• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yani ürünün kalitesine göre değişkenlik göstermekle birlikte benim tercihim montessori olması ve sağlık açısından zararsız olması yani doğal ağaç olmasi( masif agac) şu görseli bırakıyorum...
Fiyat karyola dolap ve şifonyer fiyatı sadece. Yatak vs dahil değil 🤧🤧🤧🤧
Aynen öyle ben de komple oda takımı almadım en azından kızımın eşyaları vardı zaten. Ona ek aldım. Gerçekten de Allah yardımcımız olsun geçinmek çok zorlaştı artık

Valla bilmiyorum ön belirti veriyor mu🤔 artık herşeyin ayrıntısına girersek paranoyak olur çıkarız heralde🤪 biraz akışına bırakmak lazım iyi düşünelim iyi olsun👍
Veriyor bence canim. masal3487 masal3487 mesajında yazmıştı az once değerler bebekte veya annede olabilecek problemin sinyalini verebiliyromus. Sonra aklıma geldi bende 4 lu testte doktor bir değerini pek beğenmedim ek tahlil isteyeceğim bir bakalım demisti. Gebelik şekerin olduğu için normal kabul edebiliriz demisti ...

Ahahah deidm sana arada yokluyorlar zaten günde 20 saat uyuyorlarmış. Bşz hareket halindeyken de hissedemiyoruz o yüzden denk gelmiyordur. Maşallah 🧿 bırakıyorum o zaman ona 😍
Evet ve aslında bu bebeklerin tekmeleri de bilinçli değilmiş ram uykusunda oluyormuş bebekler doğana kadar, bilinçsizce yaptıkları hareketleri hissediyormuşuz aslında 🙂

Ayy evet evet ×4 oluyor şansımız yüksek 😄😂 hadi bakalım sağlıklı hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim 😊🌸

Yarın güzel haberlerle geleceğim inşallah 🤲🥰

Merhaba. Kırıldı dediğiniz bebek arabalarının markalarını yazar mısınız lütfen?🙏🏻

Ben de araştırıyorum da. Hala karar veremedim. Çok pahalı bir şey de almak istemiyorum. En azından dandik markaları elemek istiyorum. Şimdi pahalı almayayım diye gidip kırılacak bir şeye yönelmeyeyim. 😕 o sebeple sordum

Merhaba 🌸🌸

İlk arabami tam hatırlayamıyorum dışarı lohusa depresyonu olmuştum hamileyken de almadık saçma bir şekilde eşim de gitmiş bize yakın bir bebek mağazasından almış bebeto gibi bir markaydı ama 🤦‍♀️ puset üstüne takılıyordu aparatla önce o aparat kırıldı sonra kızımı normal oturtmaya başladık bu sefer de fren yeri kırıldı benim kızım yaramaz ikinci arabayı yaramazlikla kırdı ama ilk arabada çocuk daha bebekti 🤦‍♀️ kızım 1 yaşına geldiğinde e bebekten baby plus baston araba aldım 4 yaşına kadar tepesinden inmedi neler yaptı ona o da kırıldı sonunda onu en azından kullandık bu sebeple kötü yorum yapmak istemem 👍😂 ama ilk araba 🤦‍♀️ bebeto olması mümkün markasının ben gitsem zaten almazdık araba da çok güzel değildi 🤦‍♀️ milletin marka araba aldığı fiyatı vermiş bir de ona ama gözüm görmemişti çok depresif geçirdim çünkü o süreci 😶 ondan herkese bende tavsiye ediyorum her şeyi almak lazım çocuklar doğmadan umarım verdiğim bilgiler işinize yarar 👍

Kavuşursunuz canım çok gençsin gücün enerjin hepsine yeter☺️Zaten 3-4 sene sonra bakımları kolaylaşır birbirlerini oyalarlar. Minik bir de ablaları olacak. Hele ki 35inden sonra kimse tutamaz seni bak gör 🤣Güzel duası olan herkese Allah kat kat güzelini versin canım benim. Çok dedim ama yine diyeceğim iyi ki varsınız 🥰❤️

Şaka bir yana inşallah süreci bir şekilde yönetebilirim biraz kızımdan dolayı üzülüyorum bu ara sürekli bebek olup emekliyor 😔😶 çok kıskanıyor ama kıskanması için sebep yok biz onu aşırı seviyoruz zaten bebekler hakkında da konuşmuyoruz sürekli ama neden böyle yapıyor anlayamıyorum 😑 neyse geçecek bugünler de 👍🌸

