2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hadi gözün aydin Hayirli uğurlu olsun darısı başıma İNSAALLAH ben de kiz istiyorum doktor pek kiza benzetemese de

Tebrikler Kiz istiyordunuz degil mi? Masallah Allah nazardan korusun

selam canım

doktora giden nipt testinde benim anladığım cinsiyet belliymiş. benim pazartesi verdiğim test sonucu cuma çıktı, resmen ışık hızıyla, bana gelen kopya çok az detaylı idi ama araştırmalarıma göre doktora cinsiyetlisi gidiyormuş, senin doktor ordan görüyordur yani :) benimki zaten erkek demişti genetik testine göre de erkek ve sağlıklı hayırlı olsun dedi whatsapptan :)

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah öğrenelim artık bebişimizin cinsiyetini

Tesekkkurler , 16. Gebelik haftamdayım suan lekelenme bendede oluyodu ama bir kere mini fırın kaldırdım zorladım kendimi hissettim 3 saat sonra kırmızı kanamam oldu cok korktum 2 gun agrısızdı sonra bir anda sarıya döndü gecen cuma doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanı gördugunu soyledi bunun kahrengi sekılde gelebilecegını soyledi fakat sarı gelıyor akıntım gelmıyor cok dikkat edıyorum ve edecegım artık

17+5 haftalık oluyorum o zaman. Madem öyle ne demeye kafasına göre gün veriyorlar acaba hey allahım
Sorma ben de gıcık oldum boşu boşuna gittim öyle tansiyonum falan ölçtü kiloma baktı kalp atışını dinledi. Bütün bunları aşı olacağım gün de yapabilirdi sanki neyseki evime çok yakın sağlık ocağı

Kızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak 13+5 bugün
Oyyy kız bu nee 18.haftama girdim anca bu kadar var ya da yok karnım çok minnoş duruyor ya benimki de çıksın artıkkkk

Kızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak 13+5 bugün
Masallah masallah Ben de 13+6 dayim. Ancak henuz bu duzeyde belli degil. Acikcasi istemiyorum. Saklandigi kadar saklansin bebegim Sizinki cok guzel masallah. Herkesinki farkli oluyor. Hatta soyleki benim kizimda daha cok belirgindi. Bundan pek degil, kesin olmamakla birlikte erkek demisti doktor. Bakalim persembe insallah biz de ogrenecegiz cinsiyetini

Ay bende gıcık oldum şimdiden allahtan benimkide yakında 5 dkka da gider gelirim

aşırı pahalı değil mi yaaa ama çok güzelll beş sene kullanacaklar maksimum sonra arabalı oda istiyorum diyip hoppp bunlar gidip yenisi gelecek… çocuk çok masraflı derlerdi inanmazdım çalışıp kazanıp umarsızca harcama yaptığım 10 seneme bakıyorum ne özgürce yıllarmış.. ilk defa son bir aydr istemsizce kısıtlıyorum kendimi masrafım çok olcak bu çantayı da almayayım çocuğa şunu alırım, saç bakımı yaptırmayım onun yerine biriktir kızımın okul parası yaparım.. annelik beni bile tutumlu yaptı daha neler göreceğiz

Acaba cinsiyetle alakalı mi çünkü benimki de kiz size de çok çok masallah

Aynen öyle ben de komple oda takımı almadım en azından kızımın eşyaları vardı zaten. Ona ek aldım. Gerçekten de Allah yardımcımız olsun geçinmek çok zorlaştı artık
Bana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarak şimdi arayıp alacağım eşyaları başkasına verme dedim acil transfer aracı bulup almam lazım şansa bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…