Tüh ya böyle indirim konularında o kadar şanssızım ki hiç şaşırmadım zaten
Boyutları neymiş canım? 100x120 cm falansa iyi ama ondan aşağısı çok küçük ve kullanışsız oluyor. Şöyle söylim fiyat için 100x160 cm 55 tl ye geliyor. Benzer ölçü hazır satılanlar 120-200 tl arası. Ben de online alıcam kumaşı. Terzi ile konuşucam bi önce pazarlık edicem tanesine 10 tl den fazla vermem altı üstü kenarına dikiş geçecekLcwda da 2li müslin 97 tl indirime girmiş. Ama kumaş fiyatlarından ve terzilikten haberim yok canım. Sen öğrenince bizimle de paylaşır mısın hangisi daha mantıklı acababizim buralarda hiç kumaşçı yok mecbur Ümraniyeye ya da eminönüne giderim artık:/
Gözün Aydın canım benim bu iç rahatlığı her şeye değerKızlar günaydın ultrason da herşey normal olmasına karşın ikili testte hem yaş hem de biyokimyasal değerim yüksek çıkmıştı. Nipt testi yaptırmıştım tabi bu süreçte bişey çıkmayacağını bilsem de icim icimi yedi cok sukur sonucum bugun geldi ve testim temiz. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ikili testi. Sonuç bekleyen herkes için de inşallah sonuçlar temiz gelir boşa stres yapmayın.hem kendimi hem oğlumu üzdüm. Ondan da binlerce kez özür diledim tabi sonucu doktoruma gönderdim çok şükür temiz dedi o da tabi bunun şerefine bugün görmeye gidicem oğlumu geleyim bi bakın dedim tamam dedi
Cok sağol canım kesinlikle insanın üstünden büyük bir yuk kalkiyormus megerGözün Aydın canım benim bu iç rahatlığı her şeye değer
Çok güzeller hayırlısıyla sağlıkla giysin bebişin ben dayanamicam galiba eşimden gizli alcamKızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıthepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz
Doktorum 20 ile 24 arası randevu al dedi daha almadım ben sonraki kontrolde bakicam artık 23. Haftaya istiyorum bendeKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Benim esim de daha erken değil mi diyor utanmasa bebek dogunca yapacak alışverişiÇok güzeller hayırlısıyla sağlıkla giysin bebişin ben dayanamicam galiba eşimden gizli alcam
Anladım canım, ben ctsi gideceğim için bulamam randevu diye erkenden aldımDoktorum 20 ile 24 arası randevu al dedi daha almadım ben sonraki kontrolde bakicam artık 23. Haftaya istiyorum bende
20 den sonrası öyle hızlı geçiyormuş ki... Eşlere ne var tabi her detayı düşünen kadın sonuçtaBenim esim de daha erken değil mi diyor utanmasa bebek dogunca yapacak alışverişi
Aynen öyleAnladım canım, ben ctsi gideceğim için bulamam randevu diye erkenden aldım
20 den sonrası öyle hızlı geçiyormuş ki... Eşlere ne var tabi her detayı düşünen kadın sonuçta
Evet canımBen çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru
Doğru söylüyorsun canım,benim de bunları yaşamam gerekiyormuş demekki inşallah sonucu iyi olurcanım üzme kendini, demekki senin icin hayırlı olan buymuş ki Allah sana boyle bir kapı acmıs, inşallah sonuclar cok iyi gelecek merak etmesen de biliyorsun zaten bunlar tarama testleri.
Çok sevindim canım,ne güzel bi haberKızlar günaydın ultrason da herşey normal olmasına karşın ikili testte hem yaş hem de biyokimyasal değerim yüksek çıkmıştı. Nipt testi yaptırmıştım tabi bu süreçte bişey çıkmayacağını bilsem de icim icimi yedi cok sukur sonucum bugun geldi ve testim temiz. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ikili testi. Sonuç bekleyen herkes için de inşallah sonuçlar temiz gelir boşa stres yapmayın.hem kendimi hem oğlumu üzdüm. Ondan da binlerce kez özür diledim tabi sonucu doktoruma gönderdim çok şükür temiz dedi o da tabi bunun şerefine bugün görmeye gidicem oğlumu geleyim bi bakın dedim tamam dedi
Canım cok teşekkür ederim, ben de aldım bişeyler :) almayacaktım daha normalde ama cidden iyi indirim gelmiş lcw den bile ucuza geldiKızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıthepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz
Gozun aydin ALLAH sag salim kucağına almayı nasip etsin İNSAALLAHGözün Aydın canım benim bu iç rahatlığı her şeye değer
Bana 22.haftamda verdilerKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
65*65miş canım ya küçükBoyutları neymiş canım? 100x120 cm falansa iyi ama ondan aşağısı çok küçük ve kullanışsız oluyor. Şöyle söylim fiyat için 100x160 cm 55 tl ye geliyor. Benzer ölçü hazır satılanlar 120-200 tl arası. Ben de online alıcam kumaşı. Terzi ile konuşucam bi önce pazarlık edicem tanesine 10 tl den fazla vermem altı üstü kenarına dikiş geçecekDikiş makinam olsa kendim bile yaparım onu.
Canım çok sahol inşalalh hepimiz sağlıcakla geçirip hamilelik sürecini sağlıcakla alalım kucağımiza. Senin doktor randevun yarın değil mi ikili test sonucu içinGozun aydin ALLAH sag salim kucağına almayı nasip etsin İNSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?