Kuzucum senin kalbin çok güzel bu sebeple grubumuzun tüm kayıplarına üzüldüm elbetteki hepiniz için de dua ettim içten buna emin olabilirsin ama ben açıkçası sana çok ayrı yer verdim 🌸 sen ara ara aklıma geliyorsun her seferinde tekrar tekrar dua ediyorum 🤲🤲🥰🥰 sen de iyi ki varsin iyi ki tanidik seni 🌸🌸

Bende pazartesi günü 19.haftaya giriyorum şaka bşr yana yolun yarısına geldik gerçekten çok tuhaf yeni yeni şişmeye başlıyoruz hepimiz artık. Bu saatten sonra hızlıca büyüyecek. Bol şeyler giyip saklayabiliyordum ama şimdş imkansızlaşıyor. Sağlıkla gelsinler. İlk müjdeyi senden bekliyoruz canım :))

Ben şişeli çok oldu tabi 😂😂 doktora isyan ettim en son 4 kilo aldım karnım 14 kiloluk büyüdü neden böyle oldu diye triplere girdim 😂😂 doktorum 30-34 hafta arası olur doğum dedi devlete kalsa 26da bile doğabilir 🤦‍♀️🙈😂😂😂 bence de ilk müjde benden gelir 😂😂

Evet ve aslında bu bebeklerin tekmeleri de bilinçli değilmiş ram uykusunda oluyormuş bebekler doğana kadar, bilinçsizce yaptıkları hareketleri hissediyormuşuz aslında 🙂
Doktor usg lopuyla dürtüyor ya sıçrasın diye uyuduğunda:) vallahi ben akşamları hissediyorum bazen ayaktaylen hiç hissetmiyorum uzanırken de nadir hissediyorum. Doktorum 10 gün sonra daha net hissedersin hergün hissedersin artık dedi. İnşalllay öyle olur zaten o zaman da 20.haftama girmiş olacağım Allah’ın izniyle canım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍

Yarın güzel haberlerle geleceğim inşallah 🤲🥰

Merhaba 🌸🌸

İlk arabami tam hatırlayamıyorum dışarı lohusa depresyonu olmuştum hamileyken de almadık saçma bir şekilde eşim de gitmiş bize yakın bir bebek mağazasından almış bebeto gibi bir markaydı ama 🤦‍♀️ puset üstüne takılıyordu aparatla önce o aparat kırıldı sonra kızımı normal oturtmaya başladık bu sefer de fren yeri kırıldı benim kızım yaramaz ikinci arabayı yaramazlikla kırdı ama ilk arabada çocuk daha bebekti 🤦‍♀️ kızım 1 yaşına geldiğinde e bebekten baby plus baston araba aldım 4 yaşına kadar tepesinden inmedi neler yaptı ona o da kırıldı sonunda onu en azından kullandık bu sebeple kötü yorum yapmak istemem 👍😂 ama ilk araba 🤦‍♀️ bebeto olması mümkün markasının ben gitsem zaten almazdık araba da çok güzel değildi 🤦‍♀️ milletin marka araba aldığı fiyatı vermiş bir de ona ama gözüm görmemişti çok depresif geçirdim çünkü o süreci 😶 ondan herkese bende tavsiye ediyorum her şeyi almak lazım çocuklar doğmadan umarım verdiğim bilgiler işinize yarar 👍

Şaka bir yana inşallah süreci bir şekilde yönetebilirim biraz kızımdan dolayı üzülüyorum bu ara sürekli bebek olup emekliyor 😔😶 çok kıskanıyor ama kıskanması için sebep yok biz onu aşırı seviyoruz zaten bebekler hakkında da konuşmuyoruz sürekli ama neden böyle yapıyor anlayamıyorum 😑 neyse geçecek bugünler de 👍🌸

Kuzucum senin kalbin çok güzel bu sebeple grubumuzun tüm kayıplarına üzüldüm elbetteki hepiniz için de dua ettim içten buna emin olabilirsin ama ben açıkçası sana çok ayrı yer verdim 🌸 sen ara ara aklıma geliyorsun her seferinde tekrar tekrar dua ediyorum 🤲🤲🥰🥰 sen de iyi ki varsin iyi ki tanidik seni 🌸🌸

Ben şişeli çok oldu tabi 😂😂 doktora isyan ettim en son 4 kilo aldım karnım 14 kiloluk büyüdü neden böyle oldu diye triplere girdim 😂😂 doktorum 30-34 hafta arası olur doğum dedi devlete kalsa 26da bile doğabilir 🤦‍♀️🙈😂😂😂 bence de ilk müjde benden gelir 😂😂
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler canım benim 🧿🧿🌸

Doktor usg lopuyla dürtüyor ya sıçrasın diye uyuduğunda:) vallahi ben akşamları hissediyorum bazen ayaktaylen hiç hissetmiyorum uzanırken de nadir hissediyorum. Doktorum 10 gün sonra daha net hissedersin hergün hissedersin artık dedi. İnşalllay öyle olur zaten o zaman da 20.haftama girmiş olacağım Allah’ın izniyle canım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍
Evet evet yatınca hissediliyor şuan ayakta ben de hiç hissetmedim daha 😅 dr ilk öyle dürttüğünde eşim hocam napıyosunuz demişti ödü koptu 😂 ben de evde yapıyorum elimle bazen kızıyor bırak çocuğu rahat diye 😅 20 lere girince daha net hissedicez aynen inşallah 🙏😇❣️

Hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler canım benim 🧿🧿🌸

Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🤲🌸🌸

Evet evet yatınca hissediliyor şuan ayakta ben de hiç hissetmedim daha 😅 dr ilk öyle dürttüğünde eşim hocam napıyosunuz demişti ödü koptu 😂 ben de evde yapıyorum elimle bazen kızıyor bırak çocuğu rahat diye 😅 20 lere girince daha net hissedicez aynen inşallah 🙏😇❣️

Benim üçüz olduğu halde ben bile çok arada hissediyorum ortadakini hiç hissetmedim en alttaki oğlan sabahın köründe vuruyor sadece o en net yukarıdaki kız da arada hareketleniyor ama aradakinden her seferinde korkuyla gidiyorum doktora 🙄 çünkü hiç hareket yok gibi geliyor ondan ama ben kızımda 19. Haftada ilk kez hissetmiştim ondan çok takmamak gerek 20lerde hisseden de çok tanıdığım olmuştu cogu gitti azi kaldi yakinda hissedecegiz 🌸🌸

Leedong Leedong ve sana geçmiş olsun bu arada eşlerinize acil şifalar dilerim çok zor kırık ya benim de ayağım kırılmıştı bekarken ama bir iş görüşmem yandı o zaman çok üzülmüştüm 😔 zaten 1 ay tamamen yattim sonra yavaştan ayaklandim bende 👍👍 ama süreç biraz yıpratıcı inşallah kısa sürede atlatırsınız 🌸

Benim üçüz olduğu halde ben bile çok arada hissediyorum ortadakini hiç hissetmedim en alttaki oğlan sabahın köründe vuruyor sadece o en net yukarıdaki kız da arada hareketleniyor ama aradakinden her seferinde korkuyla gidiyorum doktora 🙄 çünkü hiç hareket yok gibi geliyor ondan ama ben kızımda 19. Haftada ilk kez hissetmiştim ondan çok takmamak gerek 20lerde hisseden de çok tanıdığım olmuştu cogu gitti azi kaldi yakinda hissedecegiz 🌸🌸
Evet kuzum aslında kıpırdıyorlar ama biz hissedemiyoruz 😇 insan da sabırsızlanıyor bazen hissedeyim diye🙂 Senin oğlan çok sabırsız çıkacak demedi deme 🙊 Dün gece ilk kez bu kadar net hissettim hadi kızım bi hareket ette hissedelim dedim eşimle uzanıyorduk 5 10 dk sonra 3 defa pıt pıt pıt tekme attı sağda eşimin de eli karnımdaydı o da hissetti 🥰

Ay ben ne güzel şeyler okudum öyle sabah sabah nasıl pozitif başladım haftaya😇🌸Canım arkadaşım benim ❤️ Ben senin kızını da yerim ya bebek olmuş yeniden nasıl şirindir şimdi 😃 Mutlaka alışacak ama çocuk bi sarsıldı tabi çok haklı 🥰

Kızlar yardımmm bebek arabası önerisi istiyorumm.. İsteklerim şu şekilde
1.katlansın ve katlandığında az yer kaplasın
2. Taşıması sürümü kolay ve hafif olsun
3. Çift yönlü olsun
Bu hafta içinde alacağım artık şuanlık en büyük eksiğim o. Bir tanıdığım arabasını verdi ama anakucağı olmuyor ona, 2. Alacağım. Ne önerirsiniz? Fiyat aşırı pahalı olmasın maksimum 15 bin diye düşündüm. Bugün baktım e bebek te istediğim gibi çeşit yoktu.
https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...bek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ ben bunu aldım denedim gayet iyi az yer kaplıyor kolay kapanıyor ve hafif istediğiniz özelliklere sahip bakabilirsiniz

