2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim canım yatıyorum kalkıyorum hep aklımda inşallah hayırlı sonuçlanır.

Beni de çağırmadılar canım ben kendim gittim gebe izlemi için. 2. gidişimdi bu ebe tahlil almayı unutmuş sonradan arayıp çağırdılar tahlil vermem için
Canım gittim yarın erken gel kan alalım 20 haftada tetenoz vurulucaksın dedi tansiyon da iyi çıktı

Sen söyleyince kaşıntı tuttu yaa Eve gidince hemen başlayacağım.
mayaaaa O gün bir baktım benim de göbek deliğimin üstünde 2 minik çatlak Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım hemen.
canım ben de bana mail gelmedi sanmıştım ama gereksiz kutusuna düşmüştü.
Canım ben firmayı da aradım, hastane anlaşmamız olduğu için size göndermiyoruz dedi. Sonra doktordan istedim o gönderdi. Tek sayfa bir şey gerçi, herkesin öyle mi bilmiyorum ama.. Neyse artık temizmiş ya Gerisini boşverdim.
Geçmiş olsun canım bende bulantı yok ama baş ağrısı fena tüm gün sürüyor arada hafifliyor ama genelde var
Bende migren olduğu için baş ağrım çok oluyor.. Geçen hamileliğimde de olmuştu ama normalde 3-3,5 ayda geçiyor. Bir gün aşırı şiddetli olarak en az 3 gün sürüyor. Bu aralar geçecek diye umuyorum. Güzel düşünün siz de Parol içiyorum, mentollü taş var ondan sürüyorum ağrıyan yere bol bol.. Yakıyor baya ama biraz olsun iyi geliyor. Üzerine soğuk kompres yapıyorum buz kalıbı vs ile. Tabi ki mutlaka yatmak iyi oluyor. Bir bezle sıkmak da bir nebze iyi olur. Karanlık iyi gelir. Ah ben neler çektim o migrenden de.. Sabredeceğiz mecbur.. Az kaldı az kaldı.. Bitti geçti diyorum sürekli.. Allah'ın izniyle kesilecek gidecek Migreniniz yoksa zaten bir daha olmaz. Benim gibi varsa, doğumdan sonra ilk adetinizle geri dönüyor.. ama kötü şeyler düşünmek istemiyorum..

Çok geçmiş olsun canım Her şey tertemiz çıkacak bence Mutlu haberler alacaksın inşallah

Çok geçmiş olsun canım Her şey tertemiz çıkacak bence Mutlu haberler alacaksın inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah.Öyle olması ümit ediyorum ben de.başından beri çok zor geçiyor hamileliğim hala kusuyorum ama bunlara bile şükredesi geliyor insanın yeter ki sağlıkla ilerlesin.Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de bebeklerimizi.

İNSAALLAH guzel sonuclar alirsin sikinti neydi peki doktor amniyosentez onerdi

Selam kızlar Herkes iyidir inşallah.. Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun

Bugün 14+1 olarak 15. haftama girmiş bulunuyorum ben de şükür
Çarşamba günü doktor kontrolüm var 3 hafta geçmiş oluyor. Yavruşu çok merak ediyorum, inşallah iyidir ve umuyorum cinsiyeti artık öğreniriz Muhtemelen yalnız gideceğim kontrole. Cinsiyeti öğrenirsem de bir tek benim haberim olacak. Ben de evdekilere cinsiyet partisi mi versem Bu işte bir terslik var ama, hoş olabilir Gerçi eşim şehir dışında olabilir. Dönüşünü beklemek de çok zor gelir yani :) Neyse aman bir öğreneyim de :)

Şükür canım şükür Risk yüzdesi de çok değilmiş aslında.. Allah'ın izniyle güzel sonuçlar gelecek inşallah
Amin canım...

Yok canım migrenim sanada geçmiş olsun çok. Geçen bir bezle sıktım başımı iyi geldi. Doktorda 4. Ay bitince azalır dedi. Çok şükür başka şikayetm yok, magnezyum verdi birde bakalım işe yarıyacak mı.. çok sağol tavsiyen için

Şimdi gördüm canım.. Geçmiş olsun eşine de sana da.. Sana da ayrıca kolaylıklar dilerim İnşallah kolayca geçirirsiniz süreci..

Çok sevindim canıımm Sağlıkla gelsin inşallah minik kızınııızz
Ben de çarşamba gideceğim. İnşallah güzel haberlerle gelirim ben de :)

Maşallah sağlıkla gelsin miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…