• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar nasılsınız 👀

Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısı🤕 Gece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür 🙏

Umarım sizlerde haberler iyidir. ❣️
Cok cok gecmis olsun ALLAH Şafi ismiyle şifa versin İNSAALLAH

Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısı🤕 Gece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür 🙏

Cok gecmisler olsun💐 nasil bir aksilik olmus :( insallah etrafta destekciniz vardir. Oteki turlu zor bir surec olur ... Gerci Allah boyle zamanlarda bir guc veriyor 🤲🌿

Ben hemen yoruluyorum cok normal agri olmasi sizde de...

Cok gecmisler olsun💐 nasil bir aksilik olmus :KK43: insallah etrafta destekciniz vardir. Oteki turlu zor bir surec olur ... Gerci Allah boyle zamanlarda bir guc veriyor 🤲🌿

Ben hemen yoruluyorum cok normal agri olmasi sizde de...
Sorma canım kötü denk geldi, ama olan oldu artık yapacak bir şey yok 🤷‍♀️ Annemler yakın bize idare edeceğiz artık 🙂

Geçmiş olsun canım.. Bel ağrısı çok fena malesef.

Kızlar 2 gündür başım çatlıyor resmen. Biri bitiyor biri başlıyor 🤦🏻‍♀️ Baş ağrısı çekenler ne yapıyorsunuz ilaç almak istemiyorum
Benim de🙋 arkadan zonk zonk 🤯 uyuyup duruyorum ama uyaninca gene ayni... Benimkini hazirmsizlik ve bulantinin artirdigini fark ettim bugun... Wc de zorlaninca hemen basinc beynimi yakiyor resmen🙄 Ay Allah im sabir versin bize... Gececek bu gunler gececek....😭😭😭

Kızlar 2 gündür başım çatlıyor resmen. Biri bitiyor biri başlıyor 🤦🏻‍♀️ Baş ağrısı çekenler ne yapıyorsunuz ilaç almak istemiyorum

Maşallah diyim şurda 1 haftadır baş ağrım yok. Ondan önceki 3 hafta aralıksız ağrıdı desem yeridir. Sabah uyanır uyanmaz başlıyordu. Size de geçmiş olsun 💐 biraz devam edebilir ama inşallah geçecektir.

Bebek arabası için hiçbir bilgim yok diyebilirim ben hep bu işlerde rastgele davrandım sonuçta kızımda 2 araba kullandım ikisi de kırıldı ikisini de attık o yüzden bu konuda fikir veremicem ama bu sefer yapmayi dusundugum bir sey vae belki senin de isine yarar Istanbuldaysan sana da fikir olsun soyleyeyim. İbb binası var saraçhane diye bir yer belki bilirsin fatihte alt geçitte bisikletçi ve bebek arabaları satan yerler var çoğunun yurt dışı bağlantısı da var sana modelleri gösteriyorlar istersen sen de istanbuldaysan oraya gidip inceleyip istediginj alabilirsin bence orada bulmamak imkansiz gibi ben de bu sefer gidip oradan alcam ikiz arabasi alcam mecbur bir tanıdığım orada almanyada satılan bir model bulmuştu çok memnun belki bende bulurum birşeyler bakalım 👍 ama araba seçme konusunda pek iyi değilim bazı arkadaşlar bilgili onlar belki model önerir sana 🥰🌸

Azıcık yorulunca bende öyle oluyorum valla 🙈 napalim hamileyiz iste idare etcez yolun yarisi geldi bile 👍 ben yarisini da gecmis olabilurim erken doğacağı için 🙈😂
Bende pazartesi günü 19.haftaya giriyorum şaka bşr yana yolun yarısına geldik gerçekten çok tuhaf yeni yeni şişmeye başlıyoruz hepimiz artık. Bu saatten sonra hızlıca büyüyecek. Bol şeyler giyip saklayabiliyordum ama şimdş imkansızlaşıyor. Sağlıkla gelsinler. İlk müjdeyi senden bekliyoruz canım :))

Çok geçmiş olsun canım benim eşimde 1,5 ay oldu ayağını kırdı. Alçıyada aldırmadı atana kullanamam diye hala ağrısını çekiyor ödem şişlik var. Buna da şükür ama. Allah yardımcınız olsun. Kız kardeşimİnde fıtığı vardı doğumdan sonra daha da arttı sürekli çocuğu taşıyınca sen de dikkatli ol sürekli egzersiz yap tek çözümü o. Sporcularda veya spor yapanlarda hiç fıtık olmaz derdi bizim fizik tedavi uzmanı. Bende doğumdan sonra mutlaka spora başlayacağım yine. Zaten spor yapmazsam kendimi çok hantal hissediyorum canım. Egzersizlerle çok iyi olursun sana da çok geçmiş olsun canımmm🌸🙏

