2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
"Bu bağlamda özellikle hamilelik döneminde soğuk algınlığı, grip, nezle gibi hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemini güçlü kılmak için zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, melisa çayları güvenle içilebilir." İnternette böyle yazıyor canım

ayy inşallah ben de 20. hafta için cenk beye geleceğim gelsin o günler de bi
ayda bir beklemek de zor geliyor bana böyle bahaneyle detaylı baktırırım diyordum olmadı ama aramaya devam edeceğim civarda.

Günaydın kızlar Az önce sağlık ocağından geldim. 12 eylülde doktor kontrolümde tartılmıştım 60,5 çıktım. Aradan 8 gün geçti bugün sağlık ocağında aç karnına 62 çıktım 8 günde 1,5 kilo alınır mı ya? Tartıları bozuktur heralde dimi Bi de minnoşumun kalp atışlarını dinledik minik bir cihazla gümbür gümbür 4 ekimde de ilk tetanoz aşımı olacakmışım.

Ay yok canım ya.. Önümüzdeki hafta çarşamba randevum.. 1 hafta var. Doktor da bence gelince veririm diyecek
anladım, cinsiyet icin merak ediyorsan rapordan anlasılmıyormus galiba. ben olsam gözümü karartıp doktoru arayıp cinsiyeti sorardım :) ama ultrasona bakmadan cinsiyet soylemem diyordu galiba dimi. hayırlısı bir hafta dişini sıkarsın ozaman :)

ayy inşallah ben de 20. hafta için cenk beye geleceğim gelsin o günler de bi
ayda bir beklemek de zor geliyor bana böyle bahaneyle detaylı baktırırım diyordum olmadı ama aramaya devam edeceğim civarda.
İnşallah canımmm senin cinsiyetler belli olmadı mı
Benim de evdeki tartı ile dr tartısı arasında 1 kilo farkediyor sürekli tartıldığını baz al bence takip için 4 ekimde kaç haftalık oluyorsun?

Benim de evdeki tartı ile dr tartısı arasında 1 kilo farkediyor sürekli tartıldığını baz al bence takip için 4 ekimde kaç haftalık oluyorsun?
Yaa inşallah öyledir şimdiden bu kadar hızlı kilo almasam iyi olacak 20. haftaya girmiş oluyorum canım

Yaa inşallah öyledir şimdiden bu kadar hızlı kilo almasam iyi olacak 20. haftaya girmiş oluyorum canım
bana da 20.haftada tetanoz yaptır dedi doktorum, ikinci dozu da yine görüşürsün aile saglık hekiminle dedi
sen bu kiloya hızlı diyorsan ohoo neler var, ben utanıyorum buraya yazmaya

yok bizimkiler halay ekibi olduğundan doktorum gördüyse de bi şey demedi cinsiyetle ilgili. ultrason fotoğraflarımı atmıştım ya burada da kimse bi şey göremedi galiba şimdi burada herkes öğrenmeye başladı beni de çoookkk büyük merak sarmaya başladı işte belli olsa da bi eşimle isim münakaşasına başlasak o beni kayın aile isimleriyle delirtse ben de seni dava ederim desem

Canım aç tok, tuvalete çıkmamış olmak bile 1-1,5 kilo farkettiriyor tüm şartlar uygunken sabah aç karna tartıl
Yaa kıpırdaklar evet sen paylaştın ama ben hiç bişey anlamamıştım inşallah bi dahaki kontrolde gösterirler ama iki kız gibi geçiyor içimden benim eşim de isim konusunda hiç fikir belirtmiyor sen beğen içinden seçeriz diyor böylesi daha zor

Tamam canım ıhlamur ile kuşburnu yetiyor bana onları tüketsem de yeter herhalde o zaman

Hamilelikte faranjit ya da grip olan var mı ? Korona da olabilirim test yaptırmadım henüz. Neler yaptınız boğaz partili vs kullanabiliyor muyuz?
Ben varım canım, haftasonundan beri. Boğaz ağrısı ve yanması ile uğraşıyorum. Burnumda tıkalı . İlaç almıyorum mandalina yiyorum, limonu kesip tuzlayıp yiyorum. Sicak su ile balı karıştırıp içiyorum

bana da 20.haftada tetanoz yaptır dedi doktorum, ikinci dozu da yine görüşürsün aile saglık hekiminle dedi
sen bu kiloya hızlı diyorsan ohoo neler var, ben utanıyorum buraya yazmaya
Hahahah Aynen bana aşı kartı verecekmiş zaten hep o kartla diğer dozları takip edebilecekmişim 4-5 doz falan yapılıyormuş sanırım

Bana da doktor sadece tek bir bitki çayını söylemişti içmeyin diye ama.. ada çayı idi sanırım.. Aa evet aklıma geldi ada çayı idi. Başka bitki çaylarını içebilirsin, sorun yok dedi. Leedong Geçmiş olsun canım

Hahahah Aynen bana aşı kartı verecekmiş zaten hep o kartla diğer dozları takip edebilecekmişim 4-5 doz falan yapılıyormuş sanırım
ben önceki hamileliğimde 2 doz olmustum, bunda da 2 doz olacakmısım gibi konustu doktorum. bilemiyorum ki 5 doz olan da var

iyi olsunlar da anaları meraktan çatlasın tek ayy Q qizemli de bir erkek bir kız diye tahmin etmişti bakalım iki kız olursa eşim halay ekibi olacak
ohoo ama öyle sen bul seçeriz olmaz ki baba olarak o da mesai harcamalı bebeği anne büyütsün doğursun ismi anne bulsun ee nasıl olacak bu işler analar çeker yükü felsefesini geride bırakalım arkadaşlar

Yok canım aslında onun için değil. Evet anlaşılmıyormuş galiba. Doktora uyuz oldum biraz. Sonuç temiz dedi tamam şükür.. Neden göndermiyor ki sonucu yani benim sonucum. Neden ben ondan sonuç isteyeceğim diye kırk takla atıyorum. Buna uyuz oldum. Yani 1 hafta daha beklerim çok sorun değil ama neden gizliyor gibi davranıyor..
Bu arada dün sordum zaten telefonda. Kontrolde söyleriz dedi.
Hahahah Allah gönlüne göre versin canım "..ama bence büyük büyük paşa dedemin ismini koyalım." hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…