2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagim
Öyle deme canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun tabi erkekte evlat kızda

Ben sana diyorum kaç aydır diyorum keşke bende senin gibi olsam hiç anlamasam gebeliğimi. Neler çektim doktor doğru söylemiş valla. Millet olmaktanşikayetçi bu da olmamaktan ne güzel birde yakışıklı prens daha geliyor grubumuza maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üzülme 3.yü yapsrsın o da kız olur

Amin canım hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım.
Ya evet ben bir ara diyordum ya aşırı göğüs hassasiyetim var diye, tabi o zamanlar kızım emiyordu, tek belirti o herhalde felan diye düşünüyordum. Emzirmeyi kesince o hassaslıkta gitti meğerse emzirmeden kaynakliymis .
Evet belirti olmaması güzel bazen endişe veriyor orası ayrı tabi. Eski hayatımdan hiçbir şey değişmedi ki, genel olarak ben sizler kadar fit değilim arkadaşlar ilk doğum kilolarımi veremedim, göbek olduğu gibi kaldı mesela. Şuanda genel hamile göbeği var diyemem sonuçta hepimizin er yada geç göbeği çıkacak o yüzden pek sorun etmiyorum. Tek temennim bu hamileligimin ödemsiz geçmesi. İlkinde o kadar pufuduktum ki anlatamam çok sişmiştim

Maşallah Güzel haberler alınca insanın içi ferahlıyor valla. Aşı konusunda benim dr da çok garantici mutlaka istiyor covid ve tetanozu ben tam vurulacaktım covid oldum Belirtilere takılma bence artık 2. trimesterdasın zaten en rahat dönem her bünye bir değil tadını çıkaralım bu rahatlığın

Maşallah canım ne güzel yaa

Hadi onu da yapcaz da ya o da erkek olursa napcaz iade değişim şansı da yok
Ya aslında olmamaktan şikayetçi değilim de nasıl anlatayım azınlık olmak bazen insanı sanki bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiriyor, burda ve genel çevremde hamile arkadaslarimda hep ufakta olsa belirtiler oluyor ya ondan dolayı kendimi doğru ifade edip anlatabildim mi?
Diğer taraftan da şöyle bir sorun var aslında kendim bile hamile olduğumu unutuyorum bir sürü örnek var ama en yakın mesela dün kızın büyük karyola ahşap besigini tek başıma kaldırıp yatak üzerine koyup altını sildim annem sen ne yapıyorsun nasıl kaldirrsin onu diye baya kızdı. Hamile olduğumu unutuyorum ki

Benim doktorum da çok garantici o konuda. Aşıları mutlaka amaa mutlaka olalım, nelerle karşılaştığımız bir bilseniz derken ki surat ifadesi içime oturdu resmen. Her ne kadar rahat olmaya çalışsam da bazen geriliyorum işte belirti yüzünden., ama biliyorum ki hareketlerini net hissetmeye başlayınca bu endişe korku geçecek

Ben de 60 kiloyum ve göbeğim oldum olası vardı o yüzden baya yavaş belirginleşiyor sanırım 18.haftaya gireceğim hala dikkatli bakan anlayabilir ancak hamile olduğumu. Off bir de ödem durumu mu var İlk hamilelik olunca her şeyden habersiz başıma ne geleceğini bilmeden takılıyorum öyle Ben en çok fazla kilo almaktan endişe ediyorum. Çünkü biraz fazla alsam hemen hantallaşıyorum boyum da kısa olduğu için bana yaramıyor. İnşallah gönlümüzce geçiririz bu süreci

Kızlar mesajlarınızı görünce biraz endişelendim çünkü benim hiç covid aşım yok Olacakken hamile kaldım ilk 3 ay önerilmediği için bekledim. Artık 5. aya girmek üzereyim olabilirim sanırım

