- 17 Ağustos 2022
- 354
- 609
- 18
- 34
Valla bas agrisini en çok rahatlatan kusma ve uyumak vaska turlu gecmio benimGeçmiş olsun canım bende bulantı yok ama baş ağrısı fena tüm gün sürüyor arada hafifliyor ama genelde var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bas agrisini en çok rahatlatan kusma ve uyumak vaska turlu gecmio benimGeçmiş olsun canım bende bulantı yok ama baş ağrısı fena tüm gün sürüyor arada hafifliyor ama genelde var![]()
Çok teşekkür ederim canımben hamileleik öncesi 3 ay kullandım değerlerim şu anda iyi ama demire başladık yeniden çünkü bebek büyüdükçe depoların o kadar hızlı boşalıyor ki riske atmak istemiyorlar eğer demir ilacı çok rahatsız ettiyse değiştirebilirsin ben gyno ferro sanalla başladım midede şişlik gaz kabızlık derken içemedim şu anda feramat kullanıyorum bana iyi geldi tabiki karar senin canım ama ilaç yerine pekmeze dayanırsan oda felaket iştah açıyor![]()
tekrardan çok geçmiş olsun canım inanıyorum ki sonuçlarında çok güzel gelecek Rabbimin izniyle içini ferah tut
canım ben şehir hast. gittim normal gebe polikliniğine onlara durumu anlatınca perinotolojiye onlar yönlendirdi aynı gün perinatolog muayenesi de oldum ben Ankaradayım ama sistem aynıdır bence.
stres yapma canım değerler normal olarak yazıyor herkesinde dediği gibi tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. Ultrason ölçümleri ile kıyaslanarak grafik oluşturuluyor ayrıca herkeste bu değerler farklı çıkıyor stres yapıp bebeğini de kendini de yıpratma canım inşallah güzel haberler alacaksın![]()
Canım gittim yarın erken gel kan alalım 20 haftada tetenoz vurulucaksın dedi tansiyon da iyi çıktıBeni de çağırmadılar canım ben kendim gittim gebe izlemi için. 2. gidişimdi bu ebe tahlil almayı unutmuş sonradan arayıp çağırdılar tahlil vermem için
Sen söyleyince kaşıntı tuttu yaaEve gidince hemen başlayacağım.
Canım ben firmayı da aradım, hastane anlaşmamız olduğu için size göndermiyoruz dedi. Sonra doktordan istedim o gönderdi. Tek sayfa bir şey gerçi, herkesin öyle mi bilmiyorum ama.. Neyse artık temizmiş yacanım ben de bana mail gelmedi sanmıştım ama gereksiz kutusuna düşmüştü.
Bende migren olduğu için baş ağrım çok oluyor.. Geçen hamileliğimde de olmuştu ama normalde 3-3,5 ayda geçiyor. Bir gün aşırı şiddetli olarak en az 3 gün sürüyor. Bu aralar geçecek diye umuyorum. Güzel düşünün siz deGeçmiş olsun canım bende bulantı yok ama baş ağrısı fena tüm gün sürüyor arada hafifliyor ama genelde var![]()
İyi bari canım evet ben de 4 ekimde ilk tetanozu olacağımCanım gittim yarın erken gel kan alalım 20 haftada tetenoz vurulucaksın dedi tansiyon da iyi çıktı
Çok geçmiş olsun canımBen de nıpt hakkında öyle biliyordum ama doktor un söyledikleri
Bu şekildeydi amniyosentezin kesin sonuç verdiğini söyledi ve önerdi ben de ona tabi oldum aslında gönlüm nıpt ten yanaydı hem daha çabuk sonuç hem risksiz diye genoks un broşürü de var elimde öncesinde de çok araştırdım canım ama ben de hastane ortamındaki pskilojiyle ona karar verdim o am inş hayırlı sonuçlanır
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canımHer şey tertemiz çıkacak bence
Mutlu haberler alacaksın inşallah
![]()
İNSAALLAH guzel sonuclar alirsin sikinti neydi peki doktor amniyosentez onerdiTeşekkür ederim canım inşallah.Öyle olması ümit ediyorum ben de.başından beri çok zor geçiyor hamileliğim hala kusuyorum ama bunlara bile şükredesi geliyor insanın yeter ki sağlıkla ilerlesin.Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de bebeklerimizi.
