• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
15 te azalmaya başladı 16 da çok daha iyiydim tamamen geçmedi ama sabahları şiddetli oluyordu. Şimdi 17 ye girdim hala alıyorum bulantı ilacını sabahları. Sabahları kahvaltı yaparken bulanıyor ama o serumla beslendiğim ağır günler geçti çok şükür 15 te tamamen azaldı onlar çok rahat ettim
Ben de 16+5im bugün ama dün gece fena kustum yine saatlerce içim dışıma çıktı gözlerim yerinden çıkacaktı artık öğürmekten bide prilam kullandığım halde.
Kızlar nasılsınız güzel haberler geliyor mu okuyamadım hepsini bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var herkes hayırlısı olsun dedi Allah kavuştursun falan dedi bana hep hafif göbekmiş gibi geliyordu artık belli oluyor sizin göbekler nasıl yollayın sizde paylaştım şimdi. 17+1 yani 18.haftama girdim bende bugün. Baya büyümüş gerçi sırt üstü uzanınca çok hafif göbek var gibi gözüküyor ya da gözüm alıştı herhalde :))) 3kg almışım hamilelikten bu yana verdiklerimi aldım sonra üzerine aldım. Bu saatten sonra hızla almaya başlayacağız herhalde kızlarrr 🤣😬
Ben de 3kğ vermiştim ilk 3ayda şimdi de 3kğ almışım verdiğimin üzerine bu sefer de hızlı almaya başladım korkmuyor değilim 🫣

Aman kendini koru canım 4 doz aşılıyım ben bile yamuldum 🤦🏻‍♀️
Biz geçirdik eşimle geçen sene Eylül ayında. Ama tekrar geçirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabiki dikkat ediyoruz ama özellikle eşim kalabalık bir ortamda çalışıyor geçenki de ondan bana geçmişti zaten 😬 doktoruma danışıp en kısa zamanda olayım bari doğuma kadar 2 dozum bile olsa en azından hiç aşısız olmaktan iyidir :/

O tükürük geniz akıntısı balgam beni kahretti aylarca onlar yüzünden serumla beslendim kendi tükürüğümden midem bulanıyordu kusuyordum akşama kadar. Allah yardımcısı olsun bulantısı olan herkesin yaşadım biliyorum çok şükür bugünlerime inşallah geri de gelmez
İNSAALLAH keyfini cikara cikara geçiririz kalan 6 ayi da🤲🤲🤲

En büyük sıkıntı ayakkabı olacak galiba ya yaza denk gelsek ne güzel şıpıdık şıpıdık terlikle gezerdik🤦‍♀️ Ay çok güldüm ben kendimi hayal edemiyorum 9.ayda falan çok komik 1.57 boyum var🤣🤣
Boylarının aynıymış hemen hemen 😆benim eşim 190 🙄 hamileligimin son ayında yan yana resimlerimiz var çok komik ben kısa yuvarlak, o uzun zayıf 🤣🤣 evet kızımda yazdı ama en rahat ettiğim şey cross tarzı terlikler. Kışın ayak numaram büyürse önce annemin dolabına el atarım herhalde çünkü doğumdan sonra balon gibi iniyor ödem 🤭

Biz geçirdik eşimle geçen sene Eylül ayında. Ama tekrar geçirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabiki dikkat ediyoruz ama özellikle eşim kalabalık bir ortamda çalışıyor geçenki de ondan bana geçmişti zaten 😬 doktoruma danışıp en kısa zamanda olayım bari doğuma kadar 2 dozum bile olsa en azından hiç aşısız olmaktan iyidir :/
Kız ben de çok dikkat ediyordum nasıl oldum anlamadım resmen adam seçiyor bu virüs ki ben bağışıklığı kuvvetli bi insanımdır. Ama hamilelikte bağışıklık düşüyor işte yakaladı beni bi yerden 😑 daha test yaptığım sabah eşim öptü beni zaten birlikte uyuyoruz dipdibeyiz ona geçmedi hastalık 🙄 sen ol dozlarını ne olur ne olmaz hasta olmak çekilmiyor cidden

Ç
Canım stres te enfeksiyon gibidir doktorun hep öyle söyler o en büyük düşük riskidir der. O yüzden stres yapma bol bol su iç doktorunun takviyelerini al hiç bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle zaten de az varmış bak. Bazılarımız oluyor hafif yanma oluyor 1 gün sonra geçiyor diyor ama ilaç almıyorlar sadece bol su. İnşallah iyi olacaksın geçecek bunlarda. Bana da ateşlenme ateş çocuğu dışarıya atarmış çocuk düşer demişti bir doktor sanki ateşlenmemek elimde İnan 3 gün yüksek ateşle hastanede kaldım düşmedi hiç ama bebeğime de bişey olmadı sağlıkla ilerledik bu aya kadar. Neyi çok anarsak başımıza gelir ağzımızdan çıkan herşey niyet gibidir o yüzden bu sefer düşmeyecek iyi olacak bu diğeri gibi değil güçlü tutunacak de hep o da seninle olacaktır. Çok geçmiş olsun canım 💐🙏
Çook çook teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻🥰 artık kötüyü aklımdan çıkarmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum yoksa herşey daha zorlaşıyor, bol bol dua ederek rahatlamaya çalışıyorum her zorluğun sonunda vardır bir kolaylık inşallah güzel günler görelim.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu arada benim de KIZIM❤️ olacak inşallah.2kızım var 3.geliyor nasipse 😇
Oo 3 kız 🥰🧿 Biz de 3 kızız ✨️ Ben şimdi senin doğacak kızın nunarasiyim. Son nunara 🤗🤙🏻 Annemin evden son giden falan da olmam dolayısıyla "Ooyy! İyi ki dogurmusum seni" dediği.. hehehe :KK48:Yaşasın evlerin küçük kızları 😄😁

