2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günahımızı almışsın o zaman tebrik ederim kızçeni sağlıkla gelsin minik fare ben de tansiyon takibi yapıyorum rahimdeki bi damarda basınç fazlaymış ileriki haftalarda yüksek tansiyona sebep olabilir dedi hem aspirin içiyorum hem düzenli ölüyorum sen neden takip edeceksin?

Hiç korkma kilodan canım verirsin zaten çoğu doğumdan sonra gidiyor. Mide bulantılarını en iyi ben bilirim herhalde bu ayıma kadar serumla beslenmiş birisi olarak. Biliyorum hiç bir ilaç fayda etmiyor bana da etmemişti. Şimdi sadeve sabah bulantım kaldı ve aç kaldığımda şok bulanıyor yine de her sabah bir tane prilam alıyorum. Ama gerçekten de eskidi gibi değilim bu Halime bin şükür olsun. 6.haftadan beri hep kustum ne yesem çıkarttım artık kan kusuyordum. Ama 15. Hftamdan sonramı rahat ettim. Artık çok enerjiğim hatta. Sağlıkla gelsinler biz dişimizi sıkıyoruz öyle de böyle de :)

hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah

aldıgın kiloyla baglantılı olarak değişiyor olabilir canım. benim dogumda 8 kilo gitti, 2 kilo da ilk bir haftada gitti ödem attım muhtemelen. ama sonraki kalan 10 kiloyu 1 yıla kadar ancak verebildim
20 kilo almistim 53 ile gebe kalmistim dogumdan 2 ay sonra 51'e dustum :) cok kolay verdim kizim sagolsun

Evet ya çok teşekkür ederim Canm aslında tansiyonum yok olmadida hiç ama takip et dedi ederim sorun yok dedim zaten hergun bakıyordum

Darisi bize bugun 14.haftama merhaba dedim ama bulanti, hazirmsizlik, gaz, dislike aynen devam... Korkudan bi sey yiyemiyoruum. Bir ayda bir kilo verdim

Darisi bize bugun 14.haftama merhaba dedim ama bulanti, hazirmsizlik, gaz, dislike aynen devam... Korkudan bi sey yiyemiyoruum. Bir ayda bir kilo verdim
Ben ömür boyu sürecek sanıyordum sinir hastası olmuştum ağlıyordum artık hep. Gerçekten geçmeyecek saydığım geçti. Kaç ay çektim bir ben bir Allah bilir. o yüzden sıkma. Canını illaki geçecek canım benim.

Ay maşallah canım Sağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel
ay kesinlikle anne aşığı oluyorlar :) oğlu olanlar bilirler de kız isteyip erkek oldugunu öğrenenler sakın üzülmesin. tabi ki babayı da seviyorlar ama anne ile bağ çok farklı. bugün oğlumu okula götürürken yolda birkaç defa seni çok seviyorum anne seni hiç bırakmak istemiyorum dedi, içim eridi resmen. illa ki bir gün yuvadan göçecek ama aşkımız ömür boyu sürecek :)

Kızlar kuşburnu kaynattım kendime 2/3 fincan içsem bişey olur mu çay kahve içemiyorum çünkü ılık şeyler istiyor canım ıhlamur içtim kaç gündür çay yerine artık biraz da kuşburnu içeyim diyorum annem toplamıştı kurutmuştu memleketten getirdi. Ama işte tedirgin oluyorum bitki çayları içmeyin diyorlar bunlarda arasında var mı bilmiyorum.

Ay ben buna ağlarım çok tatlısınız

Saol canım Sen yazınca aradım ama kurumsal anlaşmamız olduğu için doktorunuzdan almanız lazım sonucu diyor. Yine doktora soracağım mecbur.
yarın doktora gitmeyecek miydin canım, yarın alırsın olmazsa doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…