Evet canım bir tane daha oğlum olacak inşallahBelli oldu mu canım cinsiyet hadi sağlıkla gelsinbende yarın gideceğim doktora inşallah netleşir. Buarada bebeğini karnından hissetmeye başladın mı
Çok teşekkür ederim canım.inşallah iyiyi düşünmek istiyorum sonucumda hayırlı,güzel sonuçlanır inşallah.şimdi çıktım işlemden iyiyim şükür eve geçiyorumCanım içini ferah tut olumsuz yorumları da kulak ardı et lütfen öyle eskisi kadar riskli bir işlem değil zaten ki doktorun gerekli bilgileri verir sana sonrasında bir dinlenme süreci oluyor bildiğim kadarıyla bundan bir 8 yıl once ablam yaptırmıştı.dualarim seninle Allah içine ferahlık versin ki düşünmeden sonuç sürecini de atlat sağlıcakla gelsin bebisinde inşallah
Normalde ozele gidiyorum. Devlete baska bir seye gitmistim. Gekmisken gel randevu vereyim burda bakalim dedi doktor. Ilgili olunca tamam demistim. Bilsem hastanemde yaptirirdim. Burda da sordum 4,- 5 gun, bir hafta denilmisti ...Günaydın canım, 1 haftada çıkıyor normalde devlete mi gidiyordun sen ?
Allah bu ekonomide herkesin yardımcısı olsun gerçekten şaşırmak artık en çok yaşadığımız eylem haline geldi. Yurtdışına çıkıp tl yi dövize çevirip alışveriş yapsak şuan daha ucuza alırız çoğu şeyi akıl alır gibi değil.
Haber bekliyoruz sendenBu arada hepsini okuyamadım dışarıdaydım hep bugün yakın arkadaşımın kınası vardı. Yarın da kuzenin kınası var.
Ama yarın en güzel olanı sabah 10:30 da doktor kontrolüm var kızlar tam 1 ay önce gitmiştim bakalım ne diyecek doktor inşallah sağlıklı haberler alırım. Sizlerden de sağlıklı haberler gelir inşalllah. Artık hiç kötü olumsuz şeyler okumak istemiyorum hele de bu kadar zamana gelmişken. İyi geceler kuzular. Yarın haber veririm size
Ben dün gördüm, o kadar tatlı ki elini ağzına sokmaya çalışıyor, sanki girecek ağzınaHaberlerini bekliyoruz canımbenimde cmart günü randevum çok heyecanlıyım yüzünü görebilicem
Allah yardımcımız olsun canım valla, okul açılmadan başladık almaya daha devam ediyoruz ne zaman bitecek eksikler inan hiç bilmiyorumHerkese gunaydin
Herkes icin her sey yolundadir insallahBen ikili sonucu bekliyorum. Henuz cikmadi 10 gun oldu. Haftaya cikar insallah. Sonucla gel demisti doktorum o yuzden gidermiyorum da. Haftaya insallah giderim hem cinsiyet kesinlesir. Cogunun kesinlesmis cok sevindim, alisverislere baslarlar. Okula baslayan kizima alis veris yapiyoruz bir aydir yani cidden her sey cok pahali. Hani 6 yasindaki bir kiza esoman takimi 600 tl falan bebek giysilerine de goz attim cidden ucuklar! Sukur alabiliyoruz. Ancak insanlari dusunuyorum, uzucu bir durum! Insallah tez ekonomi duzelir!
Bana gelince benim bulanti, gaz, kabizlik vs vs devam... Ustune ssislik hissi ve rahime olan baski zorluyor ama sukur sizleri okuyunca, herkesin gectigi asama...
