• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar gunaydinlar benim mide bulantilarima bi de bas donmesi eklendi arada da 1 gun kesintisiz süren bas agrisi benim gibi olan var mi acaba 14.haftadayim
Günaydın benim ilk defa başım dönmeye başladı bu hafta. gözüm falan kararıyor. Uygulamada bu haftalarda baş dönmesi ve baş ağrısı olacağı yazıyor normal bir süreç diye düşünüyorum

Ogleden sonra cikar benin de yeşile donuk sari oluyordu idrarım da hafif koku oluyordu ama bol bol su ve limonlu su gecti antibiyotik kullanmamistim cok hafif vardi zaten o da normal demisti doktor
O kadar çabuk çıkıyor mu ya 🙄 bakalım ben de doktoruma danışırım artık enfeksiyon varsa miktarına göre bişeyler önerir sanırım canım

Günaydın kızlar 🌸 Sağlık ocağından geldim ebe kan ve idrar istemişti onu verdim. İdrar yolu enfeksiyonum çıkacak diye düşünüyorum sürekli sarı akıntım var. Ama sürekli yani. Yanma, kaşıntı vs yok aslında ama akıntı kafamı karıştırıyor. Sonuçlar ne zaman çıkar acaba ilk defa sağlık ocağına test verdim
Günaydın canım akşama e nabızdan görebilirsin sonuçları. Bol bol su iç canım 😘

Günaydın benim ilk defa başım dönmeye başladı bu hafta. gözüm falan kararıyor. Uygulamada bu haftalarda baş dönmesi ve baş ağrısı olacağı yazıyor normal bir süreç diye düşünüyorum
Demekki biz de tüm belirtileri tek tek yasiycaz😊senin cinsiyet neydi

Demekki biz de tüm belirtileri tek tek yasiycaz😊senin cinsiyet neydi
13+3 de doktor kız dedi :) ama kesin değil yarın kontrolüm var hem ikili test sonuçlarına bakacağız hem cinsiyeti netleştireceğiz bakalım :dua: sizin cinsiyet belli mi? aynı gün doğum tarihlerimiz :dua::anneadayı::KK200:

Kizlar gunaydinlar benim mide bulantilarima bi de bas donmesi eklendi arada da 1 gun kesintisiz süren bas agrisi benim gibi olan var mi acaba 14.haftadayim
Geçmiş olsun canım bende bulantı yok ama baş ağrısı fena tüm gün sürüyor arada hafifliyor ama genelde var 😞

Günaydın kızlar 🌸 Sağlık ocağından geldim ebe kan ve idrar istemişti onu verdim. İdrar yolu enfeksiyonum çıkacak diye düşünüyorum sürekli sarı akıntım var. Ama sürekli yani. Yanma, kaşıntı vs yok aslında ama akıntı kafamı karıştırıyor. Sonuçlar ne zaman çıkar acaba ilk defa sağlık ocağına test verdim
Geçmiş olsun canım genelde 1 gün sonra çıkıyor. Gebelikte oluyor bol su iç tek çaresi

Benimle öyleydi canım sonradan sancım çok arttı yürürken sancı çekiyordum idrar testinde enfeksiyon yüksek çıktı hamilelikte bu haftalarda idarar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş tek kullanımlık toz verdi antibiyotige başladım veee boolll su şükür agrılarım geçti umarım senin tahlilleri temiz çıkar🙏beni hale çagırmadılar saglık ocagından 🤔

Benimle öyleydi canım sonradan sancım çok arttı yürürken sancı çekiyordum idrar testinde enfeksiyon yüksek çıktı hamilelikte bu haftalarda idarar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş tek kullanımlık toz verdi antibiyotige başladım veee boolll su şükür agrılarım geçti umarım senin tahlilleri temiz çıkar🙏beni hale çagırmadılar saglık ocagından 🤔
Beni de çağırmadılar canım ben kendim gittim gebe izlemi için. 2. gidişimdi bu ebe tahlil almayı unutmuş sonradan arayıp çağırdılar tahlil vermem için

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷

🤍🌷
Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim 🥰🌷
Herşey normalmiş cok şükür Fetal DNA temiz cıktı 🙏🙏🙏🧿
Ve KIZIM OLACAK İNSALLAH 🙏🥰 cinsiyet partisi yaptım hemen bugun o yüzden yazamadım.
parti benim aklımda yoktu, Doktor sen çok heyecanlısın deyip kendisi kağıda yazdı verdi😅 Hal öyle olunca bize parti yapmak düştü.
Hepimizin bebegi sağlıcakla gelsin dünyamıza İNSALLAH 🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿
😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰
Zaman ne çabuk geçiyor. İlk kan verişin iki hafta önceymiş gibi. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kızın 😍

Çok geçmiş olsun bizim burdaki sağlık ocağında ertesi gun ogleden sonra çıkıyor

canım kendine sürekli stres yapma benim bu 4. hamileliğim 1. düşük 2. 4 yaşında bir kızım var 3. düşük şimdi 4. ye hamileyim sen tabiki dikkatli davranacaksın ama sağlıksız bir gebelik sürekli yatıp hareket de etmesen durmuyor malesef benim 3. gebeliğim gibi bu hamileliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım kırmızı değildi ama kanama alanlarım oluştu dinlendim şimdi de dikkatli davranıyorum iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sebebiyle ve progestan kullanıyorum. Dua et ve kendini çok yormamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah :dua:

hoş geldin canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :dua: başkasının hamilelik günlüğünün altında pembe bir yer var oraya tıklayarak yapabilirsin yada kendi sayfanda hesap detayları altında bebeğinin tahmini doğum tarihi var onu girerek de yapabilirsin :emir_bebek:

canım ayrıntılı ultrason için fiyat aldın mı?

canım devlette de özelde de yaptırdım devlette 2 haftada özelde 10 günde çıktı sonucum e nabızda sadece kan sonuçları yazar doktorda oluyor rapor devlette gidince çıktı verdiler özeldeki doktorum çıktı vermedi direk sonuçları okudu bna.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana :dua:
Canım ayrıntılı için benim doğum paketim var o yüzden 750 lira dediler ama orda mi yaptırırım başka yerde mi daha karar veremedim

Beni de çağırmadılar canım ben kendim gittim gebe izlemi için. 2. gidişimdi bu ebe tahlil almayı unutmuş sonradan arayıp çağırdılar tahlil vermem için
Valla canım saglık ocagına gittim tansiyonuma baktırcam diye bir hatrlatıyım kendimi dedim😁

Back
X