ben demir kullanıyorum ama hiç memnun değilim kilo aldırdığını hissediyorum ki aynı şekilde besleniyorum ekstra bi tüketim söz konusu değil ben de salı günü hemogram vericem iyi çıkarsa bi süre bırakmak istiyorum doktora sorup boş kilo almak istemiyorum :işsiz:
ben hamileleik öncesi 3 ay kullandım değerlerim şu anda iyi ama demire başladık yeniden çünkü bebek büyüdükçe depoların o kadar hızlı boşalıyor ki riske atmak istemiyorlar eğer demir ilacı çok rahatsız ettiyse değiştirebilirsin ben gyno ferro sanalla başladım midede şişlik gaz kabızlık derken içemedim şu anda feramat kullanıyorum bana iyi geldi tabiki karar senin canım ama ilaç yerine pekmeze dayanırsan oda felaket iştah açıyor :olamaz: :kk77:
Çok zor olmadı,korktuğum kadar değilmiş.İyiyim ama iğnenin girdiği yerde oturup kalkarken ve yürürken hafif ağrım oluyor.Bide antibiyotik iğne yaptılar kalçadan orası ağrıyor hala.baya yakmıştı yaparken de.
tekrardan çok geçmiş olsun canım inanıyorum ki sonuçlarında çok güzel gelecek Rabbimin izniyle içini ferah tut:dua:
tesekkür ederim canım ama o dediğin bölüme direk randevu alamıyorum sanırım mhrseden denedımde olmadı
canım ben şehir hast. gittim normal gebe polikliniğine onlara durumu anlatınca perinotolojiye onlar yönlendirdi aynı gün perinatolog muayenesi de oldum ben Ankaradayım ama sistem aynıdır bence.
Kizlar daha grafik cikmamis ama kan sonucu böyle sanirim baya yüksek degerlerim simdiden korkmaya başladım anlayan var miEki Görüntüle 3134612
Eki Görüntüle 3134612
stres yapma canım değerler normal olarak yazıyor herkesinde dediği gibi tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. Ultrason ölçümleri ile kıyaslanarak grafik oluşturuluyor ayrıca herkeste bu değerler farklı çıkıyor stres yapıp bebeğini de kendini de yıpratma canım inşallah güzel haberler alacaksın :dua:

Merhabalar 15 haziran son adet tarihin dün gittiğim ultrasonda 16 haftalık gözüküyor bebegımın cinsiyeti erkek , ama cok stresli ve zor hamilelik geciriyorum bir onceki gebeliğimde 1 kaybım var 8 haftalıkken kalbi durmustu kurtaj ile sonlanmıstı .cok kolay ilk aydan hamilelik elde edebılıyorum cok sukur. Suan günde bi kez oksapar 4000 , gunde 2 progestan haftada bir pruluton iğne oluyorum . 6. Hafta ve 12.haftada cinsel ilişki sabahı kahverengi lekelenmelerim olmustu sonra cinsel ilişki yasaklandı eşimde yurtdısında suan zaten , 14. Haftamda mini fırını kaldırmıştım 4 saat sonra yogun kanama basladı ağrısız kırmızı sekılde ilk defa hastaneye yattım 2 gun coraspin içiyordum oksaparın yanına kestim doktorda kes dedi, kanama basladıgımda bebege bakıldı ultrasonda hiçbir sorun görülmedi yerlesimi plasentası her seyi guzel görünuyor denildi rahimde küçük kucuk kanama alanları var dediler suan istirahat edıyorum hiç gelmıyor akıntı sarıya kanamanın 3. Gunu döndü . Dun doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanın var riskli görünmuyor kahverengi akıntıyla dısarı akabılır veya rahim emebilir dedi ama dikkatlı ıstırahat ederek gecirmelisin gebeliğini dedi, bu arada kalp seklınde rahmım oldugunu dusunuyor doktor ,bundan dolayı kanama yasadıgımı dusunuyor fakat dusuk sonrası rahim filmi cektirmiştim sorun yok denilmişti ama rahim filmimi gösterdiğimde yanlıs guzel cekılmemiş filim ultrasonda bariz değil ama az bir basıklık görüyorum kalp seklınde demişti , kanamalarımı ona bağlıyor, rahim agzı uzunlugum 36 mm di dün normal oldugunu soyledi ,ama cok korkuyorum bir sorun olacagından 😞😞😞
canım kendine sürekli stres yapma benim bu 4. hamileliğim 1. düşük 2. 4 yaşında bir kızım var 3. düşük şimdi 4. ye hamileyim sen tabiki dikkatli davranacaksın ama sağlıksız bir gebelik sürekli yatıp hareket de etmesen durmuyor malesef benim 3. gebeliğim gibi bu hamileliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım kırmızı değildi ama kanama alanlarım oluştu dinlendim şimdi de dikkatli davranıyorum iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sebebiyle ve progestan kullanıyorum. Dua et ve kendini çok yormamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah :dua:
Merhaba aranıza yeni katıldım ben su allta cıkam hamilelik takibi nerden olusturuluyor bulamadım 16.haftama girmek üzereyim ve henüz cinsiyet öğrenmedim bi kızım var 4 bucuk yasında .Rabbim hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip ettirsin
hoş geldin canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :dua: başkasının hamilelik günlüğünün altında pembe bir yer var oraya tıklayarak yapabilirsin yada kendi sayfanda hesap detayları altında bebeğinin tahmini doğum tarihi var onu girerek de yapabilirsin :emir_bebek:
Canım ben Keçiören Medical Park Doc. Dr Yetkin Karasu ya gidiyorum sen de Ankaradamisin
canım ayrıntılı ultrason için fiyat aldın mı?
Evet devlette yaptiran arkadaslar, e nabizda rapor da oluyor mu? Benimki 10 gun falan oldu ama rapor hala yok ...sadece iki tahlil sonucu var...

