Zaten mobilya canım bak incele iyice temizleyip sildir sirkeli sularla ne olur ne olmaz sonuçta başkasının evinden çıkıyor ama parasını da sor almıyorsa ne mutlu sana ama alıyorsa da baktın fiyatını yüksek söylüyor üzerine koyar sıfırını alırsın canım benim. Gerçekten de çok pahalı ben bu ay çok masrafa girdim ve düşün ki daha bebek için bir iğne bile almadım. Eşimde bende düşüklerden sonea çok korktuk hep 7. Aydan sonra yapacağız dedik. Ama şimdiden alıştık 5.aya girdik gittikçe daha çok bağ kurmaya başladık son 1 ayda çok olumlu bakıyoruz artık bütün karamsarlıkları geride bıraktık. 7.aydan sonra baya masrafa gireceğiz yine. Şu günleri sağlıkla atlatalım da başka bişey istemiyorum. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah canım benimBana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarakşimdi arayıp alacağım eşyaları başkasına verme dedim acil transfer aracı bulup almam lazım şansa bırakmak istemiyorum
Evet önemliymiş. Ben daha yeni sordum doktora. Kedi tırmalamıştı da beni.Benimde 3 Ekim canım 17. Haftama geliyor acaba tetanozda hafta önemlimi arkadaşa 20.hafta demiş ya sağlık ocağı merak ettim şimdi
Ne giyiyorsun peki ben giyecek hiçbir şey bulamıyorum bi pentiden bu hamile taytını aldım bütün kışı bunla geciricem muhtemelenYaa ama çok Tatlışşş benimde biraz çıktı seninki kadar var
Hic stres yapma ultrasonda gözüküyor zaten bi sıkıntı varsa 2li testte bisi görmeyince 3luyu yapmıyorlar genelde bazi doktorlar hatta hic bi tarama testi yapmıyor tamamen olasılık hesaplamak için ne zaman cikcak sonuc ?İkili test yaptırdım onda da yaş riskim çıkmıştı sadece.Şimdiye kadar ultrasonda bi sıkıntı çıkmamıştı
Bugün bende de ani baş dönmesi ve kusma oldu. Kendimi eve nasıl atacağımı şaşırdımKizlar gunaydinlar benim mide bulantilarima bi de bas donmesi eklendi arada da 1 gun kesintisiz süren bas agrisi benim gibi olan var mi acaba 14.haftadayim
Bas donmesi bende 2 3 gundur var alistim nerdeyse artik bu haftanın belirtileri de bunlarmis teker teker gelseler bariBugün bende de ani baş dönmesi ve kusma oldu. Kendimi eve nasıl atacağımı şaşırdım
Öyle bir hızla gelecek ki inanamayacaksınAminÇok teşekkür ederim canım, sağlıcakla doğacağı günde çabucak gelse keşke
Evet kuzum aslında kıpırdıyorlar ama biz hissedemiyoruzinsan da sabırsızlanıyor bazen hissedeyim diye Senin oğlan çok sabırsız çıkacak demedi deme Dün gece ilk kez bu kadar net hissettim hadi kızım bi hareket ette hissedelim dedim eşimle uzanıyorduk 5 10 dk sonra 3 defa pıt pıt pıt tekme attı sağda eşimin de eli karnımdaydı o da hissetti
Ay ben ne güzel şeyler okudum öyle sabah sabah nasıl pozitif başladım haftayaCanım arkadaşım benim Ben senin kızını da yerim ya bebek olmuş yeniden nasıl şirindir şimdi Mutlaka alışacak ama çocuk bi sarsıldı tabi çok haklı
Of tetanozun en kötü tarafı koldaki ağrı ve şişlik sırf o yüzden asla istemiyorumbenimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemiştiinşallah yine öyle olmaz
Evet işte o bebekKızlar merhaba bugün 15+5 te sanirim ilk defa bebegimi hissettim karnımın alt tarafında kalp atısı gibi bir his daha erken olabilir ilk hamileligim eminde olamadim ama çok degisik bir histi sürekli gaz sancisi yasayan bir insan olarak gaz sancisi gibi degildi ondan eminim gercekten icimde bir balık var gibi bir histi haftası daha ileride olan arkadaslar siz nasıl hissettiniz
Su azlığı için havuç suyu çok iyi canım. Taze sıkıp içebilirsin şifa olsunMerhabalar bebeğim bacaklarını kapattığı için hala cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra tekrar gideceğizbir de plesentanın suyunun az olduğunu ancak şu anlık bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama açıkçası biraz korktum
Ay cok gec gördüm bunu ama bagi neo alın inanilmaz indirim var ben 7550 ye aldim su an 6400 bir sey saydiginiz tüm ozellikler var hem hafif hem kaliteli hem cok kolay katlaniyor hem şık ebebek magzasında bir deneyin ben tatli ogluma bagi neo marin aldım renkleride çok güzel canlı bir an önce dogsun 6 aylik olsun kullaniyim istiyorumKızlar yardımmm bebek arabası önerisi istiyorumm.. İsteklerim şu şekilde
1.katlansın ve katlandığında az yer kaplasın
2. Taşıması sürümü kolay ve hafif olsun
3. Çift yönlü olsun
Bu hafta içinde alacağım artık şuanlık en büyük eksiğim o. Bir tanıdığım arabasını verdi ama anakucağı olmuyor ona, 2. Alacağım. Ne önerirsiniz? Fiyat aşırı pahalı olmasın maksimum 15 bin diye düşündüm. Bugün baktım e bebek te istediğim gibi çeşit yoktu.
