canım benim erkek isim tibet olacak :) kilomda yazmıyordu sanırım 57 ile hamile kaldım şu an 58imKızlar günaydın
Cinsiyeti belli olup gözümden kaçıp listeye eklemedim veya cinsiyeti belli olup ismi belli olan bebişlerimiz var mı listeye tekrardan doldurmaya başlayalım , paylaşımlarda beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz
canım ben de 6500 ödedim, 5 iş gününe çıkar dediler ama göreceğiz.senin sonuç çıktı mı canım cinsiyet belli mi ?350 $ ödedim canım 6. Günde sonuçlarım çıktı
benim akşama doğru artan bir bulantım var, gün içinde çok iyiyim ama akşam acayip bulantım artıyor 10dan sonra uyumak harici birşey istemiyorum o his beni mahvediyor...çıkarmıyorum ama midemin içi berbat durumda...Kizlar günaydın mide bulantisi tükürük yoğunluğu tiksinti iştahsızlık yaşayan anneler ne zaman geçti acaba şikayetleriniz benim halen devam ediyor 14.haftaya gircez
Canım benim yüzde 99 kiz dedi doktor istersen ekle listeye isim belli değil eşimi ikna etmeye çalışıyorumKızlar günaydın
Cinsiyeti belli olup gözümden kaçıp listeye eklemedim veya cinsiyeti belli olup ismi belli olan bebişlerimiz var mı listeye tekrardan doldurmaya başlayalım , paylaşımlarda beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz
Ben de gündüz idare ediyorum ama akşam feci bulantım oluyor birebir aynı şeyi yasıyormuşuz resmen umarım geçer kısa zamandabenim akşama doğru artan bir bulantım var, gün içinde çok iyiyim ama akşam acayip bulantım artıyor 10dan sonra uyumak harici birşey istemiyorum o his beni mahvediyor...çıkarmıyorum ama midemin içi berbat durumda...
ilk gebeliğimde 14. haftada falan geçmişti ama bu kadar şiddetli değildi, bunda da bir an önce geçsin diye bekliyorum
Saol canım. Dur bakiyim yapacağım bir şeyler..bence hemşiresini ara....direk hastane kadın doğum bölümünü ara anlat test sonucunun sana gelmediğini, yollarlar...acıbademde hasta isen zaten bence çağrı merkezini bile arasan direk kaydından bulup sana mail atarlar.
çok geçmiş olsun canım hemen kötü düşünme bak hemen önlemini almışsın, kısa sürede geçecek merak etmeSelam kızlar, dün hastanede serum aldım idrar da enfeksiyon çıktı, çok yoğun değilmiş ama beni rahatsız ediyor. Antibiyotik başlamıştı doktor bir şase toz şeklinde ilaç da içtim, yine beni hafif rahatsız ediyor tam geçmedi ve çok korkuyorum daha önce enfeksiyon yüzünden suyun gelmişti ve bebeğimi kaybetmiştim, şu an psikolojim çok bozukdua dan başka Allaha sığınmaktan başka çarem yok, Rabbim sıkıntıda olanlara şifa versin inşallah
Karnın şişmeye başlamıştır canım artık unutmazsın baktın yine unutuyorsun en iyisi her yere ayna koy kendine bakınca aklına gelir :)))Hadi onu da yapcaz da ya o da erkek olursa napcaziade değişim şansı da yok
Ya aslında olmamaktan şikayetçi değilim de nasıl anlatayım azınlık olmak bazen insanı sanki bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiriyor, burda ve genel çevremde hamile arkadaslarimda hep ufakta olsa belirtiler oluyor ya ondan dolayı kendimi doğru ifade edip anlatabildim mi?
