• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyu tadını çıkart normalde kilon çok yoksa belki çok almazsın iştahına bünyene bağlı benim kızda ilk üç ay Full uyudum birde iştah sıfırdı sonra normal döndüm ama bende aşırı ödem oldu birde yaz gebeligiydi 🥵
Kilo var biraz canımcım ya 77 kiloyum 🫣 Şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım süreç sonunda ne hale geceğim 🫣

Canım kızmakta haklısın.Bu süreç maddi manevi zor bir süreç.Eşinin anlayışlı olması gerek.Yemek ve misafir çağırma yorucu ve stresli oluyor.Lütfen bu durumda bencil olup kendini düşün 🙏
Anlayışlıdır aslında da bir boşluğuna geldi herhalde 😅😅 Ama bu defa bebeğimi düşünüyorum, o kadar emek tekrar boşa gitsin istemiyorum canım, bu defa hepsi benim nazımı çeksin yapacak bişey yok 😅

Ayy haklısın ama canım yanii😂😂 Şu süreç bitsin sağlıcakla tutunsun yerleşsin bebiş risk bitsin alırsın yemeğe nolcak🙈😂
Bence de yaaa 😅 Aslında o kendisi demişti kimseyi alamayız diye ama boşluğuna geldi. Arkadaş o kadar güzel yemekler hazırlamıştı ki kendini mahcup hissetti herhalde 😂

Canlarımm günaydın hepinizeeee 🌸🌸🌸 Biraz midem bulanıyor, geçmiş mesajları okuyamayacağım; ama umarım önemli bişey kaçırmamışımdır 🙄

Ben iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsa 🫣😁 tabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum 🤷‍♀️ umarım 🤞 sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥰
Canim mayalam dualarım seninle ben eminim allahım izniyle seninle burda hamilegimizi konuşacak alinacak listesi bile yapicaz 🥰🥰🥰

Kızlar opu sonrası adetiniz nasıldı? 10 martta opu oldum bugün adet oldum ama çok ağrım var karnım belim benim normalde ağrım olmaz. Acaba opu kaynaklı mıdır? Bir de bir şey daha transfer nisandaki adetimle olacak inşallah doktorum kondomla korunmamı söyledi, sizde korunuyor musunuz?
Canim bende opudan sonra 10 içinde adet oldum evet ağriliydi. Ama ben üşütmeye bağladım. Bize korunma demedi ama zaten hormonları düzenlesin diye bir aylik yasmin verdi. Oda biliyorsun doğum kontrol hapi zaten

Şu mübarek cuma saati, canım Allahım sen grubumuzdaki tüm güzel arkadaşlarımın ve bekleyişte olan tüm kadınların bebek özlemini dindir, bizleri bebeklerimize kolayca, sağlıkla, hayırla ve keyifle kavuştur. Sen ol dersin oluverir. Hepimizin duasına ol de Rabbim ve bize gönüllerimizden geçenleri ver. Aminnnnnn 🤲🏻❤️

Back
X