Günahımızı almışsın o zamanAyy ağrıdan kafa kalmadiki bende diyorum niye kimse beni tebrik etmiyordün k.validemdeydim aslinda yazmıştım gondermemisim bildirimlere bakıp durdum hep kızım olacağını öğrendim canm Dr yarım saat kadar baktı bayağı inceledi herseyine normal dedi hergun tansiyon takibi yapacaksın dedi doğuma kadar bide tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi 20 ila 24 hafta arası detayli ultrason için randevu alırsın dedi 182 den bendeki haberler canm
Hiç korkma kilodan canım verirsin zaten çoğu doğumdan sonra gidiyor. Mide bulantılarını en iyi ben bilirim herhalde bu ayıma kadar serumla beslenmiş birisi olarak. Biliyorum hiç bir ilaç fayda etmiyor bana da etmemişti. Şimdi sadeve sabah bulantım kaldı ve aç kaldığımda şok bulanıyor yine de her sabah bir tane prilam alıyorum. Ama gerçekten de eskidi gibi değilim bu Halime bin şükür olsun. 6.haftadan beri hep kustum ne yesem çıkarttım artık kan kusuyordum. Ama 15. Hftamdan sonramı rahat ettim. Artık çok enerjiğim hatta. Sağlıkla gelsinler biz dişimizi sıkıyoruz öyle de böyle de :)Ben de 16+5im bugün ama dün gece fena kustum yine saatlerce içim dışıma çıktı gözlerim yerinden çıkacaktı artık öğürmekten bide prilam kullandığım halde.
Ben de 3kğ vermiştim ilk 3ayda şimdi de 3kğ almışım verdiğimin üzerine bu sefer de hızlı almaya başladım korkmuyor değilim
hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallahAyy ağrıdan kafa kalmadiki bende diyorum niye kimse beni tebrik etmiyordün k.validemdeydim aslinda yazmıştım gondermemisim bildirimlere bakıp durdum hep kızım olacağını öğrendim canm Dr yarım saat kadar baktı bayağı inceledi herseyine normal dedi hergun tansiyon takibi yapacaksın dedi doğuma kadar bide tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi 20 ila 24 hafta arası detayli ultrason için randevu alırsın dedi 182 den bendeki haberler canm
Maşallah canım çok isterdim hep 3 kzıım olsun. Vallahi sırtın yere gelmez senin hadi iyisin gözün aydın olsunBu arada benim de KIZIMolacak inşallah.2kızım var 3.geliyor nasipse
4448732 genoksun çağrı merkezi bence direk onları arayıp mail gelmediğini söylersen de hemen yollayabilirler. bence şansını bir dene.Saol canım. Dur bakiyim yapacağım bir şeyler..
sağlıkla gelsin inşallahBu arada benim de KIZIMolacak inşallah.2kızım var 3.geliyor nasipse
20 kilo almistimaldıgın kiloyla baglantılı olarak değişiyor olabilir canım. benim dogumda 8 kilo gitti, 2 kilo da ilk bir haftada gitti ödem attım muhtemelen. ama sonraki kalan 10 kiloyu 1 yıla kadar ancak verebildim
Evet yaGünahımızı almışsın o zamantebrik ederim kızçeni sağlıkla gelsin minik fare ben de tansiyon takibi yapıyorum rahimdeki bi damarda basınç fazlaymış ileriki haftalarda yüksek tansiyona sebep olabilir dedi hem aspirin içiyorum hem düzenli ölüyorum sen neden takip edeceksin?
Çok teşekkür ederim Canmhayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah
Darisi bize bugun 14.haftama merhaba dedim ama bulanti, hazirmsizlik, gaz, dislike aynen devam... Korkudan bi sey yiyemiyoruum. Bir ayda bir kilo verdimHiç korkma kilodan canım verirsin zaten çoğu doğumdan sonra gidiyor. Mide bulantılarını en iyi ben bilirim herhalde bu ayıma kadar serumla beslenmiş birisi olarak. Biliyorum hiç bir ilaç fayda etmiyor bana da etmemişti. Şimdi sadeve sabah bulantım kaldı ve aç kaldığımda şok bulanıyor yine de her sabah bir tane prilam alıyorum. Ama gerçekten de eskidi gibi değilim bu Halime bin şükür olsun. 6.haftadan beri hep kustum ne yesem çıkarttım artık kan kusuyordum. Ama 15. Hftamdan sonramı rahat ettim. Artık çok enerjiğim hatta. Sağlıkla gelsinler biz dişimizi sıkıyoruz öyle de böyle de :)
Evet canım ilk öğrenen bendim zaten grupta:))) kızım olacak Allah’ın izniyle.canım ben de 6500 ödedim, 5 iş gününe çıkar dediler ama göreceğiz.senin sonuç çıktı mı canım cinsiyet belli mi ?
Ben ömür boyu sürecek sanıyordum sinir hastası olmuştum ağlıyordum artık hep. Gerçekten geçmeyecek saydığım geçti. Kaç ay çektim bir ben bir Allah bilir. o yüzden sıkma. Canını illaki geçecek canım benim.Darisi bize bugun 14.haftama merhaba dedim ama bulanti, hazirmsizlik, gaz, dislike aynen devam... Korkudan bi sey yiyemiyoruum. Bir ayda bir kilo verdim
ay kesinlikle anne aşığı oluyorlar :) oğlu olanlar bilirler de kız isteyip erkek oldugunu öğrenenler sakın üzülmesin. tabi ki babayı da seviyorlar ama anne ile bağ çok farklı. bugün oğlumu okula götürürken yolda birkaç defa seni çok seviyorum anne seni hiç bırakmak istemiyorum dedi, içim eridi resmen. illa ki bir gün yuvadan göçecek ama aşkımız ömür boyu sürecek :)Ay maşallah canımSağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel
oy ne güzel maşallah 3 kızBu arada benim de KIZIMolacak inşallah.2kızım var 3.geliyor nasipse
Ay ben buna ağlarımay kesinlikle anne aşığı oluyorlar :) oğlu olanlar bilirler de kız isteyip erkek oldugunu öğrenenler sakın üzülmesin. tabi ki babayı da seviyorlar ama anne ile bağ çok farklı. bugün oğlumu okula götürürken yolda birkaç defa seni çok seviyorum anne seni hiç bırakmak istemiyorum dedi, içim eridi resmen. illa ki bir gün yuvadan göçecek ama aşkımız ömür boyu sürecek :)
Saol canım4448732 genoksun çağrı merkezi bence direk onları arayıp mail gelmediğini söylersen de hemen yollayabilirler. bence şansını bir dene.
sizi cok merak ediyordum, bebeklerden birini kaybetmişsiniz sanırım, çok üzüldüm. siz nasılsınız diğer bebeklerin durumu iyi mi, inşallah saglıkla kavuşursunuzMerhaba üçüz gebeliktim ama beni ikiz olarak günceller misinizRheaa
yarın doktora gitmeyecek miydin canım, yarın alırsın olmazsa doktordanSaol canımSen yazınca aradım ama kurumsal anlaşmamız olduğu için doktorunuzdan almanız lazım sonucu diyor. Yine doktora soracağım mecbur.
Geçmiş olsun.. Bundan sonraki süreç sağlıkla kolaylıkla devam eder, sağlıkla da kavuşursunuz inşallah yavrularınızaMerhaba üçüz gebeliktim ama beni ikiz olarak günceller misinizRheaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?