Diğer taraftan da şöyle bir sorun var aslında kendim bile hamile olduğumu unutuyorum bir sürü örnek var ama en yakın mesela dün kızın büyük karyola ahşap besigini tek başıma kaldırıp yatak üzerine koyup altını sildim annem sen ne yapıyorsun nasıl kaldirrsin onu diye baya kızdı. Hamile olduğumu unutuyorum ki
aldıgın kiloyla baglantılı olarak değişiyor olabilir canım. benim dogumda 8 kilo gitti, 2 kilo da ilk bir haftada gitti ödem attım muhtemelen. ama sonraki kalan 10 kiloyu 1 yıla kadar ancak verebildim73 ile doguma girmistim. Normal dogum yaptim. Kizim da 3.370 dogdu. Ertesi gun 68 kg idimDogumda pek bi sey gitmiyor bence :)
Hayırlı olsunSağlıkla gelsin inşallah ️
Tabi canım öyle.. Oğlumdan önce de hep kızım olsun isterdim ben. Sanirim 1 kızım olsaydı da 2. de kız olsun isterdimama işte oğlum olunca da onun güzelliğini tattım Bitanem benim Simdi tabi ki gönlümden kız geçiyor ama olan da oldu diye düşünüyorum. Şu anda biz ne desek ne istesek boş.. Daha ilk günden ne olduğu belliydi, hala öyle :) Ne yapalım.. demek kısmetimizmis deriz canım Sağlık olsun da..
Ya ben de onu diyecektim. Ben 13-14 kilo almıştım, çok aşırı da değildi. Ona rağmen doğumdan çıktım, içeride 2. bebek kalmış gibiydiHadi lohusaliktan falandı diyelim.. O şişlik indi 2-3 haftada.. ama o 10 kilo 6 ayda ancak gitti valla
Ay evet evet.. o Yaban mersini ekstrakti baya iyi geliyormus düzenli kullanımda. Ben de başlamıştım, çok sık sistit olurdum ben de. Hamile kalınca bıraktım. Bilemedim bir yan etkisi olur mu? Kullanilabilinir miymis hamilelikte?
Ay maşallah canımSağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel
Doktorum hamileyken verdi bana yaban mersini ekstraktini. Bu kadar iyi geleceğini yıllar önce bilseymisim keşke.Bana dogalzane markasınınkini vermistiHayırlı olsunSağlıkla gelsin inşallah ️
Tabi canım öyle.. Oğlumdan önce de hep kızım olsun isterdim ben. Sanirim 1 kızım olsaydı da 2. de kız olsun isterdimama işte oğlum olunca da onun güzelliğini tattım Bitanem benim Simdi tabi ki gönlümden kız geçiyor ama olan da oldu diye düşünüyorum. Şu anda biz ne desek ne istesek boş.. Daha ilk günden ne olduğu belliydi, hala öyle :) Ne yapalım.. demek kısmetimizmis deriz canım Sağlık olsun da..
Ya ben de onu diyecektim. Ben 13-14 kilo almıştım, çok aşırı da değildi. Ona rağmen doğumdan çıktım, içeride 2. bebek kalmış gibiydiHadi lohusaliktan falandı diyelim.. O şişlik indi 2-3 haftada.. ama o 10 kilo 6 ayda ancak gitti valla
Ay evet evet.. o Yaban mersini ekstrakti baya iyi geliyormus düzenli kullanımda. Ben de başlamıştım, çok sık sistit olurdum ben de. Hamile kalınca bıraktım. Bilemedim bir yan etkisi olur mu? Kullanilabilinir miymis hamilelikte?
Ay maşallah canımSağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel
herkes söylemiş ama bol su içip sık idrara çıkın, beklemeyin. mesaneye duş aldırmak gibi düşünün. ben de çok çekmiştim sistitten en iyi yol sık idrara çıkmak. geçmiş olsun inşallah çabuk gider.Selam kızlar, dün hastanede serum aldım idrar da enfeksiyon çıktı, çok yoğun değilmiş ama beni rahatsız ediyor. Antibiyotik başlamıştı doktor bir şase toz şeklinde ilaç da içtim, yine beni hafif rahatsız ediyor tam geçmedi ve çok korkuyorum daha önce enfeksiyon yüzünden suyun gelmişti ve bebeğimi kaybetmiştim, şu an psikolojim çok bozukdua dan başka Allaha sığınmaktan başka çarem yok, Rabbim sıkıntıda olanlara şifa versin inşallah
günaydın canım şükür iyiyim diyeyim. benim ağrılarım vardı hani rahim büyümesi diyebileceğimden ileri düzeyde. 12. hafta doldu kutlaması yapalım demiştik eşimlelavenderbrown canım napıyosun nasıl gidiyor sesin çıkmadı
Canım bana yüksek ihtimal kız dedi ama daha net değil bi sonraki kontrolde artıkKızlar günaydın
Canım zaten bizim kesindi daha çocuk düşüncesine karar verince netlesmisti kızsa Alya Duru erkekse Efe Dora diye. Ama işte eşim illa kızdıracak ya
Ayy ağrıdan kafa kalmadiki bende diyorum niye kimse beni tebrik etmiyorHelenk pazartesi kontrole gidicem demiştin cinsiyet netleşti mi :)
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım cok şükürSelam kızlar 🖐 ben geldim.
