• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarak😓 şimdi arayıp alacağım eşyaları başkasına verme dedim acil transfer aracı bulup almam lazım şansa bırakmak istemiyorum 😅
Zaten mobilya canım bak incele iyice temizleyip sildir sirkeli sularla ne olur ne olmaz sonuçta başkasının evinden çıkıyor ama parasını da sor almıyorsa ne mutlu sana ama alıyorsa da baktın fiyatını yüksek söylüyor üzerine koyar sıfırını alırsın canım benim. Gerçekten de çok pahalı ben bu ay çok masrafa girdim ve düşün ki daha bebek için bir iğne bile almadım. Eşimde bende düşüklerden sonea çok korktuk hep 7. Aydan sonra yapacağız dedik. Ama şimdiden alıştık 5.aya girdik gittikçe daha çok bağ kurmaya başladık son 1 ayda çok olumlu bakıyoruz artık bütün karamsarlıkları geride bıraktık. 7.aydan sonra baya masrafa gireceğiz yine. Şu günleri sağlıkla atlatalım da başka bişey istemiyorum. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah canım benim 😘🤍🌸🫶

Benimde 3 Ekim canım 17. Haftama geliyor acaba tetanozda hafta önemlimi arkadaşa 20.hafta demiş ya sağlık ocağı merak ettim şimdi 🤔🤦‍♀️
Evet önemliymiş. Ben daha yeni sordum doktora. Kedi tırmalamıştı da beni. 😬
Dedi ki 20. Haftadan sonra olunca bebeğe de geçiyormuş. Şimdi yaptırdığım sadece bana yararmış. 13. Haftamda sormuştum.

Kızlar anne yanı beşikleri kaç yaşına kadar kullanılıyor hiç kullanmadım ben 18 kg 20 kg arası diyor ama yaşta önemli bence.

Merhabalar bebeğim bacaklarını kapattığı için hala cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 😊😁 bir de plesentanın suyunun az olduğunu ancak şu anlık bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama açıkçası biraz korktum 🙄

İkili test yaptırdım onda da yaş riskim çıkmıştı sadece.Şimdiye kadar ultrasonda bi sıkıntı çıkmamıştı
Hic stres yapma ultrasonda gözüküyor zaten bi sıkıntı varsa 2li testte bisi görmeyince 3luyu yapmıyorlar genelde bazi doktorlar hatta hic bi tarama testi yapmıyor tamamen olasılık hesaplamak için ne zaman cikcak sonuc ?

Kizlar gunaydinlar benim mide bulantilarima bi de bas donmesi eklendi arada da 1 gun kesintisiz süren bas agrisi benim gibi olan var mi acaba 14.haftadayim
Bugün bende de ani baş dönmesi ve kusma oldu. Kendimi eve nasıl atacağımı şaşırdım

Merhaba herkese 🌸🌸

Bugün herkes için güzel bir gün olmuştur umarım 🥰😊 ben yine bir günü perinatolojide geçirdim 😂😂 valla aşırı yoruldum 🤦‍♀ Ama cok şükür bir sorunum Yok 😊🌸

Fh2512 Fh2512 maalesef güzel haberle gelemedim ya saliya almıyorlar 😔 2 haftada bir çağırdıkları için yakın tarih oluyor gün değiştirmek çok zor dediler 🙄😑

Evet kuzum aslında kıpırdıyorlar ama biz hissedemiyoruz 😇 insan da sabırsızlanıyor bazen hissedeyim diye🙂 Senin oğlan çok sabırsız çıkacak demedi deme 🙊 Dün gece ilk kez bu kadar net hissettim hadi kızım bi hareket ette hissedelim dedim eşimle uzanıyorduk 5 10 dk sonra 3 defa pıt pıt pıt tekme attı sağda eşimin de eli karnımdaydı o da hissetti 🥰

Sorma ya bugün mahvetti beni sürekli hareket eden çocuk, doktorda hic hareket etmedi 3 kere girdim kalbini görebilmesi için dönmedi inatçı 🙄 onun yüzünden 2 hafta sonra çağırdı yine 🙄 ama ultrasonla durttukleri zaman hepsinin hareketini hissettim ayy çok heyecanlı 😊🌸 sizler benden daha güzel hissedeceksiniz kızımdan biliyorum çok tatli bir his olacak ellerini ayaklarını hissettiğinizde özellikle 😊😂🌸

Ay ben ne güzel şeyler okudum öyle sabah sabah nasıl pozitif başladım haftaya😇🌸Canım arkadaşım benim ❤️ Ben senin kızını da yerim ya bebek olmuş yeniden nasıl şirindir şimdi 😃 Mutlaka alışacak ama çocuk bi sarsıldı tabi çok haklı 🥰

