- 22 Ocak 2017
- 5.231
- 9.253
- 198
Ben gecen ay ile ayniyim ama kilo vermistim bulantilardan. 3 gundur kismen iyiyim. Hemen 58 olmusumAlmadım diyordum da 2 kilo almışım normal artık yaniii alalım olmasın bişeyler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gecen ay ile ayniyim ama kilo vermistim bulantilardan. 3 gundur kismen iyiyim. Hemen 58 olmusumAlmadım diyordum da 2 kilo almışım normal artık yaniii alalım olmasın bişeyler![]()
Bir şey olmaz allahın izniyle yiyecek ekmegi varsa bebegin hiç bir sey olmaz rabbim hepimize yardım etsin psikolojisi cok zor gercektenDikkat edersiniz evde de bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkmayın. Sonuçta bir sıkıntı yok şükür ki normal hayata geçmek lazım. Çalışmaya başlayınca çok gerilmiştim hatta hala ped kullanıyorum okula giderken ama daha rahatım
Yani evet ama ilk çocuk olunca çok eğildiğim bir yan yoktuSize daha önce kız ihtimali olduğunu söylemiş doktor. İşte o sebeple 17.hafta olmadan tahmin duymak istemiyorum.
O kadar hatalı sonuç oluyor ki. Bu da bir kanıt. Geçmiş mesajlara bakarken gördüm dikkatimi çekti.
fetal yaptırmasaydınız belki de cinsiyet netleşene kadar haftalarca kız olacak gibi düşünüp kendinizi ona hazırlayacaktınız.
O yüzden doktorların tahminde bulunmamaları en iyisi tam vakti gelmeden![]()
Yani evet ama ilk çocuk olunca çok eğildiğim bir yan yoktu![]()
BenSelam kızlar bu hafta yoğun kabızlık yaşadım doktor dupalog mu ne bir ilaç verdi biraz toparladım simdi de afedersiniz vajina kısmım sanki aşağı doğru indi içerden baskı var gibi ne olduğunu anlamadım alt tarafım ağrıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bebekler yukarı baskı yapmasa aşağıdan ittiriyolar dicem sizde durumlar nasıl var ni böyle.bir durum yaşayan
Bu 3.olacak canım ama daha önce yaşamadım resmen alt.tarafim aşağı indi gibi sertlik var sende de öyle miBenikinci gebelik mi? Ben acikcasi normal dogumdan dolayi baskiyi boyle hissediyorm diye düşündum...
doktorunuza telefonla ulasabiliyormusunuz, bir danışsanız iyi olur belki. bu tür bir durum yaşamadım daha once, belki bebek aşağıda toplanmıstır. doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapacaktır. eğer telf la ulasamıyorsanız ve sizi cok rahatsız ediyorsa isterseniz bir muayeneye gidin iciniz rahat etsinBu 3.olacak canım ama daha önce yaşamadım resmen alt.tarafim aşağı indi gibi sertlik var sende de öyle mi
Evet hatta ilk hissettigimde acaba doguyor mu falan dedim. Duyarliligi da fazla sanki genital bolgemin... Bence normal cunku yeni geldim doktordan her sey yolunda dedi... sonucta kanama leke yok...Bu 3.olacak canım ama daha önce yaşamadım resmen alt.tarafim aşağı indi gibi sertlik var sende de öyle mi
Ayni canım ben de salı günü gittim o kadar sikinti yoktu iki gündür alt tarafımda baskı var başka da bir şey yok lekeleme falanEvet hatta ilk hissettigimde acaba doguyor mu falan dedim. Duyarliligi da fazla sanki genital bolgemin... Bence normal cunku yeni geldim doktordan her sey yolunda dedi... sonucta kanama leke yok...
1.5 aydır yaşıyorum bu ağrıyı yürümekte zorlanıyorum hem ağrı hem baskı doktor bişey görmedi bende gün içinde çoğunlukla uzanıyorum yoksa dayanikcak gibi değilSelam kızlar bu hafta yoğun kabızlık yaşadım doktor dupalog mu ne bir ilaç verdi biraz toparladım simdi de afedersiniz vajina kısmım sanki aşağı doğru indi içerden baskı var gibi ne olduğunu anlamadım alt tarafım ağrıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bebekler yukarı baskı yapmasa aşağıdan ittiriyolar dicem sizde durumlar nasıl var ni böyle.bir durum yaşayan
Ya dii mi ben de onu yaşamaya başladım ikizler diye mi böyle bilemedim ama bir sıkıntı olmadığına inansam neyse derim dayanırım gibi geliyor kanamam falan yok şükür inşallah hersey yolundadır1.5 aydır yaşıyorum bu ağrıyı yürümekte zorlanıyorum hem ağrı hem baskı doktor bişey görmedi bende gün içinde çoğunlukla uzanıyorum yoksa dayanikcak gibi değil
Ekledim. cinsiyet ve isim netleştiğinde onları da ekleriz canım :) tekrar aramıza hoş geldin28 yaşındayım, Sat 22 Haziran, 2.bebeğim![]()
canım ben bebek arabası almayacağım kzımda kullandığım hala kenarda duruyor hiçbir seyi yok arada halen kzıım kullanıyor onu kullanmaya devam edeceğim. markası da prego urban 2046. sahilde, ormanlık alanda tüm zorlu yol koşullarında denedim gayet başarılı bir araba. en büyük avantajı tekerleklerinin büyük olması sarsılma durumu vs. hiç yok. eksi tarafı ağır ve yer kaplıyor. ben arabada bagajda bırakıyorum hala, kzıım küçükkende anakucağını ıle cıkartıp araba telerlek kısmını yine bagajda bırakıyordum.Bir de kızlar bebek arabasına, anne bebek bakım çantasına karar verip alan oldu mu? Tecrübeli anneler yol gösterirse cok makbule gecer, zira bir ton marka /model var kafam çok karışık![]()
Benm tek Canm cogulda değil iki drda bişey görünmüyor dedi eve tıkıldim resmen herşey kuzum için sağlıkla kucağıma alayimda varsın acısını çekerimYa dii mi ben de onu yaşamaya başladım ikizler diye mi böyle bilemedim ama bir sıkıntı olmadığına inansam neyse derim dayanırım gibi geliyor kanamam falan yok şükür inşallah hersey yolundadır