Kizi anneme bırakıp doktora gitmiştim, evde durmayinca ufaklık annemde parka çıkartmış. Kontrolden sonra parktan eve çok geç soktuk yemek, çocuğu uyut derken bu saat oldu neyse...
Kontrolde önemli gördüğüm yerleri söyleyeyim öncelikle. İlk sorduğu covit aşısı vurulup vurulmadigim oldu. Daha önce 3 doz vurulduğumu son asimin 2021 kasım-aralik gibi olduğunu söyledim , en yakın zamanda tek doz mutlaka oluyoruz dedi. Son 3 ayda çok riskli tablolarla karşılaşıyoruz erkenden önlemimizi alalım genel olarak hamilelikte bağisiklik düşüyor dedi.
İkinci olarak tetenoz asisini sordu. 2 doz hamileligimde 1 doz da doğumdan sonra vurulduğumu sağlık ocağındaki hemşire aşının koruyuculigu devam ediyor bu gebelikte olmayacak dediğini söyledim onlar çok bilmesinler 26.haftada hatırlatma dozu kesin olacak dedi.
İstersen grip aşısı olabilirsin o sizin tercihiniz dedi. Ama diğerlerini mutlaka olun diye tembihledi.
Gelelim diğer durumlara
Bir şikayetim olup olmadığını sordum , bir şikayetim yok ama korkularım var dedim
Karın -gobek deligi ağrısı, kasık ağrısı, sırt bacak ağrısı bel ağrım yok, kanama lekelenme yok, kusma, tiksinme, mide bulantısı, baş dönmesi , aserme yok, genel koku hassasiyeti, göz seyirmesi ne bileyim hiç bir belirtim yok dedim, ne kadar güzel işte dedi, ama herkeste birseyler oluyor bende olmayınca hep aklıma kötü şeyler geliyor dedimbizim insanımız böyle rahat batıyor dedi, senin yerinde olmak isteyen çok kişi var keyfini çıkart dedi, oyle zaten de hamilelik öncesi hayatımdan hiçbir şey değişmesi resmen tek fark regl görmüyorum o kadar ne kadar güzel deyip hadi gel ufakliga bakalım deyip ultrasona geçtik kıpır kıpır bir minik vardı karşımızda sürekli elleriyle yüzünü gözlerini kapattı
Pozisyonu uygun olunca detaylı ultrason gibi inceledi herseyini tek tek... organları, kalp kapakcigi, kan akımı, beyin damarları, omurga bacak kemikleri vs. Baya uzun sürdü. Ve tabi cinsiyeti de kesinleşti. Prenses kızıma bir prens eşlik edecekvalla ne yalan söyleyeyim erkek olduğuna sevindim ama kız olmadığına da üzüldüm açıkçası ama sağlıklı ya o yeter bana
Günaydın canm benmki kız dün öğrendiğim için isim düşünmedik dahaKızlar günaydın
Hala sırt üstü yatınca çokta yok gibi milletin normal göbeği böyle hafif gözüküyorTek başına hayatını yaşamış kismetini beklemiş demek hayırlı olsun inşallahvalla bnde snn gibiyim o benim kendi göbeğim diyip duruyorum disardan bakanlar yok cıkmış diyo. Dedigin gibi bu haftalardan sonra belirgin bi büyüme baslar
Artık bi süre emeklilik mod takılacaksınız yapcak bişey yokgünaydın canım şükür iyiyim diyeyim. benim ağrılarım vardı hani rahim büyümesi diyebileceğimden ileri düzeyde. 12. hafta doldu kutlaması yapalım demiştik eşimlesancıya dönük ağrım olunca 2-3 gün geçmeyen , doktorum komple yasakladı kutlamaları o yüzden bol yatmalı yuvarlanmalı bi hafta geçirdim şükür şu an iyiceyim . bebekler de iyidir inşallah 14. haftada detaylı bakacak bir babayiğit delikanlı doktor arıyorum herkes 18-24 haftası diyor da ikizlere 13-14 haftalarında da detaylı usg öneren doktorlar var. ama bi çocuklarıma bakacak doktor bulamadım.
ikili tarama sonucumuz da iyi çıkmış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?