Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkutma biziKızlar selam, bugün kiz oda yapmak için mobilya fiyatlarına bakayım dedim ay bakmaz olaydım ya. Masif ağaç tercihim o fiyatlar nedir oyleeeee![]()
Çok sağol canım yarın kontrolum var soracağım doktoraBen çok dayanamayınca parol alıyorum canım elimde değil ama dikkat ettim açken başım çok ağrıyor.sürekli uzandığım zaman da ağrıyor. Açlığa dayanamıyorum hiç hemen başım ağrıyor kan şekerim düşüyor büyük ihtimalle. Geçmiş olsun şok dayanamazsan doktoruna danış canım parol içebileceğini söyler belki çok geçmiş olsun .
Her şey almış başını gidiyor bende bilaç mobilya baktım kızın bazasını dolabını falan değiştirmek için şok pahalıydı ama Mecbur almak zorunda kaldım. Çünkü kızın yatağı ayaklıydı bazası yoktu bazalı aldım dolabı ikisinin sığmaz eşyaları diye bşr tane de dolap aldım. Almışken Portmantoyu ve ayakkabılığımı da değiştirdim. Bu hafta sonu badana yaptıracağım badanadan sonra eşyalardeğiştirip taşınınca çizecek duvarları baştan uğramak zorunda kalacaktık. Bir basana bana 7/8 sene gidiyor. Hem ben ağırlaşmadan da halletmiş oldumzKızlar selam, bugün kiz oda yapmak için mobilya fiyatlarına bakayım dedim ay bakmaz olaydım ya. Masif ağaç tercihim o fiyatlar nedir oyleeeee![]()
Evet ikili testte cikan kan sonuclari her zaman bebekte bir probleme isaret etmez,annede olabilecek tansiyon preklamsi gibi sorunlari da gosterir.Bu sebeple ikili test yapmakta fayda var.Kizimda ikili testte hcg degeri cok yuksek cikmisti,biz de erkenden onlemimizi aldik,ve gercekten de tansiyon cikti hatta kizim karnimda beslenemeyip iki kilo dogmustu.Benim aklımı ne karıştırıyor biliyormusunuz, grafik vs yorumluyorum ya tarama testlerinde, Benim test sonucuna bakarken doktorum şu cümleyi kullandı, grafiğini gayet iyi çıkmış birde kan değer sonuçları da normal referanslarda bir hastalık belirtisi gostermiyor dedi. Ben şöyle anladım değerler de bazı hastalıkların on belirtisi olabiliyor sanirim. Ama emin değilim yada ben öyle yorumlamak istedim herhalde![]()
İşte öyle olunca hep ağrıyacak keşke alçı yaptırsaydı ama erkekler inatçıDüzgün Kaynamadı hala ağrıyor ve ödemli. Elinin altı doktor dolu ortopedi fizik tedavi ikisi de var gitti sadece kortizonlu iğne yaptırdı. Dinlemedi beni doktoru dinle alçıya aldır dedim. Yok ben araba kullanamam yok çalışıyorum bilmem ney. Sağlığına hiç önem vermiyor. Ayakta hareket eden Ve vücudu taşıyan yer olduğu için çok geç kaynıyor ve riskli oluyor. İnşallah ameliyata gerek kalmaz sizin de canım.
Şuan bende uzun süre ayakta kaldığında belimden ayaklarıma kadar ağrı vuruyor maalesef senin hem fıtık hem de gebelik birleşince daha zor olmuştur canım. Çok dikkatli ol sürekli dinlen bundan sonra.
Valla bilmiyorum ön belirti veriyor muBenim aklımı ne karıştırıyor biliyormusunuz, grafik vs yorumluyorum ya tarama testlerinde, Benim test sonucuna bakarken doktorum şu cümleyi kullandı, grafiğini gayet iyi çıkmış birde kan değer sonuçları da normal referanslarda bir hastalık belirtisi gostermiyor dedi. Ben şöyle anladım değerler de bazı hastalıkların on belirtisi olabiliyor sanirim. Ama emin değilim yada ben öyle yorumlamak istedim herhalde![]()
Benim de bir sürü şey yaptırmam lazım sürekli erteliyorum. Erteledikçe fiyatlar artıyor. Arttıkça ben erteliyorum loop a girdimHer şey almış başını gidiyor bende bilaç mobilya baktım kızın bazasını dolabını falan değiştirmek için şok pahalıydı ama Mecbur almak zorunda kaldım. Çünkü kızın yatağı ayaklıydı bazası yoktu bazalı aldım dolabı ikisinin sığmaz eşyaları diye bşr tane de dolap aldım. Almışken Portmantoyu ve ayakkabılığımı da değiştirdim. Bu hafta sonu badana yaptıracağım badanadan sonra eşyalardeğiştirip taşınınca çizecek duvarları baştan uğramak zorunda kalacaktık. Bir basana bana 7/8 sene gidiyor. Hem ben ağırlaşmadan da halletmiş oldumz
Ama gerçekten de dediğin gibi çok pahalı 1 tane adam gibi sağlam baza 5 binden başlıyor canım.
Allah herkesin yardımcısı olsun hayat çok pahalı her çok pahalı
Ben bu ara benzer akıntılar yaşıyorum. Altıma yapmışım gibi geliyor birden. Normalmiş ama bu haftalarda, benden önce doğum yapan arkadaşım da aynı haftalarda yaşamış suyu geldi sanmış hatta ama uygulamalarda da bu haftalarda vajinal akıntıların artacağı yazıyor. Sen kusarken kendini iyice kastıysan belki birden boşalmıştır. Geçmiş olsun bu aradaBacılarım yardımınıza ihtiyacim var. Bugun kpss vardı,cıktım sonra biraz koşturmam oldu. Aksamustu aniden başıma çok ciddi bir ağri girdi. Az öncede ayiptir soylemesi kusmaya başladım en son mide suyum artik geldi ogururken vajinadan (asla çiş degil,zar deliginden gelen) su akmaya basladi. Pijamamdan asagi dokuldu. Hemen doktorumu aradim amniyo sivisi bebegin suyu olsa devam ederdi buyuk ihtimal ogururken kasilmaya bagli vajinada biriken su dedi ama basina boyle birsey gelen var mi? Agriyan basim daha cok agriyor,midem bombos hala bulaniyor ama kusmaya suan o kadar korkuyorum ki. Bu arada 16+5 im.
Kuşum yok hayır bildigin su vardi yerde pijamami esim degistirdi suyu sildi akinti sulu gibi geliyodu zaten ona alismistim ama bu artik yerde birikinti olunca cok korkuttu sadece vajinada biriken su vs hic duymadim :/Ben bu ara benzer akıntılar yaşıyorum. Altıma yapmışım gibi geliyor birden. Normalmiş ama bu haftalarda, benden önce doğum yapan arkadaşım da aynı haftalarda yaşamış suyu geldi sanmış hatta ama uygulamalarda da bu haftalarda vajinal akıntıların artacağı yazıyor. Sen kusarken kendini iyice kastıysan belki birden boşalmıştır. Geçmiş olsun bu arada![]()
Allah allah bu konuda hiç bi fikrim yok canım yorum yapamayacağım. Ne renkti peki? Farkında olmadan çişini yapmış olabilir misin? Malum mesaneye baskı fazla kusma esnasında iyice basınç oluyor sızıntı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Ama sen yine de yarın bi kontrole git istersen için rahat etsin, haber et bize deKuşum yok hayır bildigin su vardi yerde pijamami esim degistirdi suyu sildi akinti sulu gibi geliyodu zaten ona alismistim ama bu artik yerde birikinti olunca cok korkuttu sadece vajinada biriken su vs hic duymadim :/
Hergun kusuyorum canm ve her seferinde aynısı oluyor endişe etme zorlanınca oluyor ileri zamanda hapsururkende oluyorBacılarım yardımınıza ihtiyacim var. Bugun kpss vardı,cıktım sonra biraz koşturmam oldu. Aksamustu aniden başıma çok ciddi bir ağri girdi. Az öncede ayiptir soylemesi kusmaya başladım en son mide suyum artik geldi ogururken vajinadan (asla çiş degil,zar deliginden gelen) su akmaya basladi. Pijamamdan asagi dokuldu. Hemen doktorumu aradim amniyo sivisi bebegin suyu olsa devam ederdi buyuk ihtimal ogururken kasilmaya bagli vajinada biriken su dedi ama basina boyle birsey gelen var mi? Agriyan basim daha cok agriyor,midem bombos hala bulaniyor ama kusmaya suan o kadar korkuyorum ki. Bu arada 16+5 im.
