Şimdi yazabildim canım ben de çok iyi geçti güzel şeyler söyledi gelişim çok güzel hiç bir sıkımtı yok dedi. Detaylı usg istedi o da 1 ay sonra.Canım sabah kontrolün vardı senin nasıl geçtiLeedong
Çok sevindim canım benim detaylı da 10 ekimde inşallah güzel geçerŞimdi yazabildim canım ben de çok iyi geçti güzel şeyler söyledi gelişim çok güzel hiç bir sıkımtı yok dedi. Detaylı usg istedi o da 1 ay sonra.
Bilginiz vardır belki.ben ikili tarama testini Bursa'ya gidip vermistim devlet hastanesi Şevket Yılmaz da sonuç cikmadan döndüm.hastane ve e nabizda sadece değerler yazıyor o grafiği görmemiz lazım buradaki doktorum dedi. Oraya gidemem kardesimi yollasam vermezler mi acava yada labaratuvar arasam vermezlermi bilgi.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası endiseliyimde bir sorun varmı diye.belki bilginiz yada bir fikriniz olur?Bu iki değerin kaç olduğu anlamlı değilmiş değerlerin girdiği bir grafik eğrisi var o eğride belli oluyor riskler cut off değerimin üstünde yazarsa riskli demek altında yazarsa risk az demek
merhaba canımHayırlı Cumalar güzel anneler
Sizlere merak ettiğim bişey sormak istiyorum 3.aydan sonra da folik asit almaya devam eden var mı?
Benim doktorum 13.haftadan sonra elenatal1 e yine devam et dedi. elenatal 2 vermiyorum tek farkı balık yağı olması onu da hafta da 2 kez balık yiyerek karşılayabilirsin dedi.
Kontrole de 18.haftamda gidicem o zamana kadar devam et dedi.
Takıldığım nokta folik asitin fazla alınması sakıncalı değil miydi?
3.aydan sonra bırakılıyo diye biliyodum.
Kafam çok karıştı kullanıp kullanmamakta kararsız kalıyorum.
Bu iki değerin kaç olduğu anlamlı değilmiş değerlerin girdiği bir grafik eğrisi var o eğride belli oluyor riskler cut off değerimin üstünde yazarsa riskli demek altında yazarsa risk az demek
Kardeşinize verebilirler, yada evrakı vermiyorsa remini cekse bile yeterli. Devlet hastanesi danışmanlığı arayın durumu anlatın laboratuvara baglayabilir sizi onlarla konuşup anlatırsınız maille bile gönderebilirler belki.Bilginiz vardır belki.ben ikili tarama testini Bursa'ya gidip vermistim devlet hastanesi Şevket Yılmaz da sonuç cikmadan döndüm.hastane ve e nabizda sadece değerler yazıyor o grafiği görmemiz lazım buradaki doktorum dedi. Oraya gidemem kardesimi yollasam vermezler mi acava yada labaratuvar arasam vermezlermi bilgi.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası endiseliyimde bir sorun varmı diye.belki bilginiz yada bir fikriniz olur?
Folik asit zararlı değil sadece günlük doz aşımı alırsan zararlı olduğuna dair araştırmalar var onların da henüz kesinleşmiş bir bilimsel yönü yok. Günlük almamız gereken miktar 400 mcg ama sen gidip günde 2-3 tane folik asit içersen tabi ki gereksiz bir doz olur.Hayırlı Cumalar güzel anneler
Sizlere merak ettiğim bişey sormak istiyorum 3.aydan sonra da folik asit almaya devam eden var mı?
Benim doktorum 13.haftadan sonra elenatal1 e yine devam et dedi. elenatal 2 vermiyorum tek farkı balık yağı olması onu da hafta da 2 kez balık yiyerek karşılayabilirsin dedi.
Dün kontrole gittiğimde folik asiti bırakalım dedi, kullandığım vitaminin içeriğinde folik asit var diyince sorun yok dedi. Ocean mummy, d3 damla ve solgar gentle ıron kullanıyorum bu aradaHayırlı Cumalar güzel anneler
ultrason ölçümlerin iyiyse ki ikili testin de risksiz çıkmış hiç takılma, her şey yolundadır .Selamlar
Fetal DNA testimden önce ikili test yapmıştım, temiz geldi
İkili test sonrası sorun yaşayan var mı germeksin evham yapıyorum bazen.. usg kontrolü de iyiydi
Canım kullandığım vitamin ilacının içinde omega yağ diğer vitaminler ve folik asit te var sorun olmaz galiba ya tekrar danış doktoruna istersenHayırlı Cumalar güzel anneler
yaaa ne güzel ben de istiyorum artık belirgin şekilde hissetmekKızlar bende dün akşam pıt pıtlar hissettim ve çok heycanlandım çokta hoşuma gitti
doktorum 12. haftadan sonraki vitamin değişiminde balık yiyebiliyor musun diye sordu ben de hayır dedim ocean mummy verdi omega 3 için. siz düzenli balık tüketebiliyorsanız gerek yoktur tabii ama düzenli tüketemiyorsanız doktorunuza bi daha danışın isterseniz.Hayırlı Cumalar güzel anneler
Yakındır bence canımyaaa ne güzel ben de istiyorum artık belirgin şekilde hissetmek
yerim ya patates kadar boylarıyla tekmeler atıyorlarYakındır bence canımayy bu çok farklıydı ama gaz falan değildi bu
Evet artık patates oldular canım sıpalaryerim ya patates kadar boylarıyla tekmeler atıyorlar
Fazla değil aslında günlük alınması gereken dozu alıyoruz, ben 11+5 de bıraktım kullanmayı doktorumun kararıyla 12.hafta yani. Şuan farklı vitamin mg Demir vs kıllanıyorum.Hayırlı Cumalar güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?