Canım benim Allah seni herşeyin en güzeli ile karşılaştırsın 🥰🥰

Evet çocuk şoka uğradı biraz 3 kardeşi olacağı için bir de iki tanesi erkek olunca komple küstü 🙄 babası erkek bebeği asla sevmeyecek biliyorum kızı gibi ama erkek oyuncaklarına meraklı bence ondan kaynaklanıyor yoksa alışveriş bile ben ona göstermeden yapıyorum beni kıskanacağı bir durum yok bir de babannesi sen çocuklarla yatarsın 1 sene dedi yanında 🙄 ondan beri gece korkuyorum deyip yanıma geliyor 🙄 etkileniyor cocuklar her seyden 🙈

benimde 27 ekimde tetanoz. ilk kızımda çok şişmişti günlerce geçmemişti :( inşallah yine öyle olmaz
Of tetanozun en kötü tarafı koldaki ağrı ve şişlik sırf o yüzden asla istemiyorum
Kızlar merhaba bugün 15+5 te sanirim ilk defa bebegimi hissettim karnımın alt tarafında kalp atısı gibi bir his daha erken olabilir ilk hamileligim eminde olamadim ama çok degisik bir histi sürekli gaz sancisi yasayan bir insan olarak gaz sancisi gibi degildi ondan eminim gercekten icimde bir balık var gibi bir histi haftası daha ileride olan arkadaslar siz nasıl hissettiniz
Evet işte o bebek 🤗🧿
Merhabalar bebeğim bacaklarını kapattığı için hala cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 😊😁 bir de plesentanın suyunun az olduğunu ancak şu anlık bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama açıkçası biraz korktum 🙄
Su azlığı için havuç suyu çok iyi canım. Taze sıkıp içebilirsin şifa olsun

Kızlar yardımmm bebek arabası önerisi istiyorumm.. İsteklerim şu şekilde
1.katlansın ve katlandığında az yer kaplasın
2. Taşıması sürümü kolay ve hafif olsun
3. Çift yönlü olsun
Bu hafta içinde alacağım artık şuanlık en büyük eksiğim o. Bir tanıdığım arabasını verdi ama anakucağı olmuyor ona, 2. Alacağım. Ne önerirsiniz? Fiyat aşırı pahalı olmasın maksimum 15 bin diye düşündüm. Bugün baktım e bebek te istediğim gibi çeşit yoktu.
Ay cok gec gördüm bunu ama bagi neo alın inanilmaz indirim var ben 7550 ye aldim su an 6400 bir sey saydiginiz tüm ozellikler var hem hafif hem kaliteli hem cok kolay katlaniyor hem şık ebebek magzasında bir deneyin ben tatli ogluma bagi neo marin aldım renkleride çok güzel canlı bir an önce dogsun 6 aylik olsun kullaniyim istiyorum

Hic stres yapma ultrasonda gözüküyor zaten bi sıkıntı varsa 2li testte bisi görmeyince 3luyu yapmıyorlar genelde bazi doktorlar hatta hic bi tarama testi yapmıyor tamamen olasılık hesaplamak için ne zaman cikcak sonuc ?
Ister istemez canım sıkıldı hergünüm ağlayarak geçiyor.Geçen cuma işlem yapıldı 1haftaya ön sonuç çıkar dendi bekliyorum

Merhaba herkese 🌸🌸

Bugün herkes için güzel bir gün olmuştur umarım 🥰😊 ben yine bir günü perinatolojide geçirdim 😂😂 valla aşırı yoruldum 🤦‍♀ Ama cok şükür bir sorunum Yok 😊🌸

Fh2512 Fh2512 maalesef güzel haberle gelemedim ya saliya almıyorlar 😔 2 haftada bir çağırdıkları için yakın tarih oluyor gün değiştirmek çok zor dediler 🙄😑

Sorma ya bugün mahvetti beni sürekli hareket eden çocuk, doktorda hic hareket etmedi 3 kere girdim kalbini görebilmesi için dönmedi inatçı 🙄 onun yüzünden 2 hafta sonra çağırdı yine 🙄 ama ultrasonla durttukleri zaman hepsinin hareketini hissettim ayy çok heyecanlı 😊🌸 sizler benden daha güzel hissedeceksiniz kızımdan biliyorum çok tatli bir his olacak ellerini ayaklarını hissettiğinizde özellikle 😊😂🌸

Canım benim Allah seni herşeyin en güzeli ile karşılaştırsın 🥰🥰

Evet çocuk şoka uğradı biraz 3 kardeşi olacağı için bir de iki tanesi erkek olunca komple küstü 🙄 babası erkek bebeği asla sevmeyecek biliyorum kızı gibi ama erkek oyuncaklarına meraklı bence ondan kaynaklanıyor yoksa alışveriş bile ben ona göstermeden yapıyorum beni kıskanacağı bir durum yok bir de babannesi sen çocuklarla yatarsın 1 sene dedi yanında 🙄 ondan beri gece korkuyorum deyip yanıma geliyor 🙄 etkileniyor cocuklar her seyden 🙈
Tüh yaa İstanbul un göbeğinde buluşamadık Bi türlü halledipte 🤦‍♀️😔 sağlık olsun canım ya. Tahlil falan vermiyorlar mı belki öyle seker salıya falan 😂😂

Evet önemliymiş. Ben daha yeni sordum doktora. Kedi tırmalamıştı da beni. 😬
Dedi ki 20. Haftadan sonra olunca bebeğe de geçiyormuş. Şimdi yaptırdığım sadece bana yararmış. 13. Haftamda sormuştum.
Bu sağlık ocağındakiler bişey bilmiyorlar o zaman 🤦‍♀️ neye çağırdı bu kadın beni 17.haftamda o zaman tetanoza gel diye 🤦‍♀️😔

Kızlar gruplara bakıyorum şöyle bi Mayıs annelerine baktım hep yaşadığımız şeyleri yaşıyorlar biz ne güzel sağlıkla geçidik o günleri diyorum. Atlattık bu haftamıza kadar geldik çok şükür inşa duygulanıyor okuyunca
Evet ya çok şükür canım 🤲🏻 bende bazen bakıyorum canım gruplara 😌

Back
X