Lierac kullaniyorum ben de, yeni basladim. 4. Ayda kullan demisti doktor. Gunde bir defa kullaniyorum, gunde 1-2 yaziyor uzerinde. Insallah catlak bu gebeligimde de olusmaz. Kilo durumum 57.6 civariyim. Kilo almadim henuz sukur. Artik alinir galiba :) Insallah amacim 6aylik olana kadar 60i gecmemekbilmiyorum gercekci mi
Ben de sizin yerinizde olsam bende aynı kararı verirdim. Umarim korkulariniz yersiz çıkar ve güzel haberler alirsinizBen de nıpt hakkında öyle biliyordum ama doktor un söyledikleri
Bu şekildeydi amniyosentezin kesin sonuç verdiğini söyledi ve önerdi ben de ona tabi oldum aslında gönlüm nıpt ten yanaydı hem daha çabuk sonuç hem risksiz diye genoks un broşürü de var elimde öncesinde de çok araştırdım canım ama ben de hastane ortamındaki pskilojiyle ona karar verdim o am inş hayırlı sonuçlanır
e nabıza da geç düşüyor sonuçlar belki çıkmıştır bile, hastane onay vermeyince e nabıza düşmüyor. devletin bu işleri çok yorucu ya...Normalde ozele gidiyorum. Devlete baska bir seye gitmistim. Gekmisken gel randevu vereyim burda bakalim dedi doktor. Ilgili olunca tamam demistim. Bilsem hastanemde yaptirirdim. Burda da sordum 4,- 5 gun, bir hafta denilmisti ...
Aaa oyle mi o zaman hastane lab.uzerinden bir bakayim. Tesekkur ederime nabıza da geç düşüyor sonuçlar belki çıkmıştır bile, hastane onay vermeyince e nabıza düşmüyor. devletin bu işleri çok yorucu ya...
YaaaHaber bekliyoruz senden
Ben dün gördüm, o kadar tatlı ki elini ağzına sokmaya çalışıyor, sanki girecek ağzına
Allah yardımcımız olsun canım valla, okul açılmadan başladık almaya daha devam ediyoruz ne zaman bitecek eksikler inan hiç bilmiyorum
Sıramı bekliyorum hayırlısıyla inşallahEvet canım bir tane daha oğlum olacak inşallah
Arada küçük pıt pıtlar başladı
Hadi senden güzel haberler bekliyorum
çok geçmiş olsun canım zor oldu mu nasılsın şimdi? inşallah hayırlı haberler alacaksın dualarım seninleÇok teşekkür ederim canım.inşallah iyiyi düşünmek istiyorum sonucumda hayırlı,güzel sonuçlanır inşallah.şimdi çıktım işlemden iyiyim şükür eve geçiyorum
pazartesi günü de benim kanadı, uygulamada da burnunuz kanayabilir korkmayın diyordu hiç oralı olmadımKızlar günaydın...
Kaç haftadır belirtim yok belirtim yok vs diyordum ya al işte dünden beri ilk belirtimi yaşıyorum,burun kanaması.
Yaşayan olursa diye paylaşmak istedim endişe edecek bir şey yok. Burun damarları ince olduğundan vücuttaki kan akımı fazlalastiginda burun kanaması yaşanıyor ama yarım saatten fazla olursa ve miktar çok olursa mutlaka doktora başvurmak gerekiyor bilginiz olsun. Benim ilk kızımda da olmuştu fakat 7.aydan sonra. Şimdi daha erken başladı sızıntı damla şeklinde şuan. Yaşayan vs olursa endişe etmesin diye paylaşmak istedim
Siz 2li test yaptirmis miydiniz orda ne cikmisti?İnşallah canım teşekkür ederim1hafta sonra ön sonuç.ön sonuçtan 3hafta sonra da kesin sonuç dedi doktor
Temiz sonuçlar çıkacak inşallahTeşekkür ederim.İkilide sorun çıkmamıştı ama devlette sırayla yapıyorlar hepsini zamanı geldikçe
Allah korusun.Sabah işlem yapılacak hakkımda hayırlısı artık
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim.İkilide sorun çıkmamıştı ama devlette sırayla yapıyorlar hepsini zamanı geldikçe
Allah korusun.Sabah işlem yapılacak hakkımda hayırlısı artık
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Ikili testte degerlerin nasildi freebetahcg ve papp-aSelamlar
Fetal DNA testimden önce ikili test yapmıştım, temiz geldi
İkili test sonrası sorun yaşayan var mı germeksin evham yapıyorum bazen.. usg kontrolü de iyiydi
Bu iki değerin kaç olduğu anlamlı değilmiş değerlerin girdiği bir grafik eğrisi var o eğride belli oluyor riskler cut off değerimin üstünde yazarsa riskli demek altında yazarsa risk az demekIkili testte degerlerin nasildi freebetahcg ve papp-a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?