• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
teşekkür ederim ben de plasentada kordonda ve rahimde kanama görülmedi çok şükür az önce kontrol edildim. ama benim bi plasentam aşağıda ve kırmızı lekelenmem devam ediyor. sizi iyi anlıyorum ama sakin olun ilaca başlamışsınız progestan ve pruluton kahverengi lekelenmeyi kapatacaktır inşallah. benim de akıntımın kahveye dönmesini bekliyoruz mesela hala hastanedeyim. benim rahim ağzı da 3.7 ölçüldü normal dedi doktorum. ben de progestan başlayacağım ve önümüzdeki 4 gün ev istirahati dedi. sakin olun rahat pozisyonlar bulup uzanın evinizde, Allahın izniyle geçecektir.
Rahim ağzı uzunluğunun cok guzel insallah sağlıkla anlatacaksınız korkmayın 5. Ayda yukarı cikabiliyor

Amin, hepimiz 🙏
Balık dışında bende elimden geldiğince hepsinden yemeye çalışıyorum. Doktorum vitamine karşı. Bende pıhtılaşma olduğu için folikasite devam ediyorum. Fakat başka birşey yok.
Aminn .. Neden karsi oldugunu soyledi mi acaba?

canım kızımda ilk başta hep ılık su pamuk kullandım daha sonra yenidoğan ıslak mendil kullandım sleepy ve unibaby en iyisi bence sleepy kesinlikle zat:emir_bebek:en yenidoğanlar kokusuz alkol paraben içermiyor saf su ve pamuk o yuzden hiç sıkıntı yaşamadım canım aklında olsun çünkü dışarı çıktığında ıslak mendil kurtarıcı oluyor
Benim en büyük takıntım zaten ürünün içeriği canım. Kimyasal içerikli ürünleri kullanmayı asla düşünmüyorum bebeğe. Örneğin bu herkesin çok önerdiği pişik geçiren sudocrem o kadar kötü bir içerik ki, kansorejen direk bırak bebeği kendime bile kullanmam 😕 Kız bebekleri için çok daha tehlikeli olduğu kanaatindeyim bu tarz ürünlerin. Kullananlara bir şey diyemem, ama ben asla kendim tercih etmeyeceğim... O Yüzden olabildiğince temiz içerikli ürünleri kullanmaya çalışacağım inşallah 🙏 İlk etapta dediğin gibi pamuk ve saf su ile ilerlerim. İlerleyen zamanlarda ise sleepy ecologic serinin ıslak bakım havlusunu denemeyi düşünüyorum. Saf su, bambu, pamuk, badem sütü gibi doğal içeriklerden oluşuyor.

Amin, hepimiz 🙏
Balık dışında bende elimden geldiğince hepsinden yemeye çalışıyorum. Doktorum vitamine karşı. Bende pıhtılaşma olduğu için folikasite devam ediyorum. Fakat başka birşey yok.
Benim de kan pıhtılaşmam var ama 3.aydan sonra folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. İçinde 400 mcg folik asit de var. Normalde folbiol kullanıyordum 500 mcg. Kafam karıştı şimdi bir şey olmaz inşallah 🙄 Doktorum bu konuyla ilgili bir şey dememişti ama

günaydın güzel bir gün olsun hepimize 🌸
tekrar desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim 💕💕
ben iyiyim bebeklerim de iyiler çok şükür 🥹🧿🧿 kanamam az akıntıya döndü hala pembe kırmızı ama moral bozmuyorum progestan başlayacakmışım. 3-4 gün hep yatacağım. önümüzdeki cuma tekrar kontrole geleceğiz. çıkış için de kanama rengimin biraz daha dönmesini bekliyoruz. plasentanın birinin aşağıda olmasından başka bir teşhis yok elimde. neden oldu bilmiyorum ama Allah bir daha değil bana hiç bir gebeye yaşatmasın🙏🏼🙏🏼
Canım geçecek inşallah 🙏 2 bebeğe ev sahipliği yapıyor rahmin kolay değil o da büyük bir işin altından kalkıyor. Vücudumuz, organlarımız çok akıllı. Sen dinlenmene bak, inşallah geçecek ilaçlarını kullandıkça. Zaten sen de biliyorsun çoğul gebeliklerde ekstra risk oluyor, atlatacaksın inşallah 🙏

Benim de kan pıhtılaşmam var ama 3.aydan sonra folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. İçinde 400 mcg folik asit de var. Normalde folbiol kullanıyordum 500 mcg. Kafam karıştı şimdi bir şey olmaz inşallah 🙄 Doktorum bu konuyla ilgili bir şey dememişti ama
Kullandığın vitaminin içinde var zaten canım endişelenme. Herkesin durumu farklı çünkü 😌

İNSAALLAH canim bu Cumanın hürmetine yaklaşan Mevlit kandili askina ALLAHIM dualarımızı kabul eder İNSAALLAH hepimizin cocuklari saglikli ve normal olur İNSAALLAH benim sonucum da temiz cikar🤲🤲🤲💗💗💗
İnşallah canım benim Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah 🤲🏻💕💗

Kullandığın vitaminin içinde var zaten canım endişelenme. Herkesin durumu farklı çünkü 😌
Ay ne biliyim benim kan pıhtılaşması olan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanan bir gen olduğu için endişelendim. Geçen sene Eylül ayından beri folik asit kullanıyorum 1 sene oldu yani depolar dolmuştur artık diye düşünüyorum ama 😅

Ay ne biliyim benim kan pıhtılaşması olan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanan bir gen olduğu için endişelendim. Geçen sene Eylül ayından beri folik asit kullanıyorum 1 sene oldu yani depolar dolmuştur artık diye düşünüyorum ama 😅
Anladım canım ama doktorun o detayı atlayacağını sanmam ona göre vermiştir belki ilacını birde sen folbiol kullanmışsın zaten canım ondaki folik asit oranı fazla olduğu için dolmuştur bencede depolar 😄😊 sorarsın olmadı birdahaki muayenede 😘

Kızlar mrb nasılsınız biz bugün kontrole gittik 14+0 kıza benzetti dönmez artık dmi 😁 dönmesin yani
Bence 16 dan sonra kesinlesir. Ben ikinci kizim demeye basladim bike dunden bu yana 🙈 yapmamak lazim ama ne yapalim biz de anneyiz :D Benimki de henuz net degil 🤷

Back
X