Ister istemez canım sıkıldı hergünüm ağlayarak geçiyor.Geçen cuma işlem yapıldı 1haftaya ön sonuç çıkar dendi bekliyorumHic stres yapma ultrasonda gözüküyor zaten bi sıkıntı varsa 2li testte bisi görmeyince 3luyu yapmıyorlar genelde bazi doktorlar hatta hic bi tarama testi yapmıyor tamamen olasılık hesaplamak için ne zaman cikcak sonuc ?
Tüh yaa İstanbul un göbeğinde buluşamadık Bi türlü halledipteMerhaba herkese
Bugün herkes için güzel bir gün olmuştur umarımben yine bir günü perinatolojide geçirdim valla aşırı yoruldum ♀ Ama cok şükür bir sorunum Yok
Fh2512 maalesef güzel haberle gelemedim ya saliya almıyorlar 2 haftada bir çağırdıkları için yakın tarih oluyor gün değiştirmek çok zor dediler
Sorma ya bugün mahvetti beni sürekli hareket eden çocuk, doktorda hic hareket etmedi 3 kere girdim kalbini görebilmesi için dönmedi inatçıonun yüzünden 2 hafta sonra çağırdı yine ama ultrasonla durttukleri zaman hepsinin hareketini hissettim ayy çok heyecanlı sizler benden daha güzel hissedeceksiniz kızımdan biliyorum çok tatli bir his olacak ellerini ayaklarını hissettiğinizde özellikle
Canım benim Allah seni herşeyin en güzeli ile karşılaştırsın
Evet çocuk şoka uğradı biraz 3 kardeşi olacağı için bir de iki tanesi erkek olunca komple küstübabası erkek bebeği asla sevmeyecek biliyorum kızı gibi ama erkek oyuncaklarına meraklı bence ondan kaynaklanıyor yoksa alışveriş bile ben ona göstermeden yapıyorum beni kıskanacağı bir durum yok bir de babannesi sen çocuklarla yatarsın 1 sene dedi yanında ondan beri gece korkuyorum deyip yanıma geliyor etkileniyor cocuklar her seyden
Ahh canım benim üzülme inşallah güzel sonuçlar alıcaksın sıkma o güzel canınıIster istemez canım sıkıldı hergünüm ağlayarak geçiyor.Geçen cuma işlem yapıldı 1haftaya ön sonuç çıkar dendi bekliyorum
Bu sağlık ocağındakiler bişey bilmiyorlar o zamanEvet önemliymiş. Ben daha yeni sordum doktora. Kedi tırmalamıştı da beni.
Dedi ki 20. Haftadan sonra olunca bebeğe de geçiyormuş. Şimdi yaptırdığım sadece bana yararmış. 13. Haftamda sormuştum.
Arkadaşlara 20.hafta demişler. O haftalarda yapmıyorlarmışBeni 18. haftamda çağırdı. Bir süresi var herhalde.
Öyleymiş canım teşekkürler bilgi içinEvet önemliymiş. Ben daha yeni sordum doktora. Kedi tırmalamıştı da beni.
Dedi ki 20. Haftadan sonra olunca bebeğe de geçiyormuş. Şimdi yaptırdığım sadece bana yararmış. 13. Haftamda sormuştum.
Evet ya çok şükür canımKızlar gruplara bakıyorum şöyle bi Mayıs annelerine baktım hep yaşadığımız şeyleri yaşıyorlar biz ne güzel sağlıkla geçidik o günleri diyorum. Atlattık bu haftamıza kadar geldik çok şükür inşa duygulanıyor okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?