- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Duam seninle canım inşallah kötü birşey olmaz allahın izniylekızlar bi anda kanamam oldu, kırmızı. hastaneye gidiyorum nolursunuz dua edin .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duam seninle canım inşallah kötü birşey olmaz allahın izniylekızlar bi anda kanamam oldu, kırmızı. hastaneye gidiyorum nolursunuz dua edin .
Çok geçmiş olsun canımAllah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi![]()
Kıza benziyor annesiSimdi de kiza benzetiyorumYani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar
![]()
Canım rahat ol kız çocugu daha az hareket ediyor benceeKizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninleAllah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi![]()
Hayır canım her gün hissetmiyorum. Zaten 20.haftaya kadar sadece 4 saat uyanık oluyorlarmış, 20.haftadan sonra da 6 saat uyanıklarmış. O yüzden stres yapma günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiriyorlar :) Benimki mesela gündüz tık yok genelde gece uyanıyor biraz hissettiriyor kendini (ama her gün değil) inşallah doğduktan sonra da böyle olmazKizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
İnşallah canm benm üçüncü gebeliğim aslında daha erken bekliyordum hareketlerini bikacgun net hissediyordum iki gün hissetmeyince panik yaptimBu donemde her gün hissedilmez canim. Ben de son bir haftadir iki günde bir filan hissediyorum hafif hafif. Bazen böyle içimde takla atar gibi dönüyor bazen de minik pıt pıt lar şeklinde:) düzenli hissetmemiz için biraz daha zaman var, 24 haftalik olsunlar ancak ondan sonra sık sık hissedeceğiz
Çok doğru oğlumda içime davulcu kaçmış diyordum hep hiç durmadan hareket ediyordu kızımda baya bı azdı işte önceden kötü şeyler yaşayınca tekrardan aynısı olcak sandım Allah korusunCanım rahat ol kız çocugu daha az hareket ediyor benceekızıma hamileyken ben öyleydim hep uyuyordu hep, kalk bir tekme at yok , kavonaz çikolata yerdim hareket etsin diye yok minicik bir kıvrım gibi bu kadar
25 haftaya kadar sayılı tekme hissettim
Erkek bebekte sanki bir iki tık daha belli ediyor kendini![]()
Enson benide uykumdan uyandıracak şekilde hissettirdi dahada tık yokHayır canım her gün hissetmiyorum. Zaten 20.haftaya kadar sadece 4 saat uyanık oluyorlarmış, 20.haftadan sonra da 6 saat uyanıklarmış. O yüzden stres yapma günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiriyorlar :) Benimki mesela gündüz tık yok genelde gece uyanıyor biraz hissettiriyor kendini (ama her gün değil) inşallah doğduktan sonra da böyle olmaz![]()
Uyuyordur annesi sürekli hissetmemek normal endişelenme :) ilerleyen aylarda da bi rahat dursa da uyusak diyeceğiz benceEnson benide uykumdan uyandıracak şekilde hissettirdi dahada tık yok
Allah seni ve bebişlerini korusun inşallah bunu da atlatacaksınız hayırlısıyla canımhepinize , dualarınıza tek tek çok teşekkür ederimserum alıyorum daha sakinim şükür şimdilik ufak ağrılardan başka büyük şikayetim yok pembe lekelenmem devam ediyor yalnızca.
Benım gibi kanama sorunu yasayan var mı ?
