canım kendine sürekli stres yapma benim bu 4. hamileliğim 1. düşük 2. 4 yaşında bir kızım var 3. düşük şimdi 4. ye hamileyim sen tabiki dikkatli davranacaksın ama sağlıksız bir gebelik sürekli yatıp hareket de etmesen durmuyor malesef benim 3. gebeliğim gibi bu hamileliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım kırmızı değildi ama kanama alanlarım oluştu dinlendim şimdi de dikkatli davranıyorum iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sebebiyle ve progestan kullanıyorum. Dua et ve kendini çok yormamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah
hoş geldin canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

başkasının hamilelik günlüğünün altında pembe bir yer var oraya tıklayarak yapabilirsin yada kendi sayfanda hesap detayları altında bebeğinin tahmini doğum tarihi var onu girerek de yapabilirsin
canım ayrıntılı ultrason için fiyat aldın mı?
canım devlette de özelde de yaptırdım devlette 2 haftada özelde 10 günde çıktı sonucum e nabızda sadece kan sonuçları yazar doktorda oluyor rapor devlette gidince çıktı verdiler özeldeki doktorum çıktı vermedi direk sonuçları okudu bna.
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana