2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Belli oldu mu canım cinsiyet hadi sağlıkla gelsin bende yarın gideceğim doktora inşallah netleşir. Buarada bebeğini karnından hissetmeye başladın mı
Evet canım bir tane daha oğlum olacak inşallah
Arada küçük pıt pıtlar başladı
Hadi senden güzel haberler bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım.inşallah iyiyi düşünmek istiyorum sonucumda hayırlı,güzel sonuçlanır inşallah.şimdi çıktım işlemden iyiyim şükür eve geçiyorum

Normalde ozele gidiyorum. Devlete baska bir seye gitmistim. Gekmisken gel randevu vereyim burda bakalim dedi doktor. Ilgili olunca tamam demistim. Bilsem hastanemde yaptirirdim. Burda da sordum 4,- 5 gun, bir hafta denilmisti ...

Haber bekliyoruz senden
Haberlerini bekliyoruz canım benimde cmart günü randevum çok heyecanlıyım yüzünü görebilicem
Ben dün gördüm, o kadar tatlı ki elini ağzına sokmaya çalışıyor, sanki girecek ağzına

Allah yardımcımız olsun canım valla, okul açılmadan başladık almaya daha devam ediyoruz ne zaman bitecek eksikler inan hiç bilmiyorum

Ben de sizin yerinizde olsam bende aynı kararı verirdim. Umarim korkulariniz yersiz çıkar ve güzel haberler alirsiniz
Bende de geçen ay biliyorsunuz omfalosel durumu vardı, ultrasonda tekrar sorun çıksaydı direk amniyosentez demisti. O zaman da sormuştum ben bu fetal dna testleri vs olmaz mı diye ne kadar yüksek doğruluk oranı olsa da %100 değil demişti. %100 için tek kosul amniyosentez. O testlerde her değere bakılmıyor, amniyosentez daha kapsamlı demisti. Riskini sordum bu hayatta her şeyde risk var ama teknoloji çok ilerledi ilkel çağlardan kalma değiliz demisti. O yüzden bende olsam sizin kararınızı verirdim.
Bugün olacak demiştiniz öyle hatırlıyorum gelişmelerden bizi haberdar edin olur mu

Normalde ozele gidiyorum. Devlete baska bir seye gitmistim. Gekmisken gel randevu vereyim burda bakalim dedi doktor. Ilgili olunca tamam demistim. Bilsem hastanemde yaptirirdim. Burda da sordum 4,- 5 gun, bir hafta denilmisti ...
e nabıza da geç düşüyor sonuçlar belki çıkmıştır bile, hastane onay vermeyince e nabıza düşmüyor. devletin bu işleri çok yorucu ya...

Kızlar günaydın...
Kaç haftadır belirtim yok belirtim yok vs diyordum ya al işte dünden beri ilk belirtimi yaşıyorum, burun kanaması.
Yaşayan olursa diye paylaşmak istedim endişe edecek bir şey yok. Burun damarları ince olduğundan vücuttaki kan akımı fazlalastiginda burun kanaması yaşanıyor ama yarım saatten fazla olursa ve miktar çok olursa mutlaka doktora başvurmak gerekiyor bilginiz olsun. Benim ilk kızımda da olmuştu fakat 7.aydan sonra. Şimdi daha erken başladı sızıntı damla şeklinde şuan. Yaşayan vs olursa endişe etmesin diye paylaşmak istedim

Yaaaçok tatlı maşallah

Çok teşekkür ederim canım.inşallah iyiyi düşünmek istiyorum sonucumda hayırlı,güzel sonuçlanır inşallah.şimdi çıktım işlemden iyiyim şükür eve geçiyorum
çok geçmiş olsun canım zor oldu mu nasılsın şimdi? inşallah hayırlı haberler alacaksın dualarım seninle

pazartesi günü de benim kanadı, uygulamada da burnunuz kanayabilir korkmayın diyordu hiç oralı olmadım

Temiz sonuçlar çıkacak inşallah icinizi ferah tutun.

Geçmiş olsun canım

Kızlar doktordan çok oldu çıkalı yazamadım işlerimiz vardı hep .çok iyi herşey hiç
Bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Yüzüne bakmam istedi emeli usg ile ama hiç durmuyordu. Bşr saniye durmadı sağa sola dönüyor eliyle yüzüyle oynuyor hep. 18 cm 200 gr 17+4 ile uyumlu dedi.
1 ay sonra detaylı usg istedi. Çok şükür benden iyi haberler verdik size inşallah sizlerde güzel haberlerinizi verirsiniz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…