Şükür canım şükürTeşekkür ederim canım inşallah.Öyle olması ümit ediyorum ben de.başından beri çok zor geçiyor hamileliğim hala kusuyorum ama bunlara bile şükredesi geliyor insanın yeter ki sağlıkla ilerlesin.Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de bebeklerimizi.
Öyle bugun kontrolum vardı magnezyum verdi iyi gelir dedi.Valla bas agrisini en çok rahatlatan kusma ve uyumak vaska turlu gecmio benim
Yok canım migrenim sanada geçmiş olsun çok. Geçen bir bezle sıktım başımı iyi geldi. Doktorda 4. Ay bitince azalır dedi. Çok şükür başka şikayetm yok, magnezyum verdi birde bakalım işe yarıyacak mı.. çok sağol tavsiyen içinmayaaaa O gün bir baktım benim de göbek deliğimin üstünde 2 minik çatlak
Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım hemen.
Canım ben firmayı da aradım, hastane anlaşmamız olduğu için size göndermiyoruz dedi. Sonra doktordan istedim o gönderdi. Tek sayfa bir şey gerçi, herkesin öyle mi bilmiyorum ama.. Neyse artık temizmiş yaGerisini boşverdim.
Bende migren olduğu için baş ağrım çok oluyor.. Geçen hamileliğimde de olmuştu ama normalde 3-3,5 ayda geçiyor. Bir gün aşırı şiddetli olarak en az 3 gün sürüyor. Bu aralar geçecek diye umuyorum. Güzel düşünün siz deParol içiyorum, mentollü taş var ondan sürüyorum ağrıyan yere bol bol.. Yakıyor baya ama biraz olsun iyi geliyor. Üzerine soğuk kompres yapıyorum buz kalıbı vs ile. Tabi ki mutlaka yatmak iyi oluyor. Bir bezle sıkmak da bir nebze iyi olur. Karanlık iyi gelir. Ah ben neler çektim o migrenden de.. Sabredeceğiz mecbur.. Az kaldı az kaldı.. Bitti geçti diyorum sürekli.. Allah'ın izniyle kesilecek gidecek
Migreniniz yoksa zaten bir daha olmaz. Benim gibi varsa, doğumdan sonra ilk adetinizle geri dönüyor.. ama kötü şeyler düşünmek istemiyorum..
Şimdi gördüm canım.. Geçmiş olsun eşine de sana da.. Sana da ayrıca kolaylıklar dilerimSelam kızlar nasılsınız
Dün benim için berbat yorucu geçti. Eşim ayak bileğini kırdı, sürekli koşuşturmaca halindeydim ve sonuç harika bir bel ağrısıGece ağrıdan uyuyamadım zaten belim problemli 4 tane küçük fıtık ve omurlar arası sertleşme var beni mahvetti ilaç alamamak. Bugün biraz bel egzersizleri ve yürüyüş yaptım daha iyiyim şükür
Umarım sizlerde haberler iyidir.![]()
Çok sağol canımminseo çok geçmiş olsun canım size de…
tebrikleeeeerKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
![]()
sağol canım amin inşallahhhhŞimdi gördüm canım.. Geçmiş olsun eşine de sana da.. Sana da ayrıca kolaylıklar dilerimİnşallah kolayca geçirirsiniz süreci..
Çok sevindim canıımmKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzÇok sevindim canıımmSağlıkla gelsin inşallah minik kızınııızz
![]()
![]()
Ben de çarşamba gideceğim. İnşallah güzel haberlerle gelirim ben de :)
Maşallah sağlıkla gelsin miniğinKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
![]()