2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım benim erkek isim tibet olacak :) kilomda yazmıyordu sanırım 57 ile hamile kaldım şu an 58im

Kizlar günaydın mide bulantisi tükürük yoğunluğu tiksinti iştahsızlık yaşayan anneler ne zaman geçti acaba şikayetleriniz benim halen devam ediyor 14.haftaya gircez
benim akşama doğru artan bir bulantım var, gün içinde çok iyiyim ama akşam acayip bulantım artıyor 10dan sonra uyumak harici birşey istemiyorum o his beni mahvediyor...çıkarmıyorum ama midemin içi berbat durumda...

ilk gebeliğimde 14. haftada falan geçmişti ama bu kadar şiddetli değildi, bunda da bir an önce geçsin diye bekliyorum

Canım benim yüzde 99 kiz dedi doktor istersen ekle listeye isim belli değil eşimi ikna etmeye çalışıyorum

Ben de gündüz idare ediyorum ama akşam feci bulantım oluyor birebir aynı şeyi yasıyormuşuz resmen umarım geçer kısa zamanda

çok geçmiş olsun canım hemen kötü düşünme bak hemen önlemini almışsın, kısa sürede geçecek merak etme

Karnın şişmeye başlamıştır canım artık unutmazsın baktın yine unutuyorsun en iyisi her yere ayna koy kendine bakınca aklına gelir :)))

73 ile doguma girmistim. Normal dogum yaptim. Kizim da 3.370 dogdu. Ertesi gun 68 kg idim Dogumda pek bi sey gitmiyor bence :)
aldıgın kiloyla baglantılı olarak değişiyor olabilir canım. benim dogumda 8 kilo gitti, 2 kilo da ilk bir haftada gitti ödem attım muhtemelen. ama sonraki kalan 10 kiloyu 1 yıla kadar ancak verebildim

Doktorum hamileyken verdi bana yaban mersini ekstraktini. Bu kadar iyi geleceğini yıllar önce bilseymisim keşke.Bana dogalzane markasınınkini vermisti

herkes söylemiş ama bol su içip sık idrara çıkın, beklemeyin. mesaneye duş aldırmak gibi düşünün. ben de çok çekmiştim sistitten en iyi yol sık idrara çıkmak. geçmiş olsun inşallah çabuk gider.
lavenderbrown canım napıyosun nasıl gidiyor sesin çıkmadı
günaydın canım şükür iyiyim diyeyim. benim ağrılarım vardı hani rahim büyümesi diyebileceğimden ileri düzeyde. 12. hafta doldu kutlaması yapalım demiştik eşimle sancıya dönük ağrım olunca 2-3 gün geçmeyen , doktorum komple yasakladı kutlamaları o yüzden bol yatmalı yuvarlanmalı bi hafta geçirdim şükür şu an iyiceyim . bebekler de iyidir inşallah 14. haftada detaylı bakacak bir babayiğit delikanlı doktor arıyorum herkes 18-24 haftası diyor da ikizlere 13-14 haftalarında da detaylı usg öneren doktorlar var. ama bi çocuklarıma bakacak doktor bulamadım.
ikili tarama sonucumuz da iyi çıkmış çok şükür

biz de gelişmeler böyle işte

Canım bana yüksek ihtimal kız dedi ama daha net değil bi sonraki kontrolde artık

Helenk pazartesi kontrole gidicem demiştin cinsiyet netleşti mi :)
Ayy ağrıdan kafa kalmadiki bende diyorum niye kimse beni tebrik etmiyor dün k.validemdeydim aslinda yazmıştım gondermemisim bildirimlere bakıp durdum hep kızım olacağını öğrendim canm Dr yarım saat kadar baktı bayağı inceledi herseyine normal dedi hergun tansiyon takibi yapacaksın dedi doğuma kadar bide tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi 20 ila 24 hafta arası detayli ultrason için randevu alırsın dedi 182 den bendeki haberler canm

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım cok şükür
bana covid hiç sormadı ama tetanozu 20.haftada mutlaka aile saglık merkeziyle görüş dedi.
belirtiler konusunda doktorun cok haklı, rahat batmasın :) belirtiler olması hem hamile oldugunu hatırlatıyor orası dogru ama gercekten zorluyor.
ya ne güzel bir kız bir erkek ve kızın büyük olması büyük avantaj çok şanslısın, saglıkla gelsin minnak

Günaydın canm benmki kız dün öğrendiğim için isim düşünmedik daha

Hala sırt üstü yatınca çokta yok gibi milletin normal göbeği böyle hafif gözüküyor kendimi ben çok zayıftım şimdi göbeğin çıktıkça hafif bile çıksa belli oluyordu zaten. Demekki zayıflarda daha çok belli oluyor canım

Artık bi süre emeklilik mod takılacaksınız yapcak bişey yok testlerin iyi çıkmasına sevindim canım, ikiz gebeliklerde 2 detaylı öneriliyor diye biliyorum. Bugün Cenk beye randevu alıcam ben de 22 ekim için 20. Haftada gidicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…