2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de 16+5im bugün ama dün gece fena kustum yine saatlerce içim dışıma çıktı gözlerim yerinden çıkacaktı artık öğürmekten bide prilam kullandığım halde.
Ben de 3kğ vermiştim ilk 3ayda şimdi de 3kğ almışım verdiğimin üzerine bu sefer de hızlı almaya başladım korkmuyor değilim

Aman kendini koru canım 4 doz aşılıyım ben bile yamuldum
Biz geçirdik eşimle geçen sene Eylül ayında. Ama tekrar geçirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabiki dikkat ediyoruz ama özellikle eşim kalabalık bir ortamda çalışıyor geçenki de ondan bana geçmişti zaten doktoruma danışıp en kısa zamanda olayım bari doğuma kadar 2 dozum bile olsa en azından hiç aşısız olmaktan iyidir :/

İNSAALLAH keyfini cikara cikara geçiririz kalan 6 ayi da

En büyük sıkıntı ayakkabı olacak galiba ya yaza denk gelsek ne güzel şıpıdık şıpıdık terlikle gezerdik Ay çok güldüm ben kendimi hayal edemiyorum 9.ayda falan çok komik 1.57 boyum var
Boylarının aynıymış hemen hemen benim eşim 190 hamileligimin son ayında yan yana resimlerimiz var çok komik ben kısa yuvarlak, o uzun zayıf evet kızımda yazdı ama en rahat ettiğim şey cross tarzı terlikler. Kışın ayak numaram büyürse önce annemin dolabına el atarım herhalde çünkü doğumdan sonra balon gibi iniyor ödem

Kız ben de çok dikkat ediyordum nasıl oldum anlamadım resmen adam seçiyor bu virüs ki ben bağışıklığı kuvvetli bi insanımdır. Ama hamilelikte bağışıklık düşüyor işte yakaladı beni bi yerden daha test yaptığım sabah eşim öptü beni zaten birlikte uyuyoruz dipdibeyiz ona geçmedi hastalık sen ol dozlarını ne olur ne olmaz hasta olmak çekilmiyor cidden

Ç
Çook çook teşekkür ederim desteğin için artık kötüyü aklımdan çıkarmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum yoksa herşey daha zorlaşıyor, bol bol dua ederek rahatlamaya çalışıyorum her zorluğun sonunda vardır bir kolaylık inşallah güzel günler görelim.

Bu arada benim de KIZIM olacak inşallah.2kızım var 3.geliyor nasipse
Oo 3 kız Biz de 3 kızız ️ Ben şimdi senin doğacak kızın nunarasiyim. Son nunara Annemin evden son giden falan da olmam dolayısıyla "Ooyy! İyi ki dogurmusum seni" dediği.. hehehe Yaşasın evlerin küçük kızları

Canım hiç korkma sakın.. İlaçlarla hiçbir şeyin kalmaz ki zaten çok bir enfeksiyon da yokmuş. Benim de geçen hamileligimde olurdu. Biliyorsun en iyi ilaç bol bol su.. Hiç meraklanma.. Sağlıkla kucaklayacaksin yavrunu

Ben de bi sonraki kontrolümde doktoruma danışıp olayım bari ihmale gelmez böyle şeyler
Evet canım bencede en kısa zamanda doktorunuzdan fikir alın
ALLAH analı babalı büyütsün erkek annesi olarak söylüyorum sana bağlı düşkün bir prens olacak İNSAALLAH saglikli hayirli olsun
Teşekkür ederim canım, kiz evlada alışınca ilk başta mutlaka zorlukları olacaktır ama onun da yeri her evlat gibi apayrı
Ay maşallah canım Sağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel
Tesekkurler canım,
Kaynana olcam ben durup durup aklıma geliyor sonra da bir gülme geliyor doğmamış cocugu evlendirdim de kaynana tiriplerine girdim bile

A
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim canım desteğin için

Hamilelikte faranjit ya da grip olan var mı ? Korona da olabilirim test yaptırmadım henüz. Neler yaptınız boğaz partili vs kullanabiliyor muyuz?
Ben korona oldum. İlaç içmek yasak zaten çok zorlanırsan parol içebiliyorsun. Bol meyve, bol su ve dinlenmekten başka bi yolu yok malesef Pastil değil ama ben sürekli olips yemiştim öksürük yapıyordu çünkü boğaz kuruluğu, ferahlatıcı şeyler iyi geliyor

bence hemşiresini ara....direk hastane kadın doğum bölümünü ara anlat test sonucunun sana gelmediğini, yollarlar...acıbademde hasta isen zaten bence çağrı merkezini bile arasan direk kaydından bulup sana mail atarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…