"Bu bağlamda özellikle hamilelik döneminde soğuk algınlığı, grip, nezle gibi hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemini güçlü kılmak için zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, melisa çayları güvenle içilebilir." İnternette böyle yazıyor canımKızlar kuşburnu kaynattım kendime 2/3 fincan içsem bişey olur mu çay kahve içemiyorum çünkü ılık şeyler istiyor canım ıhlamur içtim kaç gündür çay yerine artık biraz da kuşburnu içeyim diyorum annem toplamıştı kurutmuştu memleketten getirdi. Ama işte tedirgin oluyorum bitki çayları içmeyin diyorlar bunlarda arasında var mı bilmiyorum.
Ay yok canım ya.. Önümüzdeki hafta çarşamba randevum.. 1 hafta var. Doktor da bence gelince veririm diyecekyarın doktora gitmeyecek miydin canım, yarın alırsın olmazsa doktordan
ayy inşallah ben de 20. hafta için cenk beye geleceğimArtık bi süre emeklilik mod takılacaksınız yapcak bişey yoktestlerin iyi çıkmasına sevindim canım, ikiz gebeliklerde 2 detaylı öneriliyor diye biliyorum. Bugün Cenk beye randevu alıcam ben de 22 ekim için 20. Haftada gidicem nasipse
anladım, cinsiyet icin merak ediyorsan rapordan anlasılmıyormus galiba. ben olsam gözümü karartıp doktoru arayıp cinsiyeti sorardım :) ama ultrasona bakmadan cinsiyet soylemem diyordu galiba dimi. hayırlısı bir hafta dişini sıkarsın ozaman :)Ay yok canım ya.. Önümüzdeki hafta çarşamba randevum.. 1 hafta var. Doktor da bence gelince veririm diyecek
İnşallah canımmmayy inşallah ben de 20. hafta için cenk beye geleceğimgelsin o günler de bi
ayda bir beklemek de zor geliyor bana böyle bahaneyle detaylı baktırırım diyordum olmadıama aramaya devam edeceğim civarda.
Benim de evdeki tartı ile dr tartısı arasında 1 kilo farkediyor sürekli tartıldığını baz al bence takip içinGünaydın kızlarAz önce sağlık ocağından geldim. 12 eylülde doktor kontrolümde tartılmıştım 60,5 çıktım. Aradan 8 gün geçti bugün sağlık ocağında aç karnına 62 çıktım 8 günde 1,5 kilo alınır mı ya? Tartıları bozuktur heralde dimi Bi de minnoşumun kalp atışlarını dinledik minik bir cihazla gümbür gümbür 4 ekimde de ilk tetanoz aşımı olacakmışım.
Yaa inşallah öyledir şimdiden bu kadar hızlı kilo almasam iyi olacakİnşallah canımmmsenin cinsiyetler belli olmadı mı
Benim de evdeki tartı ile dr tartısı arasında 1 kilo farkediyor sürekli tartıldığını baz al bence takip için4 ekimde kaç haftalık oluyorsun?
bana da 20.haftada tetanoz yaptır dedi doktorum, ikinci dozu da yine görüşürsün aile saglık hekiminle dediYaa inşallah öyledir şimdiden bu kadar hızlı kilo almasam iyi olacak20. haftaya girmiş oluyorum canım
yok bizimkiler halay ekibi olduğundanİnşallah canımmmsenin cinsiyetler belli olmadı mı
Canım aç tok, tuvalete çıkmamış olmak bile 1-1,5 kilo farkettiriyor tüm şartlar uygunken sabah aç karna tartılYaa inşallah öyledir şimdiden bu kadar hızlı kilo almasam iyi olacak20. haftaya girmiş oluyorum canım
Yaa kıpırdaklaryok bizimkiler halay ekibi olduğundandoktorum gördüyse de bi şey demedi cinsiyetle ilgili. ultrason fotoğraflarımı atmıştım ya burada da kimse bi şey göremedi galiba şimdi burada herkes öğrenmeye başladı beni de çoookkk büyük merak sarmaya başladı işte belli olsa da bi eşimle isim münakaşasına başlasak o beni kayın aile isimleriyle delirtse ben de seni dava ederim desem
Tamam canım ıhlamur ile kuşburnu yetiyor bana onları tüketsem de yeter herhalde o zaman"Bu bağlamda özellikle hamilelik döneminde soğuk algınlığı, grip, nezle gibi hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemini güçlü kılmak için zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, melisa çayları güvenle içilebilir." İnternette böyle yazıyor canım
Ben varım canım, haftasonundan beri. Boğaz ağrısı ve yanması ile uğraşıyorum. Burnumda tıkalı . İlaç almıyorum mandalina yiyorum, limonu kesip tuzlayıp yiyorum. Sicak su ile balı karıştırıp içiyorumHamilelikte faranjit ya da grip olan var mı ? Korona da olabilirim test yaptırmadım henüz. Neler yaptınız boğaz partili vs kullanabiliyor muyuz?