Her hamilelikte ödem olmuyor ama bende çok olmustu. Şöyle diyim ben normal 35.5-36 giyen biriyim. Ayak numaram 38 e çıkmıştı ve 38 zor oluyordu sen hesap et. Doktorum tuzu azalt demisti hatta biz komple hayatımızdan çıkartmıştık o dönem hala da kullanmıyoruz.
Mesela çok takın arkadaşım 35.haftasinda eski topuklu ayakkabılarını çok rahat giyip geziyordu. Her bünye farklı işte.
Ay benimde boyum kısa eşim diyordu ki sakın düşeyim.deme top gibi yuvarlanirsin yakalayamam seni

Son 3 aya girmeden mutlaka en kısa zamanda ol dedi bana. Hamileliğin Son 3 ayında çok olumsuz durumlar olabiliyor, nelerle karşılaşıyoruz tahmin edemezsin dedi. Bende ilk 3 ay önerilmediği için olmadım şuan 15+1 im sat a göre. Gelisimi 16+2 ile uyumlu. Bu hafta içinde ayarlayıp olmayı planlıyorum sahsen...

Covid olmaktansa aşı olmak çok daha mantıklı cidden korona kötü bi hastalıkmış yaşlıların neden kaldıramadığını anladım yani bi de bebek için endişelenmek insanı çok yıpratıyor... Bebeğin hareketlerini bi hissetsek zaten artık şöyle düzenli ve kuvvetli hayat çok güzel olucak

En büyük sıkıntı ayakkabı olacak galiba ya yaza denk gelsek ne güzel şıpıdık şıpıdık terlikle gezerdik Ay çok güldüm ben kendimi hayal edemiyorum 9.ayda falan çok komik 1.57 boyum var

Ben de bi sonraki kontrolümde doktoruma danışıp olayım bari ihmale gelmez böyle şeyler

ALLAH analı babalı büyütsün erkek annesi olarak söylüyorum sana bağlı düşkün bir prens olacak İNSAALLAH saglikli hayirli olsun

Tek başına hayatını yaşamış kismetini beklemiş demek hayırlı olsun inşallah valla bnde snn gibiyim o benim kendi göbeğim diyip duruyorum disardan bakanlar yok cıkmış diyo. Dedigin gibi bu haftalardan sonra belirgin bi büyüme baslar

Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşallah
Sagol canim.İnsan ister istemez olmayan duyguyu tatmak istiyor. Rabbim e bin şukur tabi bazen cok istedigimiz seyi vermiyorsa vardir bir hayir.
Tabi canım öyle.. Oğlumdan önce de hep kızım olsun isterdim ben. Sanirim 1 kızım olsaydı da 2. de kız olsun isterdim ama işte oğlum olunca da onun güzelliğini tattım Bitanem benim Simdi tabi ki gönlümden kız geçiyor ama olan da oldu diye düşünüyorum. Şu anda biz ne desek ne istesek boş.. Daha ilk günden ne olduğu belliydi, hala öyle :) Ne yapalım.. demek kısmetimizmis deriz canım Sağlık olsun da..
73 ile doguma girmistim. Normal dogum yaptim. Kizim da 3.370 dogdu. Ertesi gun 68 kg idim Dogumda pek bi sey gitmiyor bence :)
Ya ben de onu diyecektim. Ben 13-14 kilo almıştım, çok aşırı da değildi. Ona rağmen doğumdan çıktım, içeride 2. bebek kalmış gibiydi Hadi lohusaliktan falandı diyelim.. O şişlik indi 2-3 haftada.. ama o 10 kilo 6 ayda ancak gitti valla
Ay evet evet.. o Yaban mersini ekstrakti baya iyi geliyormus düzenli kullanımda. Ben de başlamıştım, çok sık sistit olurdum ben de. Hamile kalınca bıraktım. Bilemedim bir yan etkisi olur mu? Kullanilabilinir miymis hamilelikte?
Ay maşallah canım Sağlıkla gelsin oğluşun ️ Bir anne aşığı geliyor demek Oğlanlar da pek tatlı oluyor be Değişik duygular yaşarsın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…