2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlı olsun

Ayy çok sevindim ya ne güzel bi haber Sağlıkla gelsin kızçen canım
Cok teşekkür ederim yaaa cok heyecanlı gecti bugunum
Cinsiyet partisi fikri saçma geliyor (yada bana öyle geliyordu) ama cok güzel bir ruh haline giriyorsun. Bence yapılmalı o balon patlayınca herkes ağlıyor

Cinsiyet partisi fikri saçma geliyor (yada bana öyle geliyordu) ama cok güzel bir ruh haline giriyorsun. Bence yapılmalı o balon patlayınca herkes ağlıyor
Yapmadığıma pişman oldum şimdi bana sonuçlar çat diye gelince öğrenmiş oldum.

Ödediğin ücretin içinde o da var sanıyordum. Özel günahını vermez, doğru diyorsun niye yapsın :)
Aynen Bi de mesela benim hastanede dışarıdan organizasyon ve fotoğrafçı tutmak yasakmış. Yani ya hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyonu tutacaksın ya da hiç organizasyon yapmayacaksın

Aynen Bi de mesela benim hastanede dışarıdan organizasyon ve fotoğrafçı tutmak yasakmış. Yani ya hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyonu tutacaksın ya da hiç organizasyon yapmayacaksın
Ahaha çok iyi yaaa ben hastaneyle hiç bunları konuşmadım kesin benimkinde de öyle şeyler vardır son dk golü yaşarım

Yaa ne güzel sağolsun bize doktor hiç öğrenmek ister misiniz falan diye sormadı çat diye söyledi

Çok sevindim canım, inşallah saglıklada kızını alırsın kucagına

Haberlerini bekliyoruz canım benimde cmart günü randevum çok heyecanlıyım yüzünü görebilicem

Canım tebrik ederimmm kızlarımız geliyor desene sağlıkla gelsinler inşallah

Herkese gunaydin

Herkes icin her sey yolundadir insallah Ben ikili sonucu bekliyorum. Henuz cikmadi 10 gun oldu. Haftaya cikar insallah. Sonucla gel demisti doktorum o yuzden gidermiyorum da. Haftaya insallah giderim hem cinsiyet kesinlesir. Cogunun kesinlesmis cok sevindim, alisverislere baslarlar. Okula baslayan kizima alis veris yapiyoruz bir aydir yani cidden her sey cok pahali. Hani 6 yasindaki bir kiza esoman takimi 600 tl falan bebek giysilerine de goz attim cidden ucuklar! Sukur alabiliyoruz. Ancak insanlari dusunuyorum, uzucu bir durum! Insallah tez ekonomi duzelir!

Bana gelince benim bulanti, gaz, kabizlik vs vs devam... Ustune ssislik hissi ve rahime olan baski zorluyor ama sukur sizleri okuyunca, herkesin gectigi asama...
Lierac kullaniyorum ben de, yeni basladim. 4. Ayda kullan demisti doktor. Gunde bir defa kullaniyorum, gunde 1-2 yaziyor uzerinde. Insallah catlak bu gebeligimde de olusmaz. Kilo durumum 57.6 civariyim. Kilo almadim henuz sukur. Artik alinir galiba :) Insallah amacim 6aylik olana kadar 60i gecmemek bilmiyorum gercekci mi

Ben de 16 dayım 1 kilo aldım hedefim 6 ya kadar 60 ı geçmemek inşallah başarırız. Sağlıklı olsunlar da kabızlık bende de başladı demir ilacından dolayı malesef

Günaydın canım, 1 haftada çıkıyor normalde devlete mi gidiyordun sen ?

Allah bu ekonomide herkesin yardımcısı olsun gerçekten şaşırmak artık en çok yaşadığımız eylem haline geldi. Yurtdışına çıkıp tl yi dövize çevirip alışveriş yapsak şuan daha ucuza alırız çoğu şeyi akıl alır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…