2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Benim babamın topuğu düşünce tamamen dagilmisti ameliyat bile olmaz demişlerdi. Sabah akşam kemik suyu kaynatti annem onun çorbasını içti aylarca. Şimdi çok iyi Allaha şükür doktorlar çok şaşırmıştı nasıl düzeldi ayagin diye

Evet ya çok şükür canım bende bazen bakıyorum canım gruplara
Bence 2022 Eylül annelerine bakın çok tatlı ya :) ilk donemler hep bir acemilik kaygı ama o ten tene temas bol kucaklamalar bebekle bir olma hali Allah bize de sağlıkla nasip etsin inşallah

Bence 2022 Eylül annelerine bakın çok tatlı ya :) ilk donemler hep bir acemilik kaygı ama o ten tene temas bol kucaklamalar bebekle bir olma hali Allah bize de sağlıkla nasip etsin inşallah
Ay bakayım canım ben ocakla şubata bakıyodum genellikle inşallah bizede nasip olur sağlıkla sıhhatle

Ister istemez canım sıkıldı hergünüm ağlayarak geçiyor.Geçen cuma işlem yapıldı 1haftaya ön sonuç çıkar dendi bekliyorum
Zaten bu testler insani strese sokmak için beni daha sonucum cikmadan ben kendimi mahvettim ağlamaktan stresten kan degerlerim herkesten farklı biri yuksek biri dusuk falan diye netten okadar video baktim mi bu tarama testleri tamamen olasılığı bagli yani yazi tura atmak gibi

Hadi gözün aydin Hayirli uğurlu olsun darısı başıma İNSAALLAH ben de kiz istiyorum doktor pek kiza benzetemese de
Tebrikler Kiz istiyordunuz degil mi? Masallah Allah nazardan korusun
Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Aslında gönlümden geçen erkekti ama hiç üzülmedim şükrettim Kızıma alıştım şimdiden

Yaaaa bir kız daha çok tatlı bir his bu çok tebrik ederim Canım
Allahım sağlıcakla doğmasını sizlere göstersin inşallah
Ada ismini çok severim zaten adalıyım

Evet en faydalı şey kolajen ben de et suyuna bişeyler veriyorum sürekli inşallah hızlı toparlar

maşallah canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki tablodaki bilgileri Rheaa ile paylaşırsan seni de listeye ekler

benimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemişti inşallah yine öyle olmaz
Benim de Aralık basinda olacak. Doktorum 26.haftada olacaksın demisti. Bende de sizin gibi çok ağır geçti umarım bu sefer öyle olmaz

Gulce Ada
Öyle gerçekten bişey yoksa da stresten bişey olacak diye korkuyorum.Çevremde 2li 3lü yaptırmıyorum direk detaylı ultrasona giricem diyenleri
Ben çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru

Günaydın bugün tek dolmuşla geldiğim işime 3 dolmuş değiştirerek geldim. Kusmalarım başladı yeniden tahmini ne zaman bitecek acaba ? 2 gündür gözlerim kararıyor başım dönüyor.
Geçmiş olsun canım. Ben yorucu bir yere gideceğim zaman evden çıkmadan priliam içiyorum işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…