Sağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak
Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi
Benim babamın topuğu düşünce tamamen dagilmisti ameliyat bile olmaz demişlerdi. Sabah akşam kemik suyu kaynatti annem onun çorbasını içti aylarca. Şimdi çok iyi Allaha şükür doktorlar çok şaşırmıştı nasıl düzeldi ayagin diyeSağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak
Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi gelmiyor
Bence 2022 Eylül annelerine bakın çok tatlı ya :) ilk donemler hep bir acemilik kaygı ama o ten tene temas bol kucaklamalar bebekle bir olma haliEvet ya çok şükür canımbende bazen bakıyorum canım gruplara
Ay bakayım canım ben ocakla şubata bakıyodum genellikleBence 2022 Eylül annelerine bakın çok tatlı ya :) ilk donemler hep bir acemilik kaygı ama o ten tene temas bol kucaklamalar bebekle bir olma haliAllah bize de sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah canım çok teşekkürlerAhh canım benim üzülme inşallah güzel sonuçlar alıcaksın sıkma o güzel canını
Zaten bu testler insani strese sokmak için beni daha sonucum cikmadan ben kendimi mahvettim ağlamaktan stresten kan degerlerim herkesten farklı biri yuksek biri dusuk falan diye netten okadar video baktim mi bu tarama testleri tamamen olasılığı bagli yani yazi tura atmak gibiIster istemez canım sıkıldı hergünüm ağlayarak geçiyor.Geçen cuma işlem yapıldı 1haftaya ön sonuç çıkar dendi bekliyorum
Hadi gözün aydin Hayirli uğurlu olsun darısı başıma İNSAALLAH ben de kiz istiyorum doktor pek kiza benzetemese de
Teşekkür ederim kızlarTebriklerKiz istiyordunuz degil mi? Masallah Allah nazardan korusun
Yaaaa bir kız daha çok tatlı bir his buKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyorRheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
Evet en faydalı şey kolajen ben de et suyuna bişeyler veriyorum sürekli inşallah hızlı toparlarBenim babamın topuğu düşünce tamamen dagilmisti ameliyat bile olmaz demişlerdi. Sabah akşam kemik suyu kaynatti annem onun çorbasını içti aylarca. Şimdi çok iyi Allaha şükür doktorlar çok şaşırmıştı nasıl düzeldi ayagin diye
maşallah canım hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMerhaba hanımlar
Bende 2023 Mart annesi olacağım inşallah. Bugün kontrolden geldik kız olacağı kesinleştiSizlerle de paylaşmak istedim. Umarım hepimiz bir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz
Benim de Aralık basinda olacak. Doktorum 26.haftada olacaksın demisti. Bende de sizin gibi çok ağır geçti umarım bu sefer öyle olmazbenimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemiştiinşallah yine öyle olmaz
Listedeki bilgilerinizi paylaşır mısınız? Yaş şehir son adet tarihi başlangıcı kaçıncı çocuk başlangıç kilosu belli ise cinsiyet ve ismini de paylaşırsanız listeye ekleyelim
Ben çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogruGulce Ada
Öyle gerçekten bişey yoksa da stresten bişey olacak diye korkuyorum.Çevremde 2li 3lü yaptırmıyorum direk detaylı ultrasona giricem diyenleri
Çok teşekkür ederim canımYaaaa bir kız daha çok tatlı bir his buçok tebrik ederim Canım
Allahım sağlıcakla doğmasını sizlere göstersin inşallah
Ada ismini çok severim zaten adalıyım
Geçmiş olsun canım. Ben yorucu bir yere gideceğim zaman evden çıkmadan priliam içiyorum işe yarıyor..Günaydın bugün tek dolmuşla geldiğim işime 3 dolmuş değiştirerek geldim. Kusmalarım başladı yenidentahmini ne zaman bitecek acaba ? 2 gündür gözlerim kararıyor başım dönüyor.
Hiç kullanmadım bende alayım bugün evde işte alıştımda mide bulantılarına yoldayken çok fena oluyorGeçmiş olsun canım. Ben yorucu bir yere gideceğim zaman evden çıkmadan priliam içiyorum işe yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?