16. Haftada kahverengi lekelenmem basladı doktor gelebılır demişti lekelenmenin 3. gunu doktora gittiğmde 16+3 iken rahim agzımı kaplayan 3.5cm lik bir kanama alanım oldugunu yani onceki kanama alanımın buyudugunu ogrendim rahim ağzımı bu kan kapladıgı için dolgunluk hissettiğim soylendi kahverengi akıntışarım devam edıyor, rahim agzımı alttan ultrasonda 38mm olçtü ıstırahat ve gunde 3progestan ve 3gune bir pruluton onerildi bebek gelişimi adet tarıhime göre 1 hafta onde ılerlıyor bebegimi kaybetmekten cok korkuyorumMerhabalar 15 haziran son adet tarihin dün gittiğim ultrasonda 16 haftalık gözüküyor bebegımın cinsiyeti erkek , ama cok stresli ve zor hamilelik geciriyorum bir onceki gebeliğimde 1 kaybım var 8 haftalıkken kalbi durmustu kurtaj ile sonlanmıstı .cok kolay ilk aydan hamilelik elde edebılıyorum cok sukur. Suan günde bi kez oksapar 4000 , gunde 2 progestan haftada bir pruluton iğne oluyorum . 6. Hafta ve 12.haftada cinsel ilişki sabahı kahverengi lekelenmelerim olmustu sonra cinsel ilişki yasaklandı eşimde yurtdısında suan zaten , 14. Haftamda mini fırını kaldırmıştım 4 saat sonra yogun kanama basladı ağrısız kırmızı sekılde ilk defa hastaneye yattım 2 gun coraspin içiyordum oksaparın yanına kestim doktorda kes dedi, kanama basladıgımda bebege bakıldı ultrasonda hiçbir sorun görülmedi yerlesimi plasentası her seyi guzel görünuyor denildi rahimde küçük kucuk kanama alanları var dediler suan istirahat edıyorum hiç gelmıyor akıntı sarıya kanamanın 3. Gunu döndü . Dun doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanın var riskli görünmuyor kahverengi akıntıyla dısarı akabılır veya rahim emebilir dedi ama dikkatlı ıstırahat ederek gecirmelisin gebeliğini dedi, bu arada kalp seklınde rahmım oldugunu dusunuyor doktor ,bundan dolayı kanama yasadıgımı dusunuyor fakat dusuk sonrası rahim filmi cektirmiştim sorun yok denilmişti ama rahim filmimi gösterdiğimde yanlıs guzel cekılmemiş filim ultrasonda bariz değil ama az bir basıklık görüyorum kalp seklınde demişti , kanamalarımı ona bağlıyor, rahim agzı uzunlugum 36 mm di dün normal oldugunu soyledi ,ama cok korkuyorum bir sorun olacagından![]()
Desteğe ihtiyacım var , acaba benım gibi kanama alanları ile mücadele eden var mı rahim agzında kan birikmesi kötü mü kahverengi lekelenmeye devam edıyorumBugun gittim
16. Haftada kahverengi lekelenmem basladı doktor gelebılır demişti lekelenmenin 3. gunu doktora gittiğmde 16+3 iken rahim agzımı kaplayan 3.5cm lik bir kanama alanım oldugunu yani onceki kanama alanımın buyudugunu ogrendim rahim ağzımı bu kan kapladıgı için dolgunluk hissettiğim soylendi kahverengi akıntışarım devam edıyor, rahim agzımı alttan ultrasonda 38mm olçtü ıstırahat ve gunde 3progestan ve 3gune bir pruluton onerildi bebek gelişimi adet tarıhime göre 1 hafta onde ılerlıyor bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Nasılsınız nasıl oldunuz dualarım sizinleAllah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi![]()
Herkese gunaydinKac haftalik suan, 15e kadar hala görmüyorsa bence de kızdır
Cok hizlica gecmis olur gider insallahBugun gittim
16. Haftada kahverengi lekelenmem basladı doktor gelebılır demişti lekelenmenin 3. gunu doktora gittiğmde 16+3 iken rahim agzımı kaplayan 3.5cm lik bir kanama alanım oldugunu yani onceki kanama alanımın buyudugunu ogrendim rahim ağzımı bu kan kapladıgı için dolgunluk hissettiğim soylendi kahverengi akıntışarım devam edıyor, rahim agzımı alttan ultrasonda 38mm olçtü ıstırahat ve gunde 3progestan ve 3gune bir pruluton onerildi bebek gelişimi adet tarıhime göre 1 hafta onde ılerlıyor bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Çok iyi anlıyorum canım seni bende ilk çocugumda kötü şeyler yaşadım ama ikincide bilinçlendik içini sen ferah tut kötü şeyler düşünmeÇok doğru oğlumda içime davulcu kaçmış diyordum hep hiç durmadan hareket ediyordu kızımda baya bı azdı işte önceden kötü şeyler yaşayınca tekrardan aynısı olcak sandım Allah korusun
Hayır canım her gün hissetmiyorum ben de. Uygulamada da yazıyor bu haftalarda her gün hissetmeyebilirsiniz endişelenmeyin diye. Bence 24 e kadar düzenli hissedemeyeceğiz zaten.Kizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
Dualarım seninle canım, dört gözle iyi haberlerini bekliyoruzhepinize , dualarınıza tek tek çok teşekkür ederimserum alıyorum daha sakinim şükür şimdilik ufak ağrılardan başka büyük şikayetim yok pembe lekelenmem devam ediyor yalnızca.