Bide o idrar akıntı değil doktorun yine doğrusunu söylerBacılarım yardımınıza ihtiyacim var. Bugun kpss vardı,cıktım sonra biraz koşturmam oldu. Aksamustu aniden başıma çok ciddi bir ağri girdi. Az öncede ayiptir soylemesi kusmaya başladım en son mide suyum artik geldi ogururken vajinadan (asla çiş degil,zar deliginden gelen) su akmaya basladi. Pijamamdan asagi dokuldu. Hemen doktorumu aradim amniyo sivisi bebegin suyu olsa devam ederdi buyuk ihtimal ogururken kasilmaya bagli vajinada biriken su dedi ama basina boyle birsey gelen var mi? Agriyan basim daha cok agriyor,midem bombos hala bulaniyor ama kusmaya suan o kadar korkuyorum ki. Bu arada 16+5 im.
Yani ürünün kalitesine göre değişkenlik göstermekle birlikte benim tercihim montessori olması ve sağlık açısından zararsız olması yani doğal ağaç olmasi( masif agac) şu görseli bırakıyorum...Korkutma bizinasıl fiyatlarrrr galiba ücretsiz izne çıkamayacağız bu gidişle
![]()
İlk sayfamızda listemiz mevcut sizi de dahil edelim mi?Bende 2023 mart annesi olucam insallahson adetim 26.05
Ben zaten bebekte bir soruna işaret eder demedim kiEvet ikili testte cikan kan sonuclari her zaman bebekte bir probleme isaret etmez,annede olabilecek tansiyon preklamsi gibi sorunlari da gosterir.Bu sebeple ikili test yapmakta fayda var.Kizimda ikili testte hcg degeri cok yuksek cikmisti,biz de erkenden onlemimizi aldik,ve gercekten de tansiyon cikti hatta kizim karnimda beslenemeyip iki kilo dogmustu.
Bebeği hissetmemiş normal canım stres yapma. Bende bi pıt pıt hissediyorum sonea bakıyorum 3 gün hiç yokmuş gibi. Arada oluyor böyle böyle güçlendikçe çok daha net hissedeceğiz inşallahİşte öyle olunca hep ağrıyacak keşke alçı yaptırsaydı ama erkekler inatçıbenim de aynı canım işte hele yatınca daha çok anlıyorum kasıklara da vuruyo
3 4 gündür de bebeği hiç hissedemedim keşke artık daha net hissedebilsek
![]()
Saol canım balla ertelemeyin derimmfiyarlseın düşeceği yok hergğn artıyor canımBenim de bir sürü şey yaptırmam lazım sürekli erteliyorum. Erteledikçe fiyatlar artıyor. Arttıkça ben erteliyorum loop a girdimHayırlı günlerde kullan
![]()
Aha şimdi hissettim valla yavrum anasına acıdıBebeği hissetmemiş normal canım stres yapma. Bende bi pıt pıt hissediyorum sonea bakıyorum 3 gün hiç yokmuş gibi. Arada oluyor böyle böyle güçlendikçe çok daha net hissedeceğiz inşallah![]()