- 23 Haziran 2022
- 3.826
- 6.648
- 88
- 37
Zaten mobilya canım bak incele iyice temizleyip sildir sirkeli sularla ne olur ne olmaz sonuçta başkasının evinden çıkıyor ama parasını da sor almıyorsa ne mutlu sana ama alıyorsa da baktın fiyatını yüksek söylüyor üzerine koyar sıfırını alırsın canım benim. Gerçekten de çok pahalı ben bu ay çok masrafa girdim ve düşün ki daha bebek için bir iğne bile almadım. Eşimde bende düşüklerden sonea çok korktuk hep 7. Aydan sonra yapacağız dedik. Ama şimdiden alıştık 5.aya girdik gittikçe daha çok bağ kurmaya başladık son 1 ayda çok olumlu bakıyoruz artık bütün karamsarlıkları geride bıraktık. 7.aydan sonra baya masrafa gireceğiz yine. Şu günleri sağlıkla atlatalım da başka bişey istemiyorum. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah canım benimBana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarakşimdi arayıp alacağım eşyaları başkasına verme dedim acil transfer aracı bulup almam lazım şansa bırakmak istemiyorum
![]()