Ben de sizin gibi acaba doktordan mi alicaz demeye basladim🤷
canım devlette de özelde de yaptırdım devlette 2 haftada özelde 10 günde çıktı sonucum e nabızda sadece kan sonuçları yazar doktorda oluyor rapor devlette gidince çıktı verdiler özeldeki doktorum çıktı vermedi direk sonuçları okudu bna.
Kizlar ameliyat oldum bebegimin kalbi durmustu ..beni cikarabilirsiniz...Allah hepinize sag salim dogumlar nasip etsin..
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana :dua:

ben hamileleik öncesi 3 ay kullandım değerlerim şu anda iyi ama demire başladık yeniden çünkü bebek büyüdükçe depoların o kadar hızlı boşalıyor ki riske atmak istemiyorlar eğer demir ilacı çok rahatsız ettiyse değiştirebilirsin ben gyno ferro sanalla başladım midede şişlik gaz kabızlık derken içemedim şu anda feramat kullanıyorum bana iyi geldi tabiki karar senin canım ama ilaç yerine pekmeze dayanırsan oda felaket iştah açıyor :olamaz: :kk77:

tekrardan çok geçmiş olsun canım inanıyorum ki sonuçlarında çok güzel gelecek Rabbimin izniyle içini ferah tut:dua:

canım ben şehir hast. gittim normal gebe polikliniğine onlara durumu anlatınca perinotolojiye onlar yönlendirdi aynı gün perinatolog muayenesi de oldum ben Ankaradayım ama sistem aynıdır bence.

stres yapma canım değerler normal olarak yazıyor herkesinde dediği gibi tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. Ultrason ölçümleri ile kıyaslanarak grafik oluşturuluyor ayrıca herkeste bu değerler farklı çıkıyor stres yapıp bebeğini de kendini de yıpratma canım inşallah güzel haberler alacaksın :dua:
İNSAALLAH canim ya ALLAH razı olsun güzel temennilerin gerçekleşir İNSAALLAH bakalim carsamba günü gitcem doktora sonuc icin

Günaydın kızlar 🌸 Sağlık ocağından geldim ebe kan ve idrar istemişti onu verdim. İdrar yolu enfeksiyonum çıkacak diye düşünüyorum sürekli sarı akıntım var. Ama sürekli yani. Yanma, kaşıntı vs yok aslında ama akıntı kafamı karıştırıyor. Sonuçlar ne zaman çıkar acaba ilk defa sağlık ocağına test verdim

Günaydın kızlar 🌸 Sağlık ocağından geldim ebe kan ve idrar istemişti onu verdim. İdrar yolu enfeksiyonum çıkacak diye düşünüyorum sürekli sarı akıntım var. Ama sürekli yani. Yanma, kaşıntı vs yok aslında ama akıntı kafamı karıştırıyor. Sonuçlar ne zaman çıkar acaba ilk defa sağlık ocağına test verdim
Ogleden sonra cikar benin de yeşile donuk sari oluyordu idrarım da hafif koku oluyordu ama bol bol su ve limonlu su gecti antibiyotik kullanmamistim cok hafif vardi zaten o da normal demisti doktor

Back
X