- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
İyi bari canım evet ben de 4 ekimde ilk tetanozu olacağım
benimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari canım evet ben de 4 ekimde ilk tetanozu olacağım
Kuzum doktor su gelmeye devam ederse kontrole gel dedi su o an ayaga kalkinca durdu. Renk cok cok cok acik sari renkti kokladik cis degil kagit havluyla sildik bildigin su gibiydi kagit havluya rengi gelmedi. Bakalim simdilik birsey yok ama bas agrim asla gecmedi. Galiba dayanamayip bu hafta gidicem kontrole dunku olaydan etkilendim herhalde kabus gordum tum gece allah hayira cikarir insallahAllah allah bu konuda hiç bi fikrim yok canım yorum yapamayacağım. Ne renkti peki? Farkında olmadan çişini yapmış olabilir misin? Malum mesaneye baskı fazla kusma esnasında iyice basınç oluyor sızıntı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Ama sen yine de yarın bi kontrole git istersen için rahat etsin, haber et bize de
Canim allah razi olsun internete bir girdim amniyo sivisi vs vs bircok kotu senaryo yazilmis o kadar panikledim ki hala bas agrim devam ediyorHergun kusuyorum canm ve her seferinde aynısı oluyor endişe etme zorlanınca oluyor ileri zamanda hapsururkende oluyor
Benimde 3 Ekim canım 17. Haftama geliyor acaba tetanozda hafta önemlimi arkadaşa 20.hafta demiş ya sağlık ocağı merak ettim şimdiİyi bari canım evet ben de 4 ekimde ilk tetanozu olacağım
canım benimde anadolu sigorta doğumu kapsayan sigortam var ama ayrıntılıyı kapsamıyormuş fiyat bilgisi almayı unuttum da yaklaşık ne kadar diye merak ettim teşekkürler.Canım ayrıntılı için benim doğum paketim var o yüzden 750 lira dediler ama orda mi yaptırırım başka yerde mi daha karar veremedim
Yaa bir prenses daha geliyor desene maşallah canım benimKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
![]()
Devamı gelmiyorsa sen içini ferah tut ama yine de kontrolüne git canım ekstrem bir durum sonuçta hem için rahatlasın iyice stres yapmışsın baş ağrın geçmez böyleKuzum doktor su gelmeye devam ederse kontrole gel dedi su o an ayaga kalkinca durdu. Renk cok cok cok acik sari renkti kokladik cis degil kagit havluyla sildik bildigin su gibiydi kagit havluya rengi gelmedi. Bakalim simdilik birsey yok ama bas agrim asla gecmedi. Galiba dayanamayip bu hafta gidicem kontrole dunku olaydan etkilendim herhalde kabus gordum tum gece allah hayira cikarir insallah
İnşallah teşekkür ederim.3lü test sonucum da trisomy 18 riskim yüksek çıktıİNSAALLAH guzel sonuclar alirsin sikinti neydi peki doktor amniyosentez onerdi
Geçmiş olsunKuzum doktor su gelmeye devam ederse kontrole gel dedi su o an ayaga kalkinca durdu. Renk cok cok cok acik sari renkti kokladik cis degil kagit havluyla sildik bildigin su gibiydi kagit havluya rengi gelmedi. Bakalim simdilik birsey yok ama bas agrim asla gecmedi. Galiba dayanamayip bu hafta gidicem kontrole dunku olaydan etkilendim herhalde kabus gordum tum gece allah hayira cikarir insallah
Evet ben 17.haftada gittim yapmadılar ileri tarihe randevu verdiler canımBenimde 3 Ekim canım 17. Haftama geliyor acaba tetanozda hafta önemlimi arkadaşa 20.hafta demiş ya sağlık ocağı merak ettim şimdi![]()
Beni 18. haftamda çağırdı. Bir süresi var herhalde.Benimde 3 Ekim canım 17. Haftama geliyor acaba tetanozda hafta önemlimi arkadaşa 20.hafta demiş ya sağlık ocağı merak ettim şimdi![]()
17+5 haftalık oluyorum o zaman. Madem öyle ne demeye kafasına göre gün veriyorlar acaba hey allahımEvet ben 17.haftada gittim yapmadılar ileri tarihe randevu verdiler canım
Anlamadım bakalım gidince öğrenicezBeni 18. haftamda çağırdı. Bir süresi var herhalde.
Ben de ilk kalp atışı gibi hissetmiştim. Dün ilk kez tekme gibi daha belirgin hissettim 3 kere arka arkaya vurduKızlar merhaba bugün 15+5 te sanirim ilk defa bebegimi hissettim karnımın alt tarafında kalp atısı gibi bir his daha erken olabilir ilk hamileligim eminde olamadim ama çok degisik bir histi sürekli gaz sancisi yasayan bir insan olarak gaz sancisi gibi degildi ondan eminim gercekten icimde bir balık var gibi bir histi haftası daha ileride olan arkadaslar siz nasıl hissettiniz
Yok canm endişelenme aynısını yaşadığım için biliyorum internet zaten en kötü senaryoyu yazıyorCanim allah razi olsun internete bir girdim amniyo sivisi vs vs bircok kotu senaryo yazilmis o kadar panikledim ki hala bas agrim devam ediyor
Evet kuzum gider gitmez yazicam buraya da insallah hersey yolundadir destegin icin allah razi olsun kuzumDevamı gelmiyorsa sen içini ferah tut ama yine de kontrolüne git canım ekstrem bir durum sonuçta hem için rahatlasın iyice stres yapmışsın baş ağrın geçmez böyle
Ayyy çok güzel bir hismis gerçekten 16 haftadir yaşadığım tüm zorluklar uçtu gitti ❤Ben de ilk kalp atışı gibi hissetmiştim. Dün ilk kez tekme gibi daha belirgin hissettim 3 kere arka arkaya vurdu![]()
ne demek canım, inşallah bir sorun çıkmayacakEvet kuzum gider gitmez yazicam buraya da insallah hersey yolundadir destegin icin allah razi olsun kuzum![]()