Ben çok dayanamayınca parol alıyorum canım elimde değil ama dikkat ettim açken başım çok ağrıyor.sürekli uzandığım zaman da ağrıyor. Açlığa dayanamıyorum hiç hemen başım ağrıyor kan şekerim düşüyor büyük ihtimalle. Geçmiş olsun şok dayanamazsan doktoruna danış canım parol içebileceğini söyler belki çok geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun canım benim eşimde 1,5 ay oldu ayağını kırdı. Alçıyada aldırmadı atana kullanamam diye hala ağrısını çekiyor ödem şişlik var. Buna da şükür ama. Allah yardımcınız olsun. Kız kardeşimİnde fıtığı vardı doğumdan sonra daha da arttı sürekli çocuğu taşıyınca sen de dikkatli ol sürekli egzersiz yap tek çözümü o. Sporcularda veya spor yapanlarda hiç fıtık olmaz derdi bizim fizik tedavi uzmanı. Bende doğumdan sonra mutlaka spora başlayacağım yine. Zaten spor yapmazsam kendimi çok hantal hissediyorum canım. Egzersizlerle çok iyi olursun sana da çok geçmiş olsun canımmm🌸🙏
Sağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak 🙁

Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi gelmiyor 😔

Coraspirin kullanıyor musunuz? O da yapabilir.. geçmiş olsun tekrar 🌷
Yok kullanmıyorum ama anlamda veremedim yani. 2. Adet dönemimde de 3 gün hafif hafif lekeli akıntım oldu. Doktor da her şey yolunda diyor bakalım üzülüyorum çok

Yok kullanmıyorum ama anlamda veremedim yani. 2. Adet dönemimde de 3 gün hafif hafif lekeli akıntım oldu. Doktor da her şey yolunda diyor bakalım üzülüyorum çok

Hiç üzülüp tatlı canınızı sıkmayın. Bedenimizin nasıl bir işleyişi var, bizim çözemediğimiz Allah bilir. Yavrucuğun nasibi varsa doğacak ve buna hiçbir şey engel olamaz. Gönlünüzü ferah tutun inşallah 🌹

Belki dikiş yerleri aciyordur diyecektim olabiliyormuş çünkü sezaryen sonrasi hamilelikte. Normaldir muhtemelen rahim büyüdüğü için. Benim doktorum kasik ağrılarım fazla oluyor deyince magnezyumu günde 2 kez kullan dedi son kontrolumde
Magnezyum banamisn demedi hiç faydası olmadı canm

Sağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak 🙁

Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi gelmiyor 😔
Düzgün Kaynamadı hala ağrıyor ve ödemli. Elinin altı doktor dolu ortopedi fizik tedavi ikisi de var gitti sadece kortizonlu iğne yaptırdı. Dinlemedi beni doktoru dinle alçıya aldır dedim. Yok ben araba kullanamam yok çalışıyorum bilmem ney. Sağlığına hiç önem vermiyor. Ayakta hareket eden Ve vücudu taşıyan yer olduğu için çok geç kaynıyor ve riskli oluyor. İnşallah ameliyata gerek kalmaz sizin de canım.
Şuan bende uzun süre ayakta kaldığında belimden ayaklarıma kadar ağrı vuruyor maalesef senin hem fıtık hem de gebelik birleşince daha zor olmuştur canım. Çok dikkatli ol sürekli dinlen bundan sonra.

Seninki de normaldir canım bence hiç stres yapma, bu zaten tarama testi kesin tanı vermiyor
Benim aklımı ne karıştırıyor biliyormusunuz, grafik vs yorumluyorum ya tarama testlerinde, Benim test sonucuna bakarken doktorum şu cümleyi kullandı, grafiğini gayet iyi çıkmış birde kan değer sonuçları da normal referanslarda bir hastalık belirtisi gostermiyor dedi. Ben şöyle anladım değerler de bazı hastalıkların on belirtisi olabiliyor sanirim. Ama emin değilim yada ben öyle yorumlamak istedim herhalde 🤔

Back
X