeli 🥰
Bi de bebeğime aldığım ilk şeye bakar mısınız 😅 cool olacak bebem

Eklentiler

• Snapchat-1616423604.webp
    Snapchat-1616423604.webp
    23 KB · Görüntüleme: 60
  • Snapchat-270268352.webp
    Snapchat-270268352.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 64
Bana 11 haftalikken erkege benziyor dedi ve artik kabullendim baya da uzulmustum😂 çunku oglum var bir de kiz.duygusu tatmak istedim. Siz boyle yazdikca belki bu gidisimde kiz mi acaba diye.umutlanmaya baslasam mi😂 Zaten dun gece ruyamda babam kuran okuyordu yaninda da kundaklanmis bir.kiz bebek vardi oğlum kucaklayip seviyordu acaba kizim mi olacak😂
😂😂😂😂 Koptum vallahi ... Demekki kafa ve duygu karisikligi cok iyi yansitmisim buraya😂😂😂 bence kimse 16 dan sonraya kadar kesin gozuyle bakmamali🤷

Merhaba, gebeliğinizde tansiyon problemi yaşamışsınız, şu an ben de yaşıyorum. İdrarım normal, ödemlerim ilk aylarda vardı geçti, ama şimdi tansiyonum yükseliyor, başımda basınçla beraber kusuyorum, öyle düşüyor. İlaca da başladık ama çok korkuyorum. Sizin normal tansiyonunuz kaçtı ve en fazla ne kadar çıkıyordu?
Gecmis olsun,endiselenmeyin oncelikle panik daha fazla yukseltir tansiyonunuzu.Doktora gidip ilac basladiysaniz etkisini gorursunuz.Muhetemelen alfamed baslatmistir doktor, gunde sekiz taneye kadar alinaniliyor diye biliyorum.Umarim gerek kalmaz.Kilo almayaya dikkat edin,rahat olun sureci kolaylikla atlatirsiniz merak etmeyin.

Normal tansiyonum 12-8 gebelikte buyuk tansiyon 14-15-16 kucuk tansiyon 9-10 arasiydi

Yazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünür 🥺birde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım 😂😂siz nasıl yapıyorsunuz ☺️

Gecmis olsun,endiselenmeyin oncelikle panik daha fazla yukseltir tansiyonunuzu.Doktora gidip ilac basladiysaniz etkisini gorursunuz.Muhetemelen alfamed baslatmistir doktor, gunde sekiz taneye kadar alinaniliyor diye biliyorum.Umarim gerek kalmaz.Kilo almayaya dikkat edin,rahat olun sureci kolaylikla atlatirsiniz merak etmeyin.

Normal tansiyonum 12-8 gebelikte buyuk tansiyon 14-15-16 kucuk tansiyon 9-10 arasiydi
Evet alfamed başladık. Benim de 15/10 a çıktı. İnşallah çıkmaz artık, sağolun size de çok geçmiş olsun.

Yazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünür 🥺birde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım 😂😂siz nasıl yapıyorsunuz ☺️
Ben aldım 3 kilo aldım 54 kg dim şuan 57 kg göbeğim çıktı benimde baya kotlar olmuyor taytlarimla.idare ediyorum inşaallah çok fazla kilo almam dikkat etmem.lazim ilk gebeligimde 7 kg almıştım bunda galiba daha fazla.olqcak 🙈

Şuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.
Bende de hiçbir sıkıntı görülmedi. Üç hafta kadar sürdü en son çok koyuydu rengi. Eğer çok ayakta kalıp yorulmazsam leke de olmuyor artık çok şükür. Benim de on gün önce kanama alanı vardı. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama yine de her ıslaklık hissinde ödüm kopuyor 🙄🙄

İçimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun,hayır rahim agzım alttan ultrasonla 38mm olculdu gayet iyi denildi, kanama alanıım canımı sıkıyor cuma gittiğimde kucuk denildi sonra büyümüş oldugu ve rahim agzında kan biriktiği soylendi kanama alanım tam rahim agzında oldugu için dolgunluk hissedıyorsun dedi kahverengi lekelerim gelıyor , bebek gelişimi 1 hafta onde plasentası yerlesmi kesesi yukarda denildi sorun olmaz inşallah değil mi
İnşaallah. İyi düşünelim iyi olsun. İki doktor da kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa korkma dedi. Zaten düşecek bebeğe hiçbir tedavi hiçbir ilaç fayda etmezmiş. Kanama alanı büyürse bebeğe baskı yapabilir ya da bebek o alanı sıkıştırdığı için dışarı doğru kanama olabilir fakat korkma öyle kanamayla düşmez bu saatten sonra dedi. Ben rahatladım şahsen bu açıklamalardan sonra Allah'a emanetler☺️

Bende de hiçbir sıkıntı görülmedi. Üç hafta kadar sürdü en son çok koyuydu rengi. Eğer çok ayakta kalıp yorulmazsam leke de olmuyor artık çok şükür. Benim de on gün önce kanama alanı vardı. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama yine de her ıslaklık hissinde ödüm kopuyor 🙄🙄
Aynen ben de sizin gibiyim. 3 hafta hic bir.is yapmadim. Kayinvalidem bakti. Sadece ogla.yemek vs yedirdim. Yarin evime gececegim bakalim nasil olacak biraz da korkuyorum.

Almadım diyordum da 2 kilo almışım normal artık yaniii alalım olmasın bişeyler😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭

Aynen ben de sizin gibiyim. 3 hafta hic bir.is yapmadim. Kayinvalidem bakti. Sadece ogla.yemek vs yedirdim. Yarin evime gececegim bakalim nasil olacak biraz da korkuyorum.
Dikkat edersiniz evde de bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkmayın. Sonuçta bir sıkıntı yok şükür ki normal hayata geçmek lazım. Çalışmaya başlayınca çok gerilmiştim hatta hala ped kullanıyorum okula giderken ama daha rahatım

Günaydın
Cumartesi günü doktorum 12+3 de kız yüksek ihtimalle dedi, cuma nipt ile cinsiyeti belli olacak henüz beklemedeyim🥰

Umarım sen de iyisindir 🌿
Size daha önce kız ihtimali olduğunu söylemiş doktor. İşte o sebeple 17.hafta olmadan tahmin duymak istemiyorum. 😑
O kadar hatalı sonuç oluyor ki. Bu da bir kanıt. Geçmiş mesajlara bakarken gördüm dikkatimi çekti. 😊

fetal yaptırmasaydınız belki de cinsiyet netleşene kadar haftalarca kız olacak gibi düşünüp kendinizi ona hazırlayacaktınız.
O yüzden doktorların tahminde bulunmamaları en iyisi tam vakti gelmeden😐

Back
X