• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım az kaldı kanda görene kadar ne olur yıpratma kendini, içini rahatlatmak istersen bu gün kan ver olmadı az olsada çıkar perşembe tekrar vermiş olursun
3.gün embriyosu olduğu için cnm Perşembe verip garanti olsun ona göre de bırakırım ilacı dedim 2 gün var zaten olsa zaten azda olsa çıkardı testte

Yani geçen sefer de hep yatmıştım 25 hafta ama çok hareketliydi yani dikisimi tekmeliyordu kimseyi inandiramiyordum sonra anladılar beni. Nasibi yokmuş bu hayatta. Şimdi yine yatıyoruz hiç kalkmadan 4 sene sonra tekrar cesaret edebildim denemeye bakalım🙏
İnşallah bebişinle güzel şeyler yaşamayı nasip etsin Allah sağ sağlim kucağına alıp 🤍🙏🏻 bize de etsin kızlar çok amin 🙏🏻🤍🤭

Ben kendimde ipin ucunu kaçırdım ya 🤣🤣 yazmadımda hiç bir yere
Eylül ekim arası
Hsg - 6.000
Memorial şişli 78.500 opu transfer sadece
İlaçlara sadece opu için 65.000
Transferin ilk hazırlık günü aldıklarım 5.000 tutmuştu çekiliş kazandım zannetim o fiyata alışık olmadığım için 😆 tabi sonra bittikçe ilaç aldım sürekli estrofem progestan fitil progestan dex 8 haftaya kadar
Sperm testi 2500
Genetik test kendime 25.000
Kürtaj + biyopsi 30.000
Trombofili paneli testi 27 bin
Pgt embriyo başı 350$
Dondurma 24.000
Ekstra bide ataşehir memorialda 2 kere hcg beta verdim 6000 sırf şişliye trafik çekmemek için😂😂
Yani o 8 haftalık süreçte ben ekstra acıbademde kadın doğuma gidiyordum oradakileri saymıyorum bile

Son düzenleme:
Canım 3.gün embriyosu olduğu için Perşembe verip garanti olsun ilacı bırakayım dedim
Kuzum o zaman olumsuz düşünme lütfen, bu testler gerçekten yanıltıcı olabiliyor. Bu testlerde negatif görüp sonrasında kanda pozitiflerle karşılaşıyoruz. Rabbim seni mucizesiyle sevindirsin inşaallah 🤲🏻

İnşallah bebişinle güzel şeyler yaşamayı nasip etsin Allah sağ sağlim kucağına alıp 🤍🙏🏻 bize de etsin kızlar çok amin 🙏🏻🤍🤭
Amin canım benim bu kadar sıkıntıyı yaşayınca zaten sadece kendine dua edemiyorsun🙏 maddi durumu olmayanlara da rabbim yardım etsin🤲 kimsenin kucağını boş bırakmasın ins.🙏

Opu 55 bin
60 ilaçlar (ben ekstra iğne kullandım Ohss olmayım diye yumurta söndürücü )
20 de dondurmaya verdim bugün indirimle 😂
Ama benim raporum vs hiç yok direkt cepten Herşey
Benim de raporum yok kuzum
Ben 3.500 TL ilk muayeneye ödedim (başka muayene ücreti ödemedim)
24 bin TL OPU için hastane
51 bin TL OPU için doktora
4.500 TL üç tane ek tüp için ücret
8 bin TL Transfer (ilk Transfer)
3.500 TL toplamda verdiğim E2 hormonu için kan ücreti
50 bin TL civarı toplam ilaç parası şimdilik

Toplamda şu an 150bin TL yi geçti yol masrafıyla birlikte

Sen biraz pazarlık yap bence transfer olurken çok inmiyorlar ama 3-5 de olsa iyidir. Sen benden cok vermissin transfere suratsız bir muhasebeci var ama mutlaka gidip konuş.
Ya ben o muhasebeciyle konuştum her şeyi burda yaptırdım dedim o kadarda hasta yolladım gerçekten bana transferde 52.000 dedi işte 10% indirim yaparız dedi bakalım, eşimde sağolsun ya diyor 🤣

A bide bende dondurmaya 24 bin ödedim ekstra 7 embriyo için 🥸

Amin canım benim bu kadar sıkıntıyı yaşayınca zaten sadece kendine dua edemiyorsun🙏 maddi durumu olmayanlara da rabbim yardım etsin🤲 kimsenin kucağını boş bırakmasın ins.🙏
İnşallahhhhh 🙏🏻 Kesinlikle bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez kuzum Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok büyük yıpratıcı etkisi var maddi manevi.. Allah yar ve yardımcımız olsun

Bende ilk muayene ücreti ödedim bak onu unutmuşum 😂. Bende kana ğcret almadılar ama almış gibi döşediler sağolsunlae dnakndjsjsbd

Ya ben o muhasebeciyle konuştum her şeyi burda yaptırdım dedim o kadarda hasta yolladım gerçekten bana transferde 52.000 dedi işte 10% indirim yaparız dedi bakalım, eşimde sağolsun ya diyor 🤣
Çok gıcık bir tip insanın indirim isteyesi de gelmiyor 😄 zaten o kadar yapıyor işte bende anestezili 48300 oluyorum

Back
X