Hahahahbana da 20.haftada tetanoz yaptır dedi doktorum, ikinci dozu da yine görüşürsün aile saglık hekiminle dedi
sen bu kiloya hızlı diyorsan ohoo neler var, ben utanıyorum buraya yazmaya
Yeter canım ben de nezleyken hep ıhlamur içtim ama cidden bi süre sonra insan bu alıyor hep aynı şeydenTamam canım ıhlamur ile kuşburnu yetiyor bana onları tüketsem de yeter herhalde o zaman
Bana da doktor sadece tek bir bitki çayını söylemişti içmeyin diye ama.. ada çayı idi sanırım.. Aa evet aklıma geldi ada çayı idi. Başka bitki çaylarını içebilirsin, sorun yok dedi."Bu bağlamda özellikle hamilelik döneminde soğuk algınlığı, grip, nezle gibi hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemini güçlü kılmak için zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, melisa çayları güvenle içilebilir." İnternette böyle yazıyor canım
ben önceki hamileliğimde 2 doz olmustum, bunda da 2 doz olacakmısım gibi konustu doktorum. bilemiyorum ki 5 doz olan da varHahahahAynen bana aşı kartı verecekmiş zaten hep o kartla diğer dozları takip edebilecekmişim 4-5 doz falan yapılıyormuş sanırım
Yaa kıpırdaklarevet sen paylaştın ama ben hiç bişey anlamamıştım inşallah bi dahaki kontrolde gösterirler ama iki kız gibi geçiyor içimden benim eşim de isim konusunda hiç fikir belirtmiyor sen beğen içinden seçeriz diyor böylesi daha zor
Yok canım aslında onun için değil. Evet anlaşılmıyormuş galiba. Doktora uyuz oldum biraz. Sonuç temiz dedi tamam şükür.. Neden göndermiyor ki sonucu yani benim sonucum. Neden ben ondan sonuç isteyeceğim diye kırk takla atıyorum. Buna uyuz oldum. Yani 1 hafta daha beklerim çok sorun değil ama neden gizliyor gibi davranıyor..anladım, cinsiyet icin merak ediyorsan rapordan anlasılmıyormus galiba. ben olsam gözümü karartıp doktoru arayıp cinsiyeti sorardım :) ama ultrasona bakmadan cinsiyet soylemem diyordu galiba dimi. hayırlısı bir hafta dişini sıkarsın ozaman :)
Hahahahyok bizimkiler halay ekibi olduğundandoktorum gördüyse de bi şey demedi cinsiyetle ilgili. ultrason fotoğraflarımı atmıştım ya burada da kimse bi şey göremedi galiba şimdi burada herkes öğrenmeye başladı beni de çoookkk büyük merak sarmaya başladı işte belli olsa da bi eşimle isim münakaşasına başlasak o beni kayın aile isimleriyle delirtse ben de seni dava ederim desem
Evet benim hiç aşım yokmuş o yüzden fazla doz olacağım. Ama 2.hamileliğinde rahatlık olacak dedi ebe hanımben önceki hamileliğimde 2 doz olmustum, bunda da 2 doz olacakmısım gibi konustu doktorum. bilemiyorum ki 5 doz olan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?