• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa geçmiş olsun yoruyordur her seferinde opu olmak. Sonu hayırlı olsun inşallah canım süreçlerimiz su gibi geçsin hepimiz sağlıklı gebelikler elde edelim inşallah 🙏
Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun öyle yorucu zor ama yeniden Rabbim insana o sabrı gücü veriyor dilerim hepimizin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah Amin 🤲💕

Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun öyle yorucu zor ama yeniden Rabbim insana o sabrı gücü veriyor dilerim hepimizin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah Amin 🤲💕
Rabbim o gücü verdiği için bu yola girdik zaten. Amin amin inşallah canım🙏💞

Ayy inşallah kuzum yaa🙏🏼 Ayy hepimizinki tutunur inşallah kuzum yaaa🥰🙏🏼🤲 Var kuzum 9 taneydi 1i transfer oldu tutmadı bu ay 2 olcak sanırım 😇 İnşallah 1 i tutunur gerisini hiç düşünmeyiz kuzu😍
Biz buradaki enerjiyle birde kardeş yaptırırız sana 🫣🤣 hele birinci minnoşu bir yakala sağlıcakla kucağına al birde kardeş yaptırırız inşallah 🤪😍 Amin Ecmain inşallah 🤲💕

Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm

Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur 🤲🏻💕
10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 15
10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacak
Testiniz güvenilir bir marka mı inşallah kanda pozitif görürsün Allah’ın izniyle kan sonucu almadan moralini bozma canım hayırlısı inşallah 🤲

Ben iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsa 🫣😁 tabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum 🤷‍♀️ umarım 🤞 sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥰
Amin canım inşallah 🙏 🙏 🙏 bol bol embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar rabbim senin ve hepimizin yanında olsun inşallah 🙏 🙏 🙏

Ben iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsa 🫣😁 tabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum 🤷‍♀️ umarım 🤞 sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥰
Amin canım inşallah 🙏 🙏 🙏 bol bol embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar rabbim senin ve hepimizin yanında olsun inşallah 🙏 🙏 🙏

Evet pazartesi ama bekleyemeceğim sabah kan vereceğim 2 embriyo glue kullanılmıştı ama nasip umudum kalmadı ama belki kan pozitif der
Varsa düşük degerde olsa çıkar inşallah ay canım benim keşke elimizden birşey gelse inan ki çok zor bir durum 😢 insan ne kadar olsa hayal kırıklığına uğruyor nasip olmayınca embriyo glue hepsi boş bende öyle çift transfer embriyo glue olmasına rağmen birisi de tutunmadı nasip olmayınca boş gerçekten Allahım yüzümüze baksın inşallah 🤲🫶🏻

Anestezi alacağınız için doktorunuz yalnız gitmenize izin vermeyecektir yanınızda birisi olmalı 🤗
Ben tek gittim canım Kıbrıs'a bir gece kaldim Sabah erkenden opu oldum 3 4 saat hastanede dinlendim aynı gün uçakla geri döndüm arabam hava alanindayi arabayı 1 saat kadar sürdüm eve geldim

Anestezi alacağınız için doktorunuz yalnız gitmenize izin vermeyecektir yanınızda birisi olmalı 🤗
Ben tek gittim canım Kıbrıs'a bir gece kaldim Sabah erkenden opu oldum 3 4 saat hastanede dinlendim aynı gün uçakla geri döndüm arabam hava alanindayi arabayı 1 saat kadar sürdüm eve geldim

Back
X