Ah canım.. Hayırlısı olsun inşallah, öyle diyelim

Benim de oğlum var. Anlıyorum seni.. Gönlümüze göre olsun inşallah. Kız olsa çok sevinirim ama işte bilemiyoruz bizim için hayırlısı ne.. Allah evlatlarımızla sınamasın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah da
Canım ben hastanede kan verdim ya. Numune kabının kutusundan bir iletişim kağıdı onay formu falan çıktı. Onları doldurdum. Doktor onaylamış sonra onlara gönderdiler. Ben hiç firma ile muhatap olmadım ama oraya mail adresimi yazmıştım ben de.. ama hani bilmiyorum hastaneden yaptırinca prosedür farklı mı acaba..? Demek ki öyle.. Bana mail falan gelmedi. Hiç iletişim kurmadım onlarla. Arasam bir şekilde kayıtlardan iletirler mi acaba?
Cinsiyet direk yazmıyor dedi doktor ama sonuçlardan belki anlaşılır, bilemedim. Orada kromozom inceliyor sonuçta ama.. Belki de anlaşılır yani... Bilemiyorum.
Ne bileyim adamdan çekiniyorum biraz

Hani zaten haftaya gelince veririm falan der mi acaba? Sorun da yok ya şükür.. ondan dedim sorar mı ne olacak falan diye.. Olmazsa firmaya mı sorsam acaba? Ya da doktora ki yazayım yarın, ben heyecandan sormadim, sonucu gönderir misiniz diye..?