Selam kızlar, dün hastanede serum aldım idrar da enfeksiyon çıktı, çok yoğun değilmiş ama beni rahatsız ediyor. Antibiyotik başlamıştı doktor bir şase toz şeklinde ilaç da içtim, yine beni hafif rahatsız ediyor tam geçmedi ve çok korkuyorum daha önce enfeksiyon yüzünden suyun gelmişti ve bebeğimi kaybetmiştim, şu an psikolojim çok bozuk😔😔 dua dan başka Allaha sığınmaktan başka çarem yok, Rabbim sıkıntıda olanlara şifa versin inşallah🙏🏻🙏🏻
Canım hiç korkma sakın.. İlaçlarla hiçbir şeyin kalmaz ki zaten çok bir enfeksiyon da yokmuş. Benim de geçen hamileligimde olurdu. Biliyorsun en iyi ilaç bol bol su.. Hiç meraklanma.. Sağlıkla kucaklayacaksin yavrunu🥰🧿🙏🏻🧡

Ben de bi sonraki kontrolümde doktoruma danışıp olayım bari ihmale gelmez böyle şeyler
Evet canım bencede en kısa zamanda doktorunuzdan fikir alın 😊
ALLAH analı babalı büyütsün erkek annesi olarak söylüyorum sana bağlı düşkün bir prens olacak İNSAALLAH saglikli hayirli olsun
Teşekkür ederim canım, kiz evlada alışınca ilk başta mutlaka zorlukları olacaktır ama onun da yeri her evlat gibi apayrı 🌼
Ay maşallah canım 🥰🧿 Sağlıkla gelsin oğluşun 😍✨️ Bir anne aşığı geliyor demek 🙃 Oğlanlar da pek tatlı oluyor be 😊🧿 Değişik duygular yaşarsın ne güzel 🤗
Tesekkurler canım,
Kaynana olcam ben 🤭🤭🤭 durup durup aklıma geliyor sonra da bir gülme geliyor :KK70: doğmamış cocugu evlendirdim de kaynana tiriplerine girdim bile 🤣🤣

A
Canım hiç korkma sakın.. İlaçlarla hiçbir şeyin kalmaz ki zaten çok bir enfeksiyon da yokmuş. Benim de geçen hamileligimde olurdu. Biliyorsun en iyi ilaç bol bol su.. Hiç meraklanma.. Sağlıkla kucaklayacaksin yavrunu🥰🧿🙏🏻🧡
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim canım desteğin için🙏🏻🥰

Hamilelikte faranjit ya da grip olan var mı ? Korona da olabilirim test yaptırmadım henüz. Neler yaptınız boğaz partili vs kullanabiliyor muyuz?
Ben korona oldum. İlaç içmek yasak zaten çok zorlanırsan parol içebiliyorsun. Bol meyve, bol su ve dinlenmekten başka bi yolu yok malesef 😑 Pastil değil ama ben sürekli olips yemiştim öksürük yapıyordu çünkü boğaz kuruluğu, ferahlatıcı şeyler iyi geliyor

Ah canım.. Hayırlısı olsun inşallah, öyle diyelim 🙏🏻 Benim de oğlum var. Anlıyorum seni.. Gönlümüze göre olsun inşallah. Kız olsa çok sevinirim ama işte bilemiyoruz bizim için hayırlısı ne.. Allah evlatlarımızla sınamasın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah da 🙏🏻

Canım ben hastanede kan verdim ya. Numune kabının kutusundan bir iletişim kağıdı onay formu falan çıktı. Onları doldurdum. Doktor onaylamış sonra onlara gönderdiler. Ben hiç firma ile muhatap olmadım ama oraya mail adresimi yazmıştım ben de.. ama hani bilmiyorum hastaneden yaptırinca prosedür farklı mı acaba..? Demek ki öyle.. Bana mail falan gelmedi. Hiç iletişim kurmadım onlarla. Arasam bir şekilde kayıtlardan iletirler mi acaba?
Cinsiyet direk yazmıyor dedi doktor ama sonuçlardan belki anlaşılır, bilemedim. Orada kromozom inceliyor sonuçta ama.. Belki de anlaşılır yani... Bilemiyorum.

Ne bileyim adamdan çekiniyorum biraz 🙈 Hani zaten haftaya gelince veririm falan der mi acaba? Sorun da yok ya şükür.. ondan dedim sorar mı ne olacak falan diye.. Olmazsa firmaya mı sorsam acaba? Ya da doktora ki yazayım yarın, ben heyecandan sormadim, sonucu gönderir misiniz diye..?
bence hemşiresini ara....direk hastane kadın doğum bölümünü ara anlat test sonucunun sana gelmediğini, yollarlar...acıbademde hasta isen zaten bence çağrı merkezini bile arasan direk kaydından bulup sana mail atarlar.

Back