• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Listedeki bilgilerinizi paylaşır mısınız? Yaş şehir son adet tarihi başlangıcı kaçıncı çocuk başlangıç kilosu belli ise cinsiyet ve ismini de paylaşırsanız listeye ekleyelim
27 yasindayim suanlik muglada yasiyorum 26.05.2022 son adet tarihim. 1. Cocugum erkek ismide nasipse Ali olacak

Gulce Ada Gulce Ada
Öyle gerçekten bişey yoksa da stresten bişey olacak diye korkuyorum.Çevremde 2li 3lü yaptırmıyorum direk detaylı ultrasona giricem diyenleri anlıyorum şimdi😣
canım üzme kendini, demekki senin icin hayırlı olan buymuş ki Allah sana boyle bir kapı acmıs, inşallah sonuclar cok iyi gelecek merak etme :KK200: sen de biliyorsun zaten bunlar tarama testleri.

Kızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıt 🥲🥲 hepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz💜

Eklentiler

• C3EF27F8-9869-424F-B30F-BC421E69D0E2.webp
    C3EF27F8-9869-424F-B30F-BC421E69D0E2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 81
  • CC01A019-B61D-4E0C-840D-9E25537DBF78.webp
    CC01A019-B61D-4E0C-840D-9E25537DBF78.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 797AE8CD-9A34-4524-BC39-FFAF3A8DCB20.webp
    797AE8CD-9A34-4524-BC39-FFAF3A8DCB20.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 82
  • DF09E7AD-B1D9-493A-A8D2-864CBBC17EE5.webp
    DF09E7AD-B1D9-493A-A8D2-864CBBC17EE5.webp
    12 KB · Görüntüleme: 82
Ben çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru
benim doktorum yaştan dolayı zaten ikili önermedi bana, sadece detaylı yaptırdım. ilk hamileliğimde de aynısını yapmıstım. katılıyorum cok kafa karıstırıyor testler. ultrasonda şüpheli bir durum görse doktor ben de tabiki yaptırırdım ama herşey normalken dedigin gibi stres yüklüyor insana. senin de sonucların iyi gelecektir inşallah merak etme canım, ultrasonda herşey normalmiş cünkü, boşu boşuna kendini üzüp strese sokma, herşey yolunda öyle düşün :KK200:

benim doktorum yaştan dolayı zaten ikili önermedi bana, sadece detaylı yaptırdım. ilk hamileliğimde de aynısını yapmıstım. katılıyorum cok kafa karıstırıyor testler. ultrasonda şüpheli bir durum görse doktor ben de tabiki yaptırırdım ama herşey normalken dedigin gibi stres yüklüyor insana. senin de sonucların iyi gelecektir inşallah merak etme canım, ultrasonda herşey normalmiş cünkü, boşu boşuna kendini üzüp strese sokma, herşey yolunda öyle düşün :KK200:
İNSAALLAH canim valla böyle güzel temennileriniz mutluluk veriyor ya bi de bu Google oyle bi yetki normali bile sıkıntıya sokuyor cok arastirmamak lazim zaten cok sukur bi sıkıntı yoktu ultrasonda tek tek bakti hersyine olasılık testiyle uzmek istemiyorum kendimi

Ne giyiyorsun peki ben giyecek hiçbir şey bulamıyorum bi pentiden bu hamile taytını aldım bütün kışı bunla geciricem muhtemelen 🙈🥹😅
Ben LCW den almıştım diğer gebeligimden kalanlar var onlarla idare edicem üst almam lazım benmde salaş ince kazak gömlek ve tişört

Ben çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru
Canım sen günlerdir bu değerleri neden bu kadar taktın ki? İkili test sonucunu daha almadın bile ki ultrasonda hiç bir problem görülmemiş ve bu testlerin bi kesinliği de yok. İnan sen bu değerlere takana kadar bu kadar üzerine düşünmemiştim. Önemli olan grafik bi önce onu al bakalım ne çıkacak kendine hayatı zindan etme öncelikle esas olan klinik bulgulardır daha sonra laboratuvar sonuçlarıdır. Bu kadar endişeli ve takıyorsan keşke nifty yaptırsaydın, ya da bu testi hiç yaptırmayıp direk detaylıya girseydin. Kendini ve bebeğini strese soktun iyice sakin kalmaya çalış bence.
Kızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıt 🥲🥲 hepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz💜
Güle gile giysin minik kız 🥰 benim kıyafet işi bitti yoksa bakardım ben de 🤭 müslinlere pikelere geçtim şimdi Kumaşçıdan müslin kumaş kestirip terzide kenarlarını yaptıracağım hazır müslinler aşırı pahalı, 2 müslin fiyatına 6 müslin alabiliyorum bu şekilde

Canım sen günlerdir bu değerleri neden bu kadar taktın ki? İkili test sonucunu daha almadın bile ki ultrasonda hiç bir problem görülmemiş ve bu testlerin bi kesinliği de yok. İnan sen bu değerlere takana kadar bu kadar üzerine düşünmemiştim. Önemli olan grafik bi önce onu al bakalım ne çıkacak kendine hayatı zindan etme öncelikle esas olan klinik bulgulardır daha sonra laboratuvar sonuçlarıdır. Bu kadar endişeli ve takıyorsan keşke nifty yaptırsaydın, ya da bu testi hiç yaptırmayıp direk detaylıya girseydin. Kendini ve bebeğini strese soktun iyice sakin kalmaya çalış bence.

Güle gile giysin minik kız 🥰 benim kıyafet işi bitti yoksa bakardım ben de 🤭 müslinlere pikelere geçtim şimdi Kumaşçıdan müslin kumaş kestirip terzide kenarlarını yaptıracağım hazır müslinler aşırı pahalı, 2 müslin fiyatına 6 müslin alabiliyorum bu şekilde
Aa çok mantıklıymış yaptırınca fotoğrafını da atabilir misin canım belki ben de öyle yaptırırım 😍

Evet kuzum gider gitmez yazicam buraya da insallah hersey yolundadir destegin icin allah razi olsun kuzum🙏

canım ne yaptınız merak ettim :KK200:
Zaten bu testler insani strese sokmak için beni daha sonucum cikmadan ben kendimi mahvettim ağlamaktan stresten kan degerlerim herkesten farklı biri yuksek biri dusuk falan diye netten okadar video baktim mi bu tarama testleri tamamen olasılığı bagli yani yazi tura atmak gibi

Gerçekten sadece stres başka bir şey değil. nipt sonucu çıkana kadar neler çektim :( bir tanıdığım var hamile olduğunu 5 aylık hamileyken öğrenmişti hiç bir hamilelik belirtisi olmayınca menopoza girdiğini düşünmüş :) hamile olduğunu öğrendiğinde bütün testlerin zamanı geçmişti hiç birini yapamamıştı bebekte gayet sağlıklı doğdu :)
Benim de Aralık basinda olacak. Doktorum 26.haftada olacaksın demisti. Bende de sizin gibi çok ağır geçti umarım bu sefer öyle olmaz
Tetanozun ikinci dozunda öyle olmadı ama ilk dozunda taş gibi oldu kolum :(

Gerçekten sadece stres başka bir şey değil. nipt sonucu çıkana kadar neler çektim :KK43: bir tanıdığım var hamile olduğunu 5 aylık hamileyken öğrenmişti hiç bir hamilelik belirtisi olmayınca menopoza girdiğini düşünmüş :) hamile olduğunu öğrendiğinde bütün testlerin zamanı geçmişti hiç birini yapamamıştı bebekte gayet sağlıklı doğdu :)
ay bazı insanlardaki bu rahatlık beni bitiriyor :D 5 aya gelene kadar ben on kere doktora gitmiştim niye adet olmuyorum diye. benim 3.5 aylıkta bile karnım nasıl cıktı 5.aya kadar nasıl anlamamış kafamda deli sorular :D maşallah diyorum ne güzel saglıkla kucagına almış :KK200: :nazar:

Ben bulamadım bunu ya indirim mi bitti acaba 😬 erkek bebiş kıyafetlerine baktım bi takım 300-400 tl sen hepsini 400e almışsın canım link bulursan atabilir misin
Atayım canım bir bakayım da ama geceden bitirmişler resmen sepetimden kaptılar benim de birkaç şeyi 🫠

Lcwda da 2li müslin 97 tl indirime girmiş. Ama kumaş fiyatlarından ve terzilikten haberim yok canım. Sen öğrenince bizimle de paylaşır mısın hangisi daha mantıklı acaba 🥰 bizim buralarda hiç kumaşçı yok mecbur Ümraniyeye ya da eminönüne giderim artık:/

Eklentiler

• Screenshot_20220927_105747_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20220927_105747_com.android.chrome.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 51

Dogru söylüyorsun aslinda internette degerleri başkalarıyla karsilasturana kadar hic sıkıntı yapmadim ama onlar kafamı karıştırdı ama artık umursamıyorum sonucu bi aliyim ona gore davramcam ALLAH büyük 